הייייייי

TAKE THAT

New member
הייייייי

אני חדשה פה ואני מה-זה חולה על אולסון המתוקות והשנונות! הן כל כך יפות! באיחוד אשלי אבל מרי קייט יותר!! שיוווו שאני מסת´כלת על צער גידול בנות זה מה-זה מזכיר לי איך שהן היו קטנות! וכל כך מטוקות!! איי איי איייי חולה עלייהן שחבל לכן על הזמן בנות
ופעם חשבתי שאני מאוהבת בהן כי כל הזמן חשבתי עליהן וזה חירמן אותי מה-זה חבל על הזמן...כאילו שיוווו נכון הן גם יפות היום? וכל כל מתוקות ושנונות (אופס יצא לי חרוז!!) אני חולה על כל מי שאוהב אותן כי הן יפות והכל וזה כאילו מרגש גם!! נכון??

tali olsen

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני טלי ואני בת 12 מאריאל... תהני בפורום ואם את רוצה לקשקש באימיל או בפורום או במסרים אז תרשמי לי

razy

New member
שלום שלום!

אני רז ואני בת ואני מחיפה יש לך אי סי קיו?

תגובה

קודם כל ברוכה הבאה לפורום דבר שני זה אולסן לא אולסון דבר שלישי חירמן אותך? מה את לסבית? דבר רביעי את אוהבת אותן רק בגלל היופי או גם בגלל הסדרות? דבר חמישי את אומרת אשלי במיוחד יפה אבל מרי-קייט יותר כאילו תחליטי דבר שישי את בטח סתם ילדה משועממת שמנס לעבוד עלינו אז תרגיעי ומהר! סנובית כאילו מרגש כאילו... NOT

Starting Skater

New member
חחחחחח

מה קשור לסבית, אולי, אולי..... היא זה בעצם הוא כלומר אולי זה בן, דה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחלה שםםםםםםםםםם

טייק דאט הלהקה המדימה בעולםםםםםםםםםםםם ברוכה הבאה לפורום המקסים של התאומות המקסימות

TAKE THAT

New member
הייייייי

עני לא אובדת עחליכן אני חולה על אולסון המתוקות והיפות והכוסיות של העולם הלא הזה!!!

swirrrly

New member
סתכלו בפרטים שלו/ה

רשום שזה בן. אגב, נפתח פורום חדש
פורום ג´קי צ´אן(562). דברו על הסדרה שבערוץ 6 או על השחקן האמיתי מה שבא לכם.

למעלה