היייייתהההה הופעה מדהימה!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא Ma E
  • פורסם בתאריך

Ma E

New member
היייייתהההה הופעה מדהימה!!!!!!!!!!!

יוווווו אפרת גוש כזאת מדהיייימההה!!! איך נהנתי לשמוע אותה שרה את תמיד כשאתה בא.. ודנה ברגררר ענקית..!!

dsol

New member
הופעה מדהימממממממה !

רק ביאס שלא הרבה הכירו אותם וכמה מפגרים התחילו לצעוק "עברי לידר" באמצע הופעה כל מי שעמד סביבי התבכל עלי כאילו אני יזור מוזר מהירח כי הכרתי את השירים ~_~ ואני אומר ! בושה עליהם שהם לא הכירו ! הופעה יפהההה אבל ההופעה של עברי היתה פשוט מדהימ ההופעה הכי טובה שהייתי בה בחיים שלי !

pishkashit

New member
ההופעה אתמול...

היה ממש מדהים.. הפלייליסט אם אני זוכרת נכון (אולי לא לפי הסדר ממש) חזירים מלאכים(הסתה) כתמים בשמש לא אומרת כלום לישון בלי לחלום תוך דקה
ויש מצב את 'כל דבר' ולא שמתי לב... אממ היה מדהים ממש..חוץ מכל האנשים שסביבי שלא הבינו מאיפה נפלתי ואיך אני יודעת את המילים של כל השירים.. והמון קללות של אנשים שרוצים שעברי יעלה. היה מצחיק שבשאר השירים היה שקט וכולם פשוט עמדו ולא זזו ובפזמון של "לא אומרת כלום" כולם קפצו ושרו כאילו הם מינימום אביב גפן... אני רוצה הופעה של אפרת

יאאאאא אני רואה אותך היום!

איזה כיף לי!! כנסי לקומונה הגבתי לך שם! ואריאלה וולקאם :)

אההמ...

שלום לכולם
קיבלתי אתמול כרטיס ביקור של הפורום הזה מאישה מאוד מוזרה [סתאאם, כפרעליך לירון, תעשי לי בוב
] אז באתי להגיד שלום. נממ.. היתה הופעה חביבה+ אפרת גוש הפחידה אותי מאוד מאוד. מאוד!!

dsol

New member
מה?@!@

אפרת הפחידה אותך ?! אני פשוט מאוהב באפרת ! היא כזו חמודה ויפה !

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifהיה כ"כ מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

וגם עלי הסתכלו שידעתי את המילים
וידיד שלי די סבל,אבל אמ שיחנק
ואפרת מלכה

תקווה4

New member
היה כזה מדהיםם!!

אפרת גוש מזה גדולה!! ובכךך ההופענ הייתה כזאת שווההה

chen010189

New member
נכון

כל אחד בא עם הכישרון שלו.. והם כולם יוצרים הרכב מדהים... שמחה שנהנת :]

JALULA2

New member
גמני הייתי!

היה פשוט מדהים! אפרת וכולם! ולישון בלי חלום היה כל כך יפה....בכלל כל השירים היו מדהימים דרך אגב ההופעה של עברי היתה מעולה הוא מלך!!!!!!![ ודנה כזאת מצחיקה=}

pishkashit

New member
../images/Emo27.gif מישהו

הגיע לכאן בזכות הכרטיסים שמישהו חילק שם?.. כרטיסים של הפורום וזה.. כי אני רואה כאן חדשים

למעלה