הייייי....

bleeding rose

New member
הייייי....

אני חדשה פה....אמממ....אני בת 16 וחצי ואני מאוד אוהבת קומיקסים בסיגנון של העורב, לובו, ספוון עוד אנטי-גיבורים בסיגנון....ראיתי לשאול משהט בקשר לקומיקס שראיתי אתמול בדוכן אחד...היה שם קומיקס שניקרא 'פרו', זה אמור להיות על זונה שמקבלת כוחות על...לא היה לי כסף לחוברת באותו הרגע אז רציתי לדעת ממי שקרא\עיין\סתם מכיר יותר טוב ממני, מה לפאקינג אלף עזאזלים קורה שם?!

The Flash

New member
אני קראתי...

חוברת מאוד מצחיק על זונה שמקבלת כוחות על(כמו שציון מקודם) ומתחברת עם מין ליגת הצדק של העיר הזאת ללא רצונה כמובן...היא רק רוצה לנצל את הכוחות החדשים האלה ככה שתרוויח יותר כסף בעבודה חוברת מאוד מצחיקה כדאי לקרוא אני לא אפרט יותר מידי... אבל... יש קטע אחד שהפרודיה על סופרמן מקבל מציצה וזה קטע מאוד משעשע כמו כל החוברת יש רק חוברת אחת וחבל! מומלץ מאוד!

bleeding rose

New member
פאק

אני חייבת להשיג אותה...הייתי אתמול ליד דוכן של 'קומיקס וירקות' והיו שם חוברות מדהימות של העורב....אבל זה יקר!!!!.........טוב, זה שווה.

ykonijn

New member
ה Pro

חוברת מאד משעשעת הכתובה בידי גארת' אניס (בריטי סוטה) המספרת על זונה המקבלת כוחות על. מסביב יש דמויות אשר מאד דומים לחברי ליגת הצדק של DC (סופרמן, באטמן וכו') וכאשר היא מצטרפת אליהם היא מראה להם עד כמה הם מגוכחים. הרבה קללות, הרבה סקס, והרבה הומור. מאד מומלץ

ykonijn

New member
אתה מתבלבל קצת

גארת' אניס כתב את הפריצ'ר (ואת ה Pro) את גולבל פריקונסי כתב וורן אליס. שניהם בריטים, שניהם כותבים טוב (בדרך כלל) אבל הם לא אותו בן אדם (עדיין)

למעלה