היייייי אנשים צריכה עזרה דחוווווף

• פותח הנושא enli1
  • פורסם בתאריך

enli1

New member
היייייי אנשים צריכה עזרה דחוווווף

אני נוסעת לברצלונה השבוע
...... מישהו יכול להמליץ על חנויות שאוות שם??ואם יש גם אתרים של החנויות זה יעזור.....
......

*Ginny Weasley*

New member
מממ אני יכולה לעזור לך../images/Emo26.gif../images/Emo142.gif

פעם ראשונה שלי בפורומ הזה
מממ... ברצלונה היא דפנטלי לא עיר לשופינג. הייתי באיזור שבוע- לפני חודש בערך, וחיפשתי בנרות דברים לקנות הרבה לא מצאתי. הרשתות הנפוצות הן כמובן זארה ומנגו, אבל תוכלי למצוא גם C&A. מה שכן, יש המון חנויות נעליים, אהבתי, אבל הן ממש ממש יקרות, בגלל היורו- אם כסף לא משחק אצלך, קני. נגיד, אולסטאר יעלו שם משהו כמו 40-50 יורו, שפה רק 100 ש"ח. בעיירות ליד אין הרבה שופינג, או למעשה, אין כמעט בכלל- חוץ מבגדי ים וחוף, פה ושם יש חנויות של ממש. זהו. מקווה שעזרתי.

tde

New member
חחח רציתי לרשום כמוך אבל לא רציתי

לבאס אותה!
המחירים בכל אירופה עלו פלאים בגלל היורו, ובאופן כללי כמעט ואין שום דבר שתאכלס כדאי לקנות בברצלונה מבחינת המחיר גם מבחינת המבחר - בתחום הביגוד יש פה בדיוק מה שיש שם (אותן חנויות חיחי), ובתחום ההנעלה כרגיל ישראל מפגרת בהיצע , יותר נכון בחוסר היצע! אבל שוב, את רוצה נעליים , סעי לניו יורק לא לברצלונה
אל תלכי לשם במטרה לקנות. אם במקרה מצתאי משהו נחמד ומשתלם אז תקני, אבל בפירוש אין לך מה לערוך שם מסעות שופינג אהה, אם את רוצה לקנות דברים מיוחדים ואכיותיים שאין בישראל ויש באריופה,אז סעי למילאנו (גם פחות שעות טיסה
) והכי חשוב - תהני בטיול

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo142.gif

מסכימה, בייחוד בקטע של ניו יורק

mister a

New member
בניו יורק???

אני הייתי שם שבוע ולא מצאתי כלוםםם רק בצ'יינה טאון... ורק ג'ינסים ודברים שיש בארץ (למרות ששם יותר זול) מי שמחפש דברים צריך להיות בלאס וגאס גם זול (מעט מיסים) וגם מבחר ענק וטוב (בעיקר במלונות)

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo12.gif בניו יורק לא מצאת כלום? ../images/Emo142.gif

די לא הגיוני. יש טונות של רשתותתתת וחנויות, זה לא אפשרי לא למצוא בגדים בניו יורק!!!

חחחח הא../images/Emo35.gif

תשלחי לי הודעה ותגידי לי שזאת את ואז אני אאשר.. אם שולחים לי בקשה בלי הודעה אני סוגר...

dearanita

New member
נכון במילנו באמת יש בגדים סוףףףף

קניתי שם ג'ינס של ארמאני שעדיין לא הוצאתי מהארון רק מהחשש שיקרה לו משהו, עם המחיר שלו זה הגיוני ביותר... הבדגים באיטליה בכלל יפים אבל המחירים מבאסים היורו ממש ייקר הכל

LiA n

New member
יש לי כמה כתובות לתת לך:))))

כולם מרכזי קניות בברצלונה.... 1) barcelona glories שזה מרכז קניות ענק!!! כתובת- diagonal 208 2) el triangle- כתובת- pelai 39,rambla 3) l'llla- הרבה חניות של אופנה עילית כתובת- diagonal 545-557,eixample 4) maremagnum- ממוקם ליד הנמל. קניון ענק!!! כתובת- moll de espana,port vell 5) la maquinesta- מרכז קניות חדש...מחירים נמוכים מאוד! כתובת- תשאלי איפה הוא כי אין לי כתובת...

LiA n

New member
אה ושכחתי.......

בזארה שם ממש ממש זול....גם עכשיו זה סוף עונה בחו"ל והמחירים ממש נמוכים ויש שם יותר דברים שלהם..(טוב ברור)...אז תלכי גם לשם:)))

*Ginny Weasley*

New member
לא!! שלא תסע לשםםם!! ../images/Emo4.gif../images/Emo142.gif

נסעתי והתאכזבתי בגדוללל אין שם כלום!!

למעלה