../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif המשך מלמעלה
אממ בסוף פרק 902 הארם מקבל שיחה שאומרת לו לבוא ללנגלי (הHQ) של הCIA והם נותנים לו עבודה בתור סוכן. הוא מטיס שם מטוסים ומן הסתם לכל מקום שהוא הולך הוא מצליח להסתבך אבל הסרבליי טיסה הכחולים האלה מזוויעים רצח!!! בג'אג בנתיים יש עומס ולכן AJ מחזיר את קרוליין איימס מאירופה כדי להחליף את הארם. סטרג'יוס מתנהג כמו אידיוט...יש לו משבר זהות בגלל מה שקרה עם באד והוא עולה על העצבים של כולם. יש כל מיני תיקים לא כל כך מעניינים. לא משנה בפרק 905 הארם צריך להציל איזה ערבי אחד שעובד עם הCIA וחשפו את הכיסוי שלו והוא ובת' טסים יחד בC130 לשם כדי להציל אותו ואת המשפחה שלו. הבעיה היא שבאים עליהם עם מטוסי תקיפה ו2 מנועים הולכים להם וגם הדלק די נגמר והם חייבים לנחות ואז יש להם בעיה בברקסים. לומשנה בסוף הם מצליחים להנחית את המטוס על הUSS SEAHAWK (906)טוב בואו אני אספר לכם מה קורה. פיטרו אותו מה-CIA כי ווב פיטר אותו- הוא הנחית C130 על הUSS SEAHAWK וזה מטוס נוסעים עצום כזה וזאת נשאת מטוסים ואז המון צילמו אותו ו-ווב המניאק ניצל את ההזדמנות לפטר אותו. בינתיים קומנדר איימס שהבאיו אותה להחליף את הארם נעצרת כי היא לא עשתה משו באוניברסיטה של מישיגן כמו שהיא טענה....לא התקבלה לאנשו שחייבים להתקבל כדי להיות בג'אג. אז הם עושים מחדש את כל הקייסים שהיא טיפלה בהם והארם היה מולה בהרבה מהמקרים. בכל אופן הארם לא דיבר כבר חמישה חודשים עם כולם בג'אג ומאק עדיין מאוהבת בו (דהההההההההה) והוא עדיין מאוהב בה אבל כרגע אין לו גרוש על התחת כי הוא לא עובד יותר בCIA. אז הוא מוצא עבודה בתור קרופ דאסטר-בקיצר הוא מרסס שדות עם מטוס, והבוס שלו היא ילדה בת 16. אממממ מאק באה אליו הביתה כי היא רוצה שהוא יעזור לה עם התיקים שהוא היה נגד איימס (וגם כי היא מתגעגעת אליו...אבל הם מכחישים את זה) והוא די קר אליה כי הוא עדיין כועס ואוהב אותה...(אוווווו...חיחי) ופתאום דופק מישו בדלת ואנחנו רואים שזו ידידתינו קת'רין גייל-זאת שהארם "התחתן" איתה כדי שאמא שלה שהייתה אמורה למות לא תהיה מאוכזבת ומאק שלא יודעת את זה כזה קמה והולכת ולפני זה שולחת לקתרין מבט.....אחרי שמאק יוצאת קתרין אומרת להארם שהיא שלחה לה מבט של get of my man חיחי איך רואים את זה....אנחנו מגלים שהיא בהריון ואני לרגע פחדתי וחשבתי שזה של הארם אבל היא אמרה לו שזה עוד מלפני שהם נפגשו (יווווווווו איך שמחתי שהיא אמרה את זה...). בג'אג יש עומס אדיר גם בגלל המשפט של איימס והכל וגם בגלל שיש להם טונות תיקים על 3 עורכי דין. הארם מגיע להאד קווטרס כדי לעזור למאק אחרי שהיא ביקשה את העזרה ורואה את האדמירל...הם מתעלמים אחד מהשני ואז זאת שהחליפה את טיינר-קואטס מנסה לגרום לאדמירל להחזיר את הארם, אחרי זה מאק מנסה וכלום לא הולך. עד שבסוף אחרי שיחה מוזרה ביותר עם קואטס האדמירל מבין כמה הוא צריך את הארם...בעצם הוא הבין את זה קודם הוא פשוט לא הודה בזה והולך לאיפה שהוא עובד כדי לדבר איתו. הוא אומר לו שהוא רוצה שהוא יחזור, אבל גם אומר לו שהוא צריך להפסיק להיות פיטר פן שרוצה רק לעוף ולא לגדול והוא צריך להתחיל לקחת אחריות....ואז הוא הולך. למחרת הארם הולד ל"בוס" שלו ואומר לה שהוא חוזר לג'אג ואז הוא מבין שהיא שיקרה לו ואבא שלה לא באמת דואג לה אלא היא דואגת לעצמה והוא אומר לה שהוא יהיה הגארדיין שלה...איזה מאממי...חיחי. ואז הוא מתחיל ללמד אותה לטוס... אבל רציתי לראות אותו עם מדים חיחי... לומשנה פרק הבא.....מה אתם אומרים? כדאי לי לעשות מרתון ג'אג? יש לי 6 פרקים של העונה ה-9...אבל זה 45 דקות איץ'. יקח לי 5:30 שעות לראות הכל....חחחח למי יש זמן?! אממ ב907 הארם חזר לג'אג והוא הבין שהוא צריך להתחיל לבנות את עצמו כאילו מההתחלה. הוא פוגש איזה זקן שהיה פעם בצי ועוזר לו עם התביעה שלו ובסוף האדמירל אומר לו שהוא יכול לחזור לתפקד כרגיל. אבל הפרק הזה היה בעיקר על סטרג'יוס. הוא נסע לערוך חקירה בצוללת אבל הוא הבנאדם הכי מעצבן שקיים אלוהים ישמור אי אפשר איתו...עכשיו תובעים אותו כאילו שהוא גזען נגד קוראני או משו כזה...הוא עולה על העצבים. אמממ מה היה? וואי חח אני לא זוכרת....שנייה...טוב אני באמת לא זוכרת מה היה 908 אה רגע יש לי את זה על המחשב...חח אממ הארם ומאק יוצאים לחקור מארין, טייס הליקופטר שהתערב בחקירה של המשטרה והרג חשוד למרות שאסור לו להתערב. במשפט מן הסתם הארם מנצח. באד וסטרג'יוס היו בחקירה משלהם- באד חקר *תבע* רופא ששירת בצי ופתאום לפני ששלחו אותו לעיראק הוא החליט שהוא פציפיסט. סטרג'יוס הגן.