הייייייי כולם!!!!! מה קורה??

yasama

New member
הייייייי כולם!!!!! מה קורה??

תגידו מה אתם שומעים ברוסית? כאילו איזה להקות זמרים?? פשוט אני בדיוק צופה בטקס פרסיי המוזיקה הרוסית ויש שם כמה שמות ממש מעניינים

Evil Gremlin

New member
אישית...

אני יכול להגיד שאני מאד מאד רוסי אבל אני ממש לא אוהב שירים רוסים.. פופ<-אני גם ככה לא אוהב ראפ<-עלוב רוק<- רוק רוסי זה לא באמת רוק

bariska

New member
מממ

אני דווקא אוהב שירים ברוסית
ממ הכי קרוב שם למה שאני אוהב היה linengrad
ממ בדרך כלל אני שומע רוק-פאנק..korol i shut sektor gaza krimatoriya(או איך שכותבים את זה) בכלל אין על פאנק רוסי..

eMiFrEaK

New member
אמ........

אני אישית אוהבת את הפופ הרוסי.. ברמיקסים... (תחברו אליי לאיסי יש לי המלצות סוף הדרך!! חח) ובקשר לראפ.. שאני מאוד מאוד אוהבת.. תקשיבו ל...mnogotochie ראפ מחתרתי.. באמת טוב.. לאוהבי הראפ למיניהם =)

l1zard

New member
:))

mnogoto4ie זה באמת משו... כל כך אמיתי.. יפה.. וואי רק לחשוב עליהם עושה לי טוב (ואני לא חובבת ראפ אבל שיהיה.. :)) אמממ... ובכלל אני שומעת עוד את.. אממ... splin bi-2 korol i shut zemfira ועוד ועוד ועוד.. אה כן.. ועוד כמה להקות של פופ קופצני כזה כשיש לי מצב רוח מסויים ביותר...

Mrs James

New member
אמממ

אני שומעת רק מוזיקה רוסית כאילו פופ.. מה שאתם לא רוצים יש לי במחשב 100 אלבומים ברוסית

בעניין הזה אין לי הרבה מה להגיד

אני ומוסיקה רוסית לא הולכים ביחד.. לא כי אני לא רוצה, באמת עם כל הרצון הטוב שיש לי כלפיה והעובדה שאני נורא נהנית לרקוד לה, לא יוצא לי להקשיב לה בבית. זה כל מה שיש לי להגיד על מוסיקה רוסית (אומנם לא מעניין, אבל לפחות קצר
)

Russia 4 Ever

New member
רוק רוסי

בעיקר: ARIA SEKTOR GAZA KRASNAYA PLESEN KORROZIA METALLA GROB (GRAZHDANSKAYA OBORONA) ועוד כמה.

ethanguy

New member
אני שומע..

Bi-2 , Lube , Rosenbaum בעיקר, כמובן שיש שירים פה ושם שאני אוהב שהם לא קשורים.

vicki16

New member
לא מתה על מוזיקה ברוסית...

שומעת בעיקר רוק ישראלי

bariska

New member
אפרופו רוק ישראלי

את יודעת מאיפה אפשר להוריד את השירים של שייגעצ?(בעיקר אבא עו"ד,ואינטרקום)

Sheep From Hell

New member
ממממ.... יש מקום אחד..

שאתה בטח מכיר... רק שאסור לכתוב את המקום הזה בפורומים... זה מתחיל באות ק' ונגמר ב ה'... חחח.... אינטרקום שיר ממש חמוד.. הורדתי אותו משם..חחח :)

bariska

New member
המחשב שלי הוא בכלל כסיל..

פתאום באמצע החיים הוא מוחק לי את icq..ומתחיל להוריד לי תוכנות לא קשורות לחיים..
kash
.. kash

Sheep From Hell

New member
חחח.. אז נדפקת.. תצרוב ממישו..../images/Emo4.gif

או שפשוט תוותר על השירים..חח

vicki16

New member
אני מכירה עוד תוכנה../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

ממש טובה הינה לינק http://www.tapuz.co.il/softwares/singleSoft.asp?id=4780 לא בטוחה אם יש שם את מה שביקשת...כי רק התחלתי להשתמש בה ואני בדר"כ מורידה מקאזה...

למעלה