הייייייייי!!!!

yoav91

New member
הייייייייי!!!!

זוכרות אותי? אני לא כותבת הרבה אבל אני קוראת ה-כל!!!!!!!!!!!!!!! אמממ..יש לי כמה שאלות..תעזרו לי!?1?1?!!?!?1?! 1. מה התאריך לידה של איזי גיבונה ולואיז המאמיות!? 2. מה שם המשפחה של לואיז, איזי גיבונה ואוליביה שלי.......?! 3. יש שמועות שמכפליי באים לארץ...זה נכון?!1?1?!!?1?! אם כן יש לי כרטיס וי אייפי למי שתענה לי ראשונה על השאלות! לאב יווו..... יואבי המאמי! וגם אני בטוחה שהארי ודני הסקסים אוהבים אותנו!

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo175.gif XD אין לי מושג על שאלות 1 ו-2

אבל הם לא באים לארץ לפי מה שידוע לנו. ועוד כמה דברים- מקפליי זה עם ק' ולא עם כ'. ואיך יש לך VIP אם הם לא באים? XD ממ לא חשוב. אבל תפחיתי ב- ?!??!!?!??!? זה די מציק XD

yoav91

New member
טוב מאמי!!!! אופס חחחחחחחחחחחחחחח

טוב מישהו אחר אולי יודעת?1!?!?1?!!?!?1!?1?! ! ! אווופססססססססססס..זהה לא יחזור על אצמו!!?1!!!1!!!!

גילולית

New member
../images/Emo205.gifא-עצמו, לא עצמו

ב-זה כן חוזר על עצמו XDD ג- לנצל"ש וקשה. 1.אין לי מושג. 2. איזי זה משהו יוהנסון, ג'והנסון משהו כזה, ואוליביה זה SHAW, השאר אני לא יודעת. 3. הם לא באים ככל הנראה- גם לא נראה לי שזה כל כך הגיוני. ואיך יש לך VIP אם את לא בטוחה שהם באים?(לא ענית לרוני על זה פשוט..) זה הכל

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

חחח סורי פשוט הצחיק אותי

aeauev

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo207.gif PPP:::

אפשר תמונה של דאגי על שער של עיתון \ כתבה ?

aeauev

New member
../images/Emo105.gif וואי תודה רבה D:

איזה חתיך
המון תודה
ויש מצב שאני אציק לכן עם התמונות האלו עוד הרבה בגלל שאני משתתפת בתחרות מלך היופי איתו P: בכל מקרה תוווווודה

למעלה