הייייי כוווולם

המיקסית

New member
הייייי כוווולם../images/Emo70.gif

היייי מה קורה בטח אתם לא זוכרים אותי כי אני הייתי חדשה ולא רשמתי כימעט כלום כי היתה לי בעיה במחשב... אז שנה טוב לכוווולם!!! חולה עליכם

ברוכה הבאה אחות!

תעשי לי טובה כפרה אל תיהי חולה...חולים לא צריכים להתכתב במחשב! סתאאאאאאאאאאאםםםםם!!!!!!!!!שמחה שבאת לפורום!

עוזאבי

New member
WELCOME TO THE FOROM

I WISHE YOU GOODLOCK AND I DIDNT' FORGOT YOU WELCOME BACK ברוכה הבאה אני מקווה שאין לי טעות במה שכתבתי

בוא נתקן אותך...

welcome to the forum i wish you good luck and i didn't forget you welcome back... עוזי יש מה לשפר,אבל לא נורא העיקר הכוונה
אני מקווה שמצאתה איפה טעיתה(בכוונה אני רושמת עם ה')ותתקונן!מחר הכתבה...!!טחחחח!!!!! לא נורא,כל אחד(חוץ ממני..סתאאאאאאאאם!)עושה טעויות באנגלית,אפילו המורה שלי...טחחח.... המילים שתלמד להכתבה הם! welcome good-luck didn't-forget למד את המילים והצירופים להכתבה! בה ביי!

עוזאבי

New member
חחחח תודה

ידעתי שיש לי איפה שהוא טעות אבל לא היה לי כח להסתכל ולתקן, ו.. GOOD LUCK אפשר לחתוב מחובר. אל תחשבי שאני מטומטם כי אני בהקבצה א' באנגלית עם 95 בכיתה ט' ואני יודע טוב אנגלית בגלל.......... עוד מלא סיבות אבל זה לא משנה לך נכון?! טוב יאללה אני רץ ללמוד להכתבה
כמה כסף את רוצה כדי שתתני לי מאה?

עוזאבי

New member
טוב יאללה שליירית אפשר להגיד תאמת

אמרתי לך שלא כותבים את המשפט באנגלית כמו שכתוב בהודעה הראשונה, אבל את התעקשת וראית שטעית..... אמרתי לך.

בוא נאמר ככה!

גם אני כיתה ט',יש לי 100 באנגלית,ואני קנדית,עד כאן זה ברור? נכון שאני גם מרוקאים(וזה גם תבוע באופי שלי)אבל אני יודעת אנגלית יותר טוב מעברית,אני בקושי יודעת עברית ובאנגלית אני מצויינת... וההכתבה תעלה לך 100 ש"ח,אם תקבל בה 100,תשלם עוד 100 ש"ח! אם תכשל,תקבל קנס 4000 ש"ח... הולך?

עוזאבי

New member
הולך, קחי 100 שקל

וגם כבן דוד להיסטוריון,פרופסור להיסטוריה,ראש המכון היהודי במדינת ניו יוקר ושהוציא שני ספרים והם נמצאים באוניברסיטה הטובה ביותר בעולם שנמצאת בשוויץ והוא נמצא בארה"ב ואני מדבר איתו הרבה באנגלית, אפשר להגיד שאני יודע אנגלית.

למעלה