היייייי הפורום הפך כחול
_

שישיץ

New member
היייייי הפורום הפך כחול../images/Emo70.gif_../images/Emo79.gif

מזל טוב עומריקו

ברררר

New member
עומר השתלט על תפוז ../images/Emo2.gif

מסוכן לשוטט פה כבר
גם קולדפליי... מנייוווווק קטן!

tipeshet

New member
עומר! ../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב! הגיע הזמן! סוף סוף קצת סדר בפורום, אין אדם שמתאים לתפקיד יותר מאישתי
שנה טובה
קבוק.

bזוהר

New member
עומררררררר:)

יוו איזה כיף שעומר המנהל!! חח כמה אירוני שרק אני אתלהב כלכך ואצווח לכבוד זה.. אני ממש מצטערת שלא באתי!
זה לא באשמתי, זה ההורים שלי. אבל יוווווו אני לא מאמינה שאתה מנהללל תפורום!! אהאהאההה:) איזה כיףףף:)יאיאיא! טוב, ברור שאתה הבן אדם הכי מתאים לנהל את הפורום המגניב הזה, ושיהיה בהצלחה.. אין לי ספק.:) אההההההה! טוב. אני מתרגשת. עומר מנהל אותנו יוווווו

קוֹבּ

New member
יש!

עכשיו אפשר לשלוח הודעות בלי לחשוב פעמיים, וגם לדרוש שימחקו מה שנשלח ועורר חרטה. כל כך כיף להיות אח של המנהל
תתחדש על הצבע. יפה לך גוונים
.

noa08128

New member
עומר !!../images/Emo99.gif../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif../images/Emo99.gif

יוו איזה כיף :) יש קשר להנהלה! (תמיד חלמתי שיהיה לי אחד כזה). הוו אתה בטח תמלא את התפיקד על הצד הטוב ביותר!! (מי אמר אירוח של רונה?! *אהמ*) בכל מקרה אני חייבת לטפל בבעיה אישית שלי- כל פעם שאני רוצה להוסיף סמיליים לנושא זה שולח לי (ראה הודעה מעלי). בכל מקרה בהצחלה חיים יפים שלי (אני נהפכתי לפאאקצע חח):)
מתה עליך נועה

0mroosh

New member
../images/Emo9.gif

תודה כולכם! תתפשטו!
[מותר לי?]. חג שמח ושנה מדהימה!

כפרעליך../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

עכשיו כשנרגעתי אני יכולה להתלהב באמת... [אל תשאלו, עומר יודע...] ייייייישששששששששששששששששששש
כפרעליך. ידעתי שעוד תגיע רחוק... אחח מנהל
|מתפוצצת מגאווה| עומר, מזל טוב נישמתי. ידעתי
אתה מלך
אוהבת הכי בעולם ועוד קצת... קצת הרבה... המונים
אהההההההההההההההההההההההההה עומר מנהל

חומד תגידי,

לא מיצינו את השיחה הזו
לא סיכמנו כבר שהוא שלי, שלי ורק שלי
לפי מה שזכור לי זה מה שהיה אבל.. אני מודה שיש לי זיכרון סלקטיבי משהו אז... עומר, תגיד לה אחת ולתמיד כבר
[תזהר, אני מרוקאית... תבחר את הבחירה הנכונה...
] נכון אתה אוהב אותי
רק אותי

ברררר

New member
אני פולנייה אז מה../images/Emo35.gif

זה לא עובד עליו. הוא לבנבן בעצמו. חוצמזה אני "האשכנזיה הכי מרואקית שיש" לפי ידיד שלי!

../images/Emo11.gif

עומר
תגיד לה
[את רואה
אני יודעת להיות גם פולנייה...
אין גבול לסטיגמות... אחח...
]

0mroosh

New member
בנות, בנות.. תרגעו לפני ש...../images/Emo178.gif

אצעק ביידיש!
,לשניכן.