היייייי כולם להיכנס לפה!!!!

היייייי כולם להיכנס לפה!!!!

יש לי שאלה אם יש לך את הכסף כדי לקנות סוס אך אין לך איפה לשים אותו מה אתה עושה??? אם שמים אותו בחווה קרובה כמה זה עולה???? ועוד שאלות רבות!!!! אנה אנו לי!!!

gal616

New member
.......

את יכולה לשים אותו בפנסיון, וזה מחירים שונים תלוי בחווה.

שמעי...

אם אין לך כסף להחזקה של הסוס אז אין טעם שתקני סוס... אממ... אני עוד במצב שאני גרה בבית.. וההורים מממנים אותי.. אז הם קנו לי את הסוס ומן הסתם שמנו אותו בחווה שאני רוכבת בה.. אני משלמת עליו חצי פנסיון ואת החצי השני מישהי אחרת שאני בעצם משכירה לה את הסוס לחצי מן השבוע בתמורה לכך שהיא תשלם את חצי השכירות של הסוס בחווה.. מחיר הפנסיון תלוי באיזה מקום את שמה את הסוס.. לרוב החוות היותר מצליחות ושהם יותר על "רמה" יקחו ממך יותר כסף בשביל שהסוס שלך וגם את תקבלו שירותים יותר טובים בחווה... אני יודעת שבחווה שלי פנסיון מלא עולה 1750 ש"ח לא כולל שעורים עם מאמן/מדריך, ולא כולל ביטוח אם את עושה, וגם לא כולל פרזול ווטרינר למקרה הצורך... ברשפון אני יודעת שפנסיון מלא עולה 2200 ש"ח...

שמעי...

אם אין לך כסף להחזקה של הסוס אז אין טעם שתקני סוס... אממ... אני עוד במצב שאני גרה בבית.. וההורים מממנים אותי.. אז הם קנו לי את הסוס ומן הסתם שמנו אותו בחווה שאני רוכבת בה.. אני משלמת עליו חצי פנסיון ואת החצי השני מישהי אחרת שאני בעצם משכירה לה את הסוס לחצי מן השבוע בתמורה לכך שהיא תשלם את חצי השכירות של הסוס בחווה.. מחיר הפנסיון תלוי באיזה מקום את שמה את הסוס.. לרוב החוות היותר מצליחות ושהם יותר על "רמה" יקחו ממך יותר כסף בשביל שהסוס שלך וגם את תקבלו שירותים יותר טובים בחווה... אני יודעת שבחווה שלי פנסיון מלא עולה 1750 ש"ח לא כולל שעורים עם מאמן/מדריך, ולא כולל ביטוח אם את עושה, וגם לא כולל פרזול ווטרינר למקרה הצורך... ברשפון אני יודעת שפנסיון מלא עולה 2200 ש"ח... ואת מוזמנת לשאול עוד שאלות...

שיקמוש'...

באמיר יקחו ממיך... 3000 לפחות לחודש... שאלתי את הבעלים של בריז'יט... וזה מוגזם אבל אתה מקבל, הליכון, אוכל. תא נהדר וכו'...!

למעלה