היייייי

היייייי

אני הולכת למכון כושר- ועכשיו אני מלאה עם כרס כזו. אז נגיד אחרי כמה זמן אני יוצאת עם בטן שטוחה..אז יש מצב שיהיו לי את ה"עצמות" האלה בצדדים שרואים רק עם מכנס נמוך נמוך??? או שרק ל"רזות טבעי" יש את העצמות הבולטות האלה? תודה מראש על התשובה...

AmiTutiT14

New member
../images/Emo168.gif....כנסי../images/Emo129.gif

טוב... אני מניחה שאת יודעת שאם תלכי למכון כושר פעם בשבועיים זה לא ממש ישפיע עליך נכון
ושאם תאכלי בלי הפסקה בטענה ש"אני הולכת לחדר כושר לשרוף אחר כך הכל" זה גם לא ממש יועיל לך אני צודקת
עכשיו, כדאי שתזכרי כמה נקודות: 1. את צריכה ללכת לחדר כושר 3-4 פעמים בשבוע ולעבוד כל פעם שעה וחצי עד שעתיים בהתאם למספר הפעמים שאת הולכת. רק ככה תראי תוצאות. 2. לא עושים דיאטה, לא אוכלים חסה כל היום, ולא מעדני סויה 0.67 אחוזי שומן כן
עושים מה שנקרא, "אורח חיים בריא". אני לא סופרת קלוריות. מבחינתי אורח חיים בריא, זה לאכול בבוקר סנדוויץ' מפרוסות של לחם קל, בצהריים לאכול מנה אחת נורמאלית של ארוחת צהריים רגילה (כדאי עם סלט), אחר הצהריים לאכול סנדוויץ' כמו בבוקר או פרי או משהו כזה (משהו קטן שיספיק עד הערב) ובערב לאכול חביתה עם סלט ענק. אני לא נותת לך כאן תפריט. הפואנטה היא להסביר לא לאכול בין ארוחות, לאכול ארוחות מתונות ומשביעות, לא משמינות ובריאות. כמובן שכדאי לשתות לפחות 10 כוסות מים ביום גם כשלא צמאים. מים גורמים לקצב חילוף חומרים מהיר וקל יותר, ואם את מאד רעבה הרבה מים יכולים גם להשביע אותך. אם את מאד רעבה, תאכלי ירקות, ואם בא לך משהו מתוק, קחי אנרג'י (לא להתפרע, אחד ליום). 3. עוד משהו שהרבה אנשים טועים לגביו- אם עושים הרבה כפיפות בטן, הבטן לא תהייה שטוחה יותר!! מה שיקרה, זה ששרירי הבטן שנמצאים מתחת לכל השומנים פשוט יתחזקו. וקלוריות שיעלמו, הם מכל הגוף. גם עם שרירי הבטן בממוקד עובדים. כלומר, אם תעשי רק כפיפות בטן, את לא תראי תוצאות. את צריכה לעשות ספורט בכל חלקי הגוף. במהלך הפעילות הגופנית כמות הקלוריות שנשרפת היא לא מהמקום הממוקד עליו עבדת, אלא מכל הגוף. מה שקורה למקום הממוקד שעבדת עליו, זה שהשרירים מתחזקים, ובמהלך הזמן כשהשומנים הולכים, רואים את השרירים שהתחזקו, ואז הגוף נראה טוב יותר. 4. בקשר לעצמות האלה- גם לך יכולות להיות כאלה עצמות (מחרידות אם יורשה לי לומר) אם תקפידי על הספורט ועל התזונה הנכונהץ בסוף כשתרדי במשקל (אני לא יודעת כמה את צריכה לרדת) את תראי אותן. עוד כמה טיפים: 1. על המים כבר אמרתי לך. 10 כוסות מים ביום, זה חובה לדיאטה! 2. כשאת בחדר כושר, שתשדלי לעשות 45 דקות על הליכון במהירות התחלתית של 5 קמ"ש ותעלי בהדרגה. אולי תראי ש-5 קמ"ש זה קל לך, אבל בשביל מישהי שלא עשתה ספורט בכזאת אינטנסיביות בחיים שלה, זה יהפוך ליותר קשה כיעברו הדקות, והרעיון הוא להשאר על אותה מהירות כל הזמן. אחרי זה תעשי עוד חצי שעה על אופניים (אני ממליצה על ספינינג) וכמובן שתעבדי על מכשירים. 3. אל תרגילי את עצמך לעלות על המשקל לפני אוכל אחרי אוכל לפני פיפי אחרי פיפי כי אחרי זה זה הופך למטרד. פעם אחת בשבוע בבוקר, זה מעולה. 4. לא טיפ- התפריט הכללי ביותר הזה שכתבתי לך למעלה, תעזבי אותו, זה רק דוגמא. כדאי לך ללכת לדיאטנית שתבנה לך תפריט. שלא תחשבי שדיאטנית זה רק לשמנות, זה בכלל לא נכון. כל אדם שעושה ספורט ודואג לגוף שלו צריך ללכת לדיאטנים לפי דעתי. זה חשוב שכל אדם יתאים תפריט נכון לצרכי הגוף שלו. בהצלחה!!

julietta16

New member
זה לא קשור ל-"רזות טבעי"...אלא

למבנה הגוף שלך... אם מבחינה גנטית יש לך עצמות בולטות כאלו יראו אותן... אם לא, אז לא יראו it's that simple=)

למעלה