היייייי

shipper heart

New member
אל תבכי!! ../images/Emo58.gif

אמממ יש לי פה קישורים של מה שכתבתי בפורום...זה בעיקר הארם ומאק וגם לא כל הפרקים אבל זה די הרוב...אמממ תחפשי הודעות של גל... http://www.friends4you.net/forums4you/viewtopic.php?t=172&postdays=0&postorder=asc&start=675 זה 823-903 בקצרה...(הודעה רביעית מהסוף) http://www.friends4you.net/forums4you/viewtopic.php?t=172&postdays=0&postorder=asc&start=1065 זה 906 (הודעה רביעית מההתחלה) http://www.friends4you.net/forums4you/viewtopic.php?p=21202#21202 זה 909 (הודעה שישית מההתחלה) http://www.friends4you.net/forums4you/viewtopic.php?p=21912#21912 זה 910 (הודעה אחרונה או לפני אחרונה...) מקווהשזה עוזר קצת

shipper heart

New member
אני נתתי לך לינקים...את צריכה

להעתיק אותם ולהדביק בweb line שלך ואז לעשות אנטר. זה לינקים לפורום שאני כותבת בו שפרטטתי בו על חלק מהפרקים של עונה 9. כשאת נכנסת את מחפשת הודעה שנכתבה ע"י גל. האווטר שלי זה 3 זוגות עיניים וכתוב למטה look into my eyes החתימה אם זה משנה זה קטע מחברים שמוניקה וצ'נדלר מופיעים בו וליד בקטן כתוב- moony prongs padfoot וזה כל פעם מחליף כאילו פעם זה פעם זה ואז כתוב marauders...פשוט זה יהיה מטומטם להעתיק כי יש את כל הסמיילים שמוסיפים והכל...

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ספוילר|

זה ארוך זהירות. אני מעתיקה לך את מה שכתבתי בפריינדס4יו ולא!!! תסריטאים זונות!!!!! שונאת אותם!!! מאק הייתה מאורסת לאיזה קומנדר אחר מג'אג(בראמבי) ולפני החתונה שלה להארם הייתה תאונה והוא התרסק לתוך המים בסערה ולא מצאו אותו והיא הבינה שהיא מאוהבת בו וזה שהוא אוהב אותה זה ברור... ושניהם ידעו שהם אוהבים אחד את השני ולא עשו עם זה כלום....ומה קורה בעונה 8 אני לא יודעת עד השני פרקים האחרונים שלה. מאק נוסעת לפרגוואי עם קלייטון ווב כדי לתפוס איזה מטורף אחד שגנב 100 טילי סטינגר. היא מתחזה לאישתו שנמצאת בהריון. ואז הם נעלמים והארם רוצה למצוא אותם וצ'גווידן לא מרשה לו אז הוא מתפטר.... כשהוא מוצא אותם ווב במצב קשה וגאני לוקח אותו לבית חולים....לפני זה מאק מנשקת אותו...(בקטע הזה אני התפוצצתי!!! התחלתי לצעוק אמא שלי חשבה שקרה לי משו...)...לא משנה באמצע הפרק הם כמעט מתנשקים, אבל מפריעים להם באמצע ואז הם רבים ולפני שהם עולים על המטוס חזרה לארה"ב מאק אומרת כזה-'אתה זוכר שאמרנו שננהל את השיחה "עלינו"? יש בעיה "איתנו" ואז הארם אומר-'רק בעיה אחת?' והיא אומרת-' שנינו רוצים להיות למעלה ומבחינה גופנית ורגשית זה בלתי אפשרי....(היא אומרת את זה we both wanna be on top)' בקיצר היא אומרת לו שאין סיכוי למה שיש או אין בינהם. חזרה בארה"ב הארם מבקש לחזור לג'אג והאדמירל לא מרשה לו ומאז הוא ומאק לא דיברו.... והוא לא לובש מדים!!! והוא גם כנראה לא יחזור לצי בפרק הקרוב *סיפרתי לכם מפרק 823-903 חחחחח הגזמתי טיפה.... אבל איך מאק מסוגלת?!!! הוא התפטר בשבילה!! הוא הציל את החיים שלה!!! הוא נראה ככה!!!!!! והיא אומרת לו שהם לא יוכלו להיות ביחד?!! היא נפלה על הראש?!!!!!!!! בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

shipper heart

New member
את מופיעה כאורחת אז אני לא יכולה

לשלוח לך פרטי. אבל אני אגיד לך פה. מכירה את התוכנה אימיול (emule) אני מורידה משם. הבעיה היא שכל קובץ 400 מגה +

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif המשך מלמעלה

אממ בסוף פרק 902 הארם מקבל שיחה שאומרת לו לבוא ללנגלי (הHQ) של הCIA והם נותנים לו עבודה בתור סוכן. הוא מטיס שם מטוסים ומן הסתם לכל מקום שהוא הולך הוא מצליח להסתבך אבל הסרבליי טיסה הכחולים האלה מזוויעים רצח!!! בג'אג בנתיים יש עומס ולכן AJ מחזיר את קרוליין איימס מאירופה כדי להחליף את הארם. סטרג'יוס מתנהג כמו אידיוט...יש לו משבר זהות בגלל מה שקרה עם באד והוא עולה על העצבים של כולם. יש כל מיני תיקים לא כל כך מעניינים. לא משנה בפרק 905 הארם צריך להציל איזה ערבי אחד שעובד עם הCIA וחשפו את הכיסוי שלו והוא ובת' טסים יחד בC130 לשם כדי להציל אותו ואת המשפחה שלו. הבעיה היא שבאים עליהם עם מטוסי תקיפה ו2 מנועים הולכים להם וגם הדלק די נגמר והם חייבים לנחות ואז יש להם בעיה בברקסים. לומשנה בסוף הם מצליחים להנחית את המטוס על הUSS SEAHAWK (906)טוב בואו אני אספר לכם מה קורה. פיטרו אותו מה-CIA כי ווב פיטר אותו- הוא הנחית C130 על הUSS SEAHAWK וזה מטוס נוסעים עצום כזה וזאת נשאת מטוסים ואז המון צילמו אותו ו-ווב המניאק ניצל את ההזדמנות לפטר אותו. בינתיים קומנדר איימס שהבאיו אותה להחליף את הארם נעצרת כי היא לא עשתה משו באוניברסיטה של מישיגן כמו שהיא טענה....לא התקבלה לאנשו שחייבים להתקבל כדי להיות בג'אג. אז הם עושים מחדש את כל הקייסים שהיא טיפלה בהם והארם היה מולה בהרבה מהמקרים. בכל אופן הארם לא דיבר כבר חמישה חודשים עם כולם בג'אג ומאק עדיין מאוהבת בו (דהההההההההה) והוא עדיין מאוהב בה אבל כרגע אין לו גרוש על התחת כי הוא לא עובד יותר בCIA. אז הוא מוצא עבודה בתור קרופ דאסטר-בקיצר הוא מרסס שדות עם מטוס, והבוס שלו היא ילדה בת 16. אממממ מאק באה אליו הביתה כי היא רוצה שהוא יעזור לה עם התיקים שהוא היה נגד איימס (וגם כי היא מתגעגעת אליו...אבל הם מכחישים את זה) והוא די קר אליה כי הוא עדיין כועס ואוהב אותה...(אוווווו...חיחי) ופתאום דופק מישו בדלת ואנחנו רואים שזו ידידתינו קת'רין גייל-זאת שהארם "התחתן" איתה כדי שאמא שלה שהייתה אמורה למות לא תהיה מאוכזבת ומאק שלא יודעת את זה כזה קמה והולכת ולפני זה שולחת לקתרין מבט.....אחרי שמאק יוצאת קתרין אומרת להארם שהיא שלחה לה מבט של get of my man חיחי איך רואים את זה....אנחנו מגלים שהיא בהריון ואני לרגע פחדתי וחשבתי שזה של הארם אבל היא אמרה לו שזה עוד מלפני שהם נפגשו (יווווווווו איך שמחתי שהיא אמרה את זה...). בג'אג יש עומס אדיר גם בגלל המשפט של איימס והכל וגם בגלל שיש להם טונות תיקים על 3 עורכי דין. הארם מגיע להאד קווטרס כדי לעזור למאק אחרי שהיא ביקשה את העזרה ורואה את האדמירל...הם מתעלמים אחד מהשני ואז זאת שהחליפה את טיינר-קואטס מנסה לגרום לאדמירל להחזיר את הארם, אחרי זה מאק מנסה וכלום לא הולך. עד שבסוף אחרי שיחה מוזרה ביותר עם קואטס האדמירל מבין כמה הוא צריך את הארם...בעצם הוא הבין את זה קודם הוא פשוט לא הודה בזה והולך לאיפה שהוא עובד כדי לדבר איתו. הוא אומר לו שהוא רוצה שהוא יחזור, אבל גם אומר לו שהוא צריך להפסיק להיות פיטר פן שרוצה רק לעוף ולא לגדול והוא צריך להתחיל לקחת אחריות....ואז הוא הולך. למחרת הארם הולד ל"בוס" שלו ואומר לה שהוא חוזר לג'אג ואז הוא מבין שהיא שיקרה לו ואבא שלה לא באמת דואג לה אלא היא דואגת לעצמה והוא אומר לה שהוא יהיה הגארדיין שלה...איזה מאממי...חיחי. ואז הוא מתחיל ללמד אותה לטוס... אבל רציתי לראות אותו עם מדים חיחי... לומשנה פרק הבא.....מה אתם אומרים? כדאי לי לעשות מרתון ג'אג? יש לי 6 פרקים של העונה ה-9...אבל זה 45 דקות איץ'. יקח לי 5:30 שעות לראות הכל....חחחח למי יש זמן?! אממ ב907 הארם חזר לג'אג והוא הבין שהוא צריך להתחיל לבנות את עצמו כאילו מההתחלה. הוא פוגש איזה זקן שהיה פעם בצי ועוזר לו עם התביעה שלו ובסוף האדמירל אומר לו שהוא יכול לחזור לתפקד כרגיל. אבל הפרק הזה היה בעיקר על סטרג'יוס. הוא נסע לערוך חקירה בצוללת אבל הוא הבנאדם הכי מעצבן שקיים אלוהים ישמור אי אפשר איתו...עכשיו תובעים אותו כאילו שהוא גזען נגד קוראני או משו כזה...הוא עולה על העצבים. אמממ מה היה? וואי חח אני לא זוכרת....שנייה...טוב אני באמת לא זוכרת מה היה 908 אה רגע יש לי את זה על המחשב...חח אממ הארם ומאק יוצאים לחקור מארין, טייס הליקופטר שהתערב בחקירה של המשטרה והרג חשוד למרות שאסור לו להתערב. במשפט מן הסתם הארם מנצח. באד וסטרג'יוס היו בחקירה משלהם- באד חקר *תבע* רופא ששירת בצי ופתאום לפני ששלחו אותו לעיראק הוא החליט שהוא פציפיסט. סטרג'יוס הגן.

shipper heart

New member
היייייי

שלומלום
גם רציתי להגיד היי אז היי אני גל ואני מכורה לג'אג (ועוד כל מיני אבל חפיץ) *מחכה לתגובה של אוהבים אותך גל תמשיכי לבוא* וגם רציתי לשאול- מי רואה את העונה ה-9 שאני יכולה לדבר איתו על זה? אני היחידה שרואה את זה מבין כל החברים שלי ואין לי עם מי לדבר...חיחי אתם תראו אותי פה אז תתרגלו...

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif המשך אחרון

(909) עכשיו ראיתי את 909...אממ כמו שאמרו שם השיפרס לא היה שום קטע שהיה שווה לחכות כל כך הרבה זמן בשבילו...חוץ מהמשפט שמאק אמרה וממה שהאדמירל אמר...חח זה היה נחמד כזה איך שהוא אמר לה i know excatly how you feel זה אומר שהוא מכבד את האמר (מ-תו-ק שליייייי ). שיהיה כבר משו איזה קלוסר ביניהם זה משגעאותי!!! שידברו קצת...אוף פעם השיחות שלהם היו מצחיקות בטירוף ועכשיו הם בקושי מדברים...חח איזה כיף שלא ראו את סטרג'יוס...בלע איתו מעצבן אותי כל כך!! ובכל הפרקים מאז שהארם חזר גם היה לו תפקיד יותר גדול מלו אה לומשנה...אוףףףףף שמאק והארם יהיו כבר ביחד!!! שDPB לא יעשה את מה שהוא מאייםםםםם זה יהיה נורא....זה יהיה כמו אממ......שנייה חח שלוק ולורליי לא יסיימו ביחד...או שמירנדה וסטיב לא יסיימו ביחד...או ש.....נגיד ליאו ופייפר לא היו מצליחים להתחתן....כאילו WTF R U DOING?!!!!! זה כל כך מנט טו בי...בעעע חח זה לא כזה מפרט אז- הארם והאדמירל הלכו למשחק בייסבול של NAVY VS. MARINES והזורק של הצי זרק כדור שפגע בראש של החובט של המארינס וגרם לו לאבד את ההכרה. האבא של המארין תובע את הזורק. זה היה קרב כזה של AJ VS. HARM ואם הארם היה רוצה לנצח הוא היה יכול...חח אבל הוא לא כל כך רצה...כאילו הוא רצה לנצח- להביס את AJ אבל הוא לא רצה לנצח כי הוא יודע שזה חלק מהמשחק וחוצמזה הוא תבע את השחקן של הצי. אמממ מאק ובאד היו אחד נגד השני בחקירה על מארין שכביכול הרג איזה אסיר. מאק הגנה באד תבע- מאק ניצחה. (910) ראיתי את pulse rate די אהבתי דווקא...כאילו אהבתי את הקטע של החקירה של H+M כל הסיפורים האחרים עצבנו אותי... קואטס הייתה נודניקית רצח, מרדית' מוזרה, לאדמירל הייתה אישיות שבכלל לא התאימה לו. מייקי היה חמוד אבל הוא לא כל כך מעניין אותי...כאילו יופי לו יש לו חברה ויופי שהיא אחותו של קווין אבל למי איכפת?! והם באמת צודקים מטי נדקה על הארם...לגמרי. הוא אמנם רוצה להיות האפוטרופוס שלה מהסיבה שהוא בנאדם טוף ורוצה משפחה (בערך...הוא גם רוצה וגם לא...הוא לא החליט כל כך...) אבל עושה רושם שהיא די נדלקה עליו....החקירה הייתה ממש מגניבה כי הכל היה לא צפוי כזה...ייטס היה חמוד אוףףף יאללה איך הארם התאכזב בסוף אבל הוא היה כזה מתוק אלוהים!!! הוא כזה- "so best friend..." חחח קרע אותי- רוצה ללכת לאכול פסטה או משו כזה והיא תקעה לו כזה בטח אבל אני לא יכולה אני יוצאת לארוחה עם קליי...אנעל ראבאק....יאלללההה...איזה פרצוף יצא לו כשהיא אמרה את זה...חחח הוא היה כזה בין ל- חחחח הוא היה כזה מתוק חחח ואז היה הטלפון...אני די בטוחה שזאת הייתה מטי....לא סביר שזה היה קליי, לא סביר שזאת הייתה קת'רין גייל כי היא אמרה שהוא יודיע לה כשהוא יחליט מה הוא רוצה ולפי מה שהוא אמר לג'ן הוא לא החליט עדיין- ואנחנו יודעים שאין אישה בחיים שלו לכן הכי סביר שזאת הייתה מטי...חח כשהוא עשה לה כזה "hey there" מאק דפקה פרצוף...חחח מגיע לה...כל אחד עושה יותר מדי דברים כדי לגרום לשני לקנא...חחח אוףףף שיהיו כבר ביחד...לא חשוב אפילו רק נשיקה...אולי בפרק הבא (קריסמס אפי) הם יתקעו שוף מתחת למיסלטו כמו בעונה 7 חחחח איזה מתוקים הם היו כשהם התנשקו אז....חח קר לי ברגליים....חח וזה בקושי זז...יש עוד 29 מגה ואני רוצה לראות את זההיום...במיוחד לאור העובדה שזה מתחיל כשהארם בלי חולצה....יאוזה...חח היום אוכלים אוכל תילאנדי...יאמי...בייי אממ יש קצת פירוט גם באחת התגובות של אלעד ושלי...אין לי כוח לפרט יותר...סורי אבל יש פה בעיקר שיפרס מומנטס...קשה לי אחרת... מקווה שעזרתי

shipper heart

New member
ברוכה...אני מבקשת חיחי

ויש...סופסוף מישו שאפשר לדבר איתו על זה ולא רק לכתוב ביומן יקר ואשכול שטויות...חחח ראית כבר את פולס רייט? אני מורידה עכשיו אבל קראתי תגובות מאוכזבות...אין שם שיפרס מומנטס

לא, עוד לא היה לי העונג לראות אותו

ולגבי תגובות מאוכזבות, אם כל השיפריות שלי, זה לא הפרמטר שלי ל- "פרק טוב" או "פרק רע", יכול להיות פרק מעולה גם בלי רגע שיפרי אחד ואני אהנה ממנו במאה אחוז.

shipper heart

New member
וואלה?

חחחחח לא זה לא הקטע...כאילו גם...לייפליין לדוגמא הפרק הכי אהוב עלי בגלל שהוא מבוסס כולו על שיפרס מומנטס...אבל זאת לא הבעיה הגדולה בפרק הזה...הבעיה היא שיש בו יותר מדי סיפורים. חצי מהזמן מקדישים למייקי ולחברה שלו ולקואטס שעוזרת לאדמירל לתכנן את החתונה...יש גם מן הסתם את החקירה שלהם וגם יש קטע הארם/מטי ששמעתי שהיה מוזר....והכי מעצבן-(רק אם אתה רוצה לראות * ** *** **** ***** **** *** ** * הארם מציע למאק לצאת לאכול איתו והיא אומרת שהיא כבר תפוסה...הולכת לאכול עם קליי...בעע חחח * ** *** **** ***** **** *** ** *

אז את רואה את הסדרה רק בשביל

סצינות של הארם ומק, למה את בכלל רואה פרקים? תורידי קטעי ווידאו שלהם ביחד ותגמרי עניין...

shipper heart

New member
אני לא רואה את זה רק בשביל קטעי

הארם ומאק. אחת הציפיות שלי הם שיהיו סצינות שלהם וזה הקטעים האהובים עלי אבל אני לא רואה את הסדרה רק בגלל זה...אחרת לא הייתי מורידה לא את PR לא את 909 וגם לא את רוב הפרקים מהעונה ה-8. אני רואה את זה כי אני אוהבת את כל הנושא גם הקטע הצבאי, גם הקורט סינס, בעיקר את החקירות וכשהארם טס אבל תמיד אני בתקווה שיהיה שיפר מומנט...זה מבחינתי לפחות יוסיף המון...כמו שבחברים אני מקווה שלמוניקה יהיה תינוק זה לא אומר שאני לא אוריד את שאר הפרקים...

GeJuFan

New member
../images/Emo58.gif 9X

רגע רגע מי מתחתן בדיוק??? ותנסו לשים סימן ספוילר ואת מספר העונה על הודעות שיש בהם ספוילרים לעונות מתקדמות יותר שלא נצפו בארץ. רק בשביל שאר החברה פה, לי אין בעיות אם ספוילרים(רוב הזמן).

shipper heart

New member
אמממ אוקיי אז ספויילר

איי.ג'יי (הגדול לא הקטן חיחי) ומרדית'...הם ביחד מעונה שמינית נראה לי ורק אחרי שהוא נפלט בטעות מהטומקט שהארם הטיס ובקושי ניצל הוא החליט להציע לה נישואים...

../images/Emo58.gif ספוילרים ל- 9x10

אזהרת ספוילרים לפרק 10 של עונה 9.
אין שיפר מומנטס? מה?! זה היה הפרק עם כמעט הכי הרבה שיפר מומנטז מתחילת העונה! כלומר.... לפחות בהתייחסות ליחסים בינהם. אמנם הארם ומאק סגרו על "ידידים טובים" אחרי ריב די עצבני, ומאק יוצאת עם ווב (איכסה), אבל הם דיברו והתיחסו יחסית הרבה על היחסים והקשר בינהם במהלך השנים שהם עובדים ביחד.

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif 910

זה לא הקטע הכי שיפרי מתחילת עונה...הכי שיפרי הייתה הנשיקה שהארדי הפריע לה...חח שכל.... הם לא בדיוק דיברו. הוא אמר משו על זה שזה ממחיש כמה של יחסים בתוך העבודה יכולים לסבך ואז היא אמרה אלא אם כן נשארים חברים טובים...חח ואז הוא כזה "so best friend" חיחי מה שנקרא cracked me up חחח אבל איכס ווב כאילו באמת?! כמו שהארם אמר *יגיד ביום ראשון* the men you pick הקטע הוא שאפחד מהם לא רוצה לסגור את זה על חברים טובים....שניהם (גם מאק למרות כל הקטע המעצבן שלה בפראגוואי) רוצים יותר מזה...זה שלשניהם יש בעיה נפשית והם מנסים לגרום אחד לשני לקנא לא אומר כלום... ראית את המבט שהיה להארם על הפרצוף כשהיא אמרה לו שהיא יוצאת לארוחה עם ווב?! ראית את המבט שהיה למאק על הפרצוף כשמטי (סביר להניח) התקשרה? חחח כשהארם אמר "hey there"...כאלה מבטי קנאה שהיא שלחה בטלפון...חח כתוב יותר באחד הלינקים שנתתי שם אבל בסה"כ אהבתי תפרק...כאילו אהבתי את הסטורליין של הארם ומאק...מייקי והחתונה של A-M לא כל כך מעניינים אותי...אה כן דבר אחרון- מזל ששוב לא ראו את סטרג'יוס...אוחח הוא עולה לי על העצבים...

shipper heart

New member
אוקיי אני חייבת... ../images/Emo58.gif התמונה

היא ספוילר!!!!!!! זה הפרצוף של הארם אחרי אני יוצאת לארוחה עם קליי...אני נקרעתי מהפרצופים ששניהם דפקו שם...חח

shipper heart

New member
וזה הפרצוף של מאק ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

יש עוד תמונה אחרי זה...זה הפרצוף שלה אחרי ה-"hey there" של הארם למטי

למעלה