היייייי הייי אנשים מה מצב? ארני חדש הבפורום
© ©Apollo The King© New member 12/8/03 #2 היי שי מה המצב?!? זאת דרור... תהני בפורום ותספרי על עצמך כי הם ירצו לדעת עליך... פפ תמונה מהיום ואני יודעת שהמרפקים שלי כמו תרנגולת פפפ צריכה שהם יהייו צמודים ויותר קרובים אלי... ולפתוח תכתפיים!!!...
היי שי מה המצב?!? זאת דרור... תהני בפורום ותספרי על עצמך כי הם ירצו לדעת עליך... פפ תמונה מהיום ואני יודעת שהמרפקים שלי כמו תרנגולת פפפ צריכה שהם יהייו צמודים ויותר קרובים אלי... ולפתוח תכתפיים!!!...
© ©Apollo The King© New member 12/8/03 #9 לא פה הוא נגע.. ואז שבאתי אחר כך בקאנטר הוא נכנס במכשול... הפעם הראשונה שקפצתי את זה הוא לא הפיל... ואני זוכרת...
לא פה הוא נגע.. ואז שבאתי אחר כך בקאנטר הוא נכנס במכשול... הפעם הראשונה שקפצתי את זה הוא לא הפיל... ואני זוכרת...
N niko girl New member 12/8/03 #4 הי ../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo6.gif ספרי עליך. אני צאלה ואני בת 12 וחצי. אני רוכבת ווסטרן 3 וחצי שנים.
הי ../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo6.gif ספרי עליך. אני צאלה ואני בת 12 וחצי. אני רוכבת ווסטרן 3 וחצי שנים.
• ••Yaara•• New member 12/8/03 #8 ../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif ברוכה הבאה!../images/Emo65.gif