עודדדדדד
N NsYnC GiRl היחידה New member 19/11/03 #1 הייייייי מה קורההה?????. ../images/Emo6.gif שוב סליחה על ההודעה החדשה..... יש לי קצת תמונות של הבית של ג'סטין, אפילו שפתחו פה נושא על זה.. רק שכולם יראו אז יאללה הינה התמונות...
הייייייי מה קורההה?????. ../images/Emo6.gif שוב סליחה על ההודעה החדשה..... יש לי קצת תמונות של הבית של ג'סטין, אפילו שפתחו פה נושא על זה.. רק שכולם יראו אז יאללה הינה התמונות...
N NsYnC GiRl היחידה New member 19/11/03 #11 אופס זה הייתה תמונה שלו חחח לא משנה יש לי אנימציה מזה מצחיקה של אנסינק....
N NsYnC GiRl היחידה New member 19/11/03 #3 ועוד ../images/Emo8.gif אני וג'סטין החלטנו לקחת את הבית הזה... ועוד קנינו לאימא שלו בית ממול.. ככה שלא תפריע לנו.. אממ חחחח...... סתם.. הלוואי שזה היה באמת! באמת הוא קנה לאימא שלו בית ממולו....
ועוד ../images/Emo8.gif אני וג'סטין החלטנו לקחת את הבית הזה... ועוד קנינו לאימא שלו בית ממול.. ככה שלא תפריע לנו.. אממ חחחח...... סתם.. הלוואי שזה היה באמת! באמת הוא קנה לאימא שלו בית ממולו....
R Raph Rulz New member 19/11/03 #13 יוווו את קורעת אותי... איך הוא כזה מלייייןןןן?!?!?!?!?!? מה זאת האנימציה הזאת? מש נחמד חחחחח
J justin love New member 19/11/03 #14 חחחחחחחחחח...איזה מגניבבב.. אהבתי תודהה.. חחחח זה מגניב ואם יש לכם עוד אנימציות של אנסינק או רק ג'סטין אני ישמח מאוד לקבל אז קדימה תתחילו להזרים לפה אנימציות
חחחחחחחחחח...איזה מגניבבב.. אהבתי תודהה.. חחחח זה מגניב ואם יש לכם עוד אנימציות של אנסינק או רק ג'סטין אני ישמח מאוד לקבל אז קדימה תתחילו להזרים לפה אנימציות
S Silent Venus New member 19/11/03 #15 אממ... לפי דעתי הבית לא משהו... כאילו הוא גדול וזה... אבל לא ממש מעוצב יפה...
J justin love New member 19/11/03 #16 הוא רק קנה אותו הוא עוד לא ממש עיצב אותו ... אז כשהוא יעצב את תראי איזה מדהים הוא יהיה....