היייייי:)

שירנות

New member
היייייי:)

ואוו איזה התרגשות!! סיימנו את הסרט של פולין ויש לומר שבהצלחה רבה!!יצא מרגש!! קצת ארוך אבל לא נורא... עשינו מן קטע הקדמה כזה(כמו מן פרומו..חחח נשמע קצת מגוחך
)והעלנו את זה ליוטיוב. אתם מוזמנים לראות:)

yarden d

New member
וואו....

מרגש ביותר! התמונות האלה כל- כך מחזירות אותי לשם... הייתי רוצה לראות את ההמשך- נכנסתי לקישור ורואים את ה- 3 דק' הראשונות. גם הסרט שלנו של המשלחת מוכן, אני ממש מחכה לראות אותו :] יש לנו מפגש יום א' של כל המשלחת, המדריכים והאשת עדות שהצטרפה אלינו. עכשיו כשאני מסתכלת אחורה, זה עבר כל כך מהר, קשה להאמין שהייתי שם...

שירנות

New member
תודה../images/Emo9.gif

כן,זה סרטון קצר של 3 דק' כי הסרט עצמו הוא בסביבות השעה
,ככה שאין ממש אפשרות לראות את כולו. גם לנו יש מפגש שבוע הבא! חחח יש לנו ביום רביעי עם כולם ואני וחברה שלי כל כך מתרגשות-כולם יראו את הסרט שאנחנו עשינו!!!מפחיד קצת... זה באמת עבר כל כך מהר,כשעושים את הסרט אז חווים אם כל המסע מחדש וכשהגענו ליום האחרון היה לנו ממש עצוב לא רצינו לסיים מן הרגשה כזאת שעכשיו זה באמת הסוף...

שירנות

New member
ואייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!

נגמרה הפגישת סיכום שלנו!!!!!!!!!! איזה גדול היהההההההה!!!!! כל כך מרגש,מפחיד,מלחיץ,עצוב,שמח,כל כך הכל ביחדדד!!!!!!!!!!!! וסוף סוף כולם ראו את הסרט שלנו!!! מדהים איך השעה הזאת עברה כל כך מהר לא הרגשנו וכבר נגמר הסרט,היה פשוט מדהים..כולם אהבו ולא יצא מיגע בכלל... היה מדהים מדהים מדהיםםם!!!! חח..סתם רציתי לשתף:)

ocwatcher

New member
לגבי הסרט.

גם אנחנו ערכנו סרט (יצא יותר מדהים משלכם, בדוק
) בכל מקרה, אורכו של הסרט כשעה, מצאתם במקרה איזשהו מקום להעלות אותו לאינטרנט (כמו יוטיוב רק שרת יותר רציני?). תודה מראש. אגב, אמרתי כבר ששלנו בטוח יצא טוב יותר?

שירנות

New member
../images/Emo6.gifחחחח מה אתה אומר?!?!?!!?

נראה לך ששלכם יצא יותר טוב משלנו?!?!!? אין מצב כזה בחיים! הסרט שלנו יצא ברמה כל כך טובה,אין סרט שעולה על הרמה של הסרט שלנו,וזה באמת בדוק!!! גם שלנו שעה ולא,האמת שפשוט לא חשבנו על להעלות אותו לאינטרנט,אז לא בדקנו אפשרות כזאת,ככה שאני לא יכולה לעזור לך בזה... ורק שיהיה ברור-אני בטוחה שאתה חושב ששלכם יותר טוב אבל אתה סתם חיי באשליות שלנו הרבה יותר טוב משלכם

ocwatcher

New member
אין סיכוי

אבל אני חייב לבדוק את זה בכל מקרה. שלחתי לך מסר כצעד הראשון במטרה לבצע את הבדיקה או במילים אחרות את ההוכחה שלי כלפייך ששלנו יותר טוב. את מוזמנת לקרוא אותו ולשתף פעולה. ערב טוב :]

למעלה