הייייייי

dont bug me

New member
הייייייי

קודם כל אחלה להקה...חיחי מזכיר לי נשכחות. בטח יהיה פורום נחמד. וסתם לשתף- הייתי לפני 3 שנים בערך בהופעה של רובי וויליאמס ליד לונדון ובתור הפתעה הוא הביא את מרק אוון לשיר איתו שירי הפתעה!!! היה מדהים! והוא גם קצת צחק על גארי אבל אתם בטח מכירים את השטויות שלו קיצר בהצלחה.

dont bug me

New member
ועוד משהו

השיר של טייק דאת הכי אהוב עלי הוא- טוב קצת נדוש אבל pray... אני הכי אוהבת את רובי... אבל ההוארד נראה הכי טוב (לפחות פעם) וגארי מותק. את מרק אני לא ממש אוהבת הוא מעצבן אותי קצת...וג'ייסון...מממממ יאמי!! youre lipstik mark is still on youre coffy cup- so wash it up!!!

עפטוב

New member
ברוכה הבאה!

סוף סוף אני לא לבד במערכה ויש פה עוד מישהי שלא שונאת את גארי... בנות בלי גארי לא היה טייק דאט לטוב ולרע.... כן הוא נרקיסיסט ולא בדיוק דוגמן השנה (סו פאקינג וואט) אבל הוא זמר מדהים עם אחד הקולות הכי טובים שהיו בפופ אי פעם וחוץ מזה שהוא כתב את שירי הבוי בנד הכי טובים...טוב נו היו גם כמה על הפרצוף (ראה ערך do what you like)

SHTRUDIDI

New member
גם אני לא שונאת את גארי

הוא בחור מוכשר וחמוד ביותר.

חחחח אל תרגישו מאוימות ואל תעצרו

את עצמכן, הפורום הזה מוקדש לכל חברי הלהקה וגארי בהחלט הוא ממבר מרכזי וחשוב בה... זה לא שאני שונאת אותו, בתקופה ההיא דווקא נורא אהבנו אותו, אהבנו את מארק ורובי קודם ואת כל השאר אהבתי בצורה שווה אחריהם. אף אחד לא מכחיש את הכישרון של גארי בשירה, באמת יש לו קול מדהים ובכתיבת השירים, כיי הרי כל השירים שאנחנו אוהבות ומכורות לצלילים שלהם נובעות ממנו. אם יש בנאדם כזה שיודע להביע את עצמו בכתיבת שירים מעולים ולשיר מהנשמה, חייב להיות בנאדם מדהים מתחת להכל. למשל Forever love הוא מבין השירים הכי מדהימים (בעיניי) שאי פעם נכתבו. איפשהו אחרי שרובי עזב ואחרי הפירוק התחלתי להסתייג ממנו, אני לא אתחיל לפרט למה, אבל זה בהחלט לא נובע מסיבות שטחיות, אני בהחלט מעריכה אותו כזמר אמיתי.

למעלה