הייייי

LIRRon

New member
הייייי

אז התגייסתי... תאמת לא כזה נורא כמו שחשבתי והקטע הכי טוב היה שביום חמישי חזרתי הבייתה בדיוק בשעה 4!!! יש לתשוקות!!! אחח זה הי פשוט מושלם! אהה מה הקטע שכולם פה מדברים על ג'סיקה... כאילו אלוהים כבר לברד סטצ'יו יש יותר זמן מסך ממנה... זהו אנשים, מחר אני חוזר לצבא, אני בטח לא אראה שבועיים תשוקות, אבל יהייה טוב אני אשרוד את זה!!

מרTIMMY

New member
היי!! WATCH IT!!!

הסיבה שלג'סיקה (וגם לאנג'ל ברט) אין הרבה זמן מסך זה בגלל שבאותה תקופה הם היו בבצפר. אגב, איך הטירונות (תרחיב בבקשה)?

LIRRon

New member
אמממ...

עדיין לא התחלתי את הטירונות, כל מה שעשיתי זה לשבת בחדר של הקב"ן במטרה להוריד פרופיל כדי לצאת מקרבי... לא הקטע שלי כל הרובים והריצות האלו... ובצבא הכל זז כמו תשוקות בערך, לאט לאט... :)) אהה והדמות של ג'סיקה פשוט לא משפיעה על העלילה, אין לה מישהו שהיא מאוהבת בו או מישהו שהיא רוצה סטייל אחותה המופרעת קיי, וסליחה אם אני מעליב פה מישהו אבל הבחורה לא שמעה על צמד מילים חשוב "לעבור הלאה"!! ועוד למי היא נדבקת... למיגל.. דיי בנאדם תעשה גבות!!!!!!!!!!!!!!!!! וזהו אנשים...אני אהייה פה אולי עוד שבוע אולי עוד שבועיים...ועד אז תהנו לכם מתשוקות!! ביי ביי ביי ביי ביי ביי ביי ביי

Principesa Reut

New member
לירוןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני שמחה שזה לא כזה נורא כמו שחשבת, ואני עוד יותר שמחה שהספקת לראות תשוקות
ובאמת שאין לי מושג למה כולם מדברים על ג'סיקה
לא ראיתי אותה נראה לי מהפרק של הקרנבל קיץ
חחחחח אניווי, אני מקווה שיהיה לך קל גם בהמשך... ואל תדאג - כשתחזור עוד שבועיים נדאג לעדכן אותך בהכל

מרTIMMY

New member
עוד על ג'סיקה

זוכרים את הפרק הראשון של הבוקר של אתמול? שלצ'ריטי היה חיזיון של מיגל מדמם מהפנים שלו? בכל אופן, עכשיו נודע לי שזה היה הפרק האחרון של ג'סיקה1 אי פעם... הקהל מתבקש לעמוד לדקת דומייה. יהי זכרה ברוך... ג'סיקה2 (היפה אגב) תצטרף אליהו בפרק #239... אבל זה עדיין לא יהיה אותו הדבר...

מרTIMMY

New member
../images/Emo16.gif ג'סיקה: פרקים 001-190

יהיה זכרה ברוך! בתמונה: ההופעה האחרונה של ג'סיקה...

backstreet girl

New member
אוי....חבל.......

דווקא די אהבתי את צורת המשחק של מי שמשחקת את ג'סיקה..... בכלל....הדמות של ג'סיקה זו דמות שאני מאוד מחבבת.... אני מצטערת בשבילך מרtimmy......

soapsfan

New member
אני חושב ש..

ברוף שפטרנו.אני חושב שיש פה עוד אנשים שחושבים ככה לא?

backstreet girl

New member
אני לא חושבת ככה, לדעתי היא שחקנית

ממש ממש טובה..... למה לזלזל? למה להעליב ככה את מרtimmy?

soapsfan

New member
מה הקשר?

אני פשוט לא סובל אותה..כשפייטון מעליב את שרידן אני לא מתחיל להיעלב או משהו..בכל מקרה ..אולי זו לא השחקנית אלא הדמות..היא נכתבה כקרצייה החל מהיום הראשון שלה בתוכנית [כשהיא גנבה לקיי את הדיבורית שלה..]..

מרTIMMY

New member
מרטימי אכן נעלב

הכל מותר - עד שזה מגיע לג'סי שלי... אפשר להגיד שהיא LARGER THAN LIFE אם את מבינה למה אני מתכוון...

backstreet girl

New member
כשפייטון מעליב את שרידן אני מאוד

נעלבת..... כך שאני מבינה מאוד את מרtimmy... מרtimmt.....אני איתך......

python 4

New member
../images/Emo7.gif

(מסדר יציג את נשקו. הצג שק! מסדר יעבור לדום. מסדר דום!) רקוויאם לג'סיקה ג'סיקה, כענן המוריד גשם פרצת לחיינו ולליבנו כאור השמש העולה בינות לעננים אפורים הארת את חיינו בחיוכך המקסים. בראות קוקיותייך המושלמות ופניך הנוגות השלמת את עולמנו הצר כעולם נמלה. וטוב ליבך נגע והרחיב את אור עינינו ואת דאגתך ושלומך ננצור לעד. לא עוד תלכי בדרכי קיי לא שוב ישמע קול צחוקך ברחבי הגן לא עוד נחזה באור עיניך המאיר את חצות הליל כאור נוגות.

מרTIMMY

New member
עכשיו קראתי והתעצבנתי

רעות WATCH IT גם את!!! ראית את ג'סיקה אתמול לידיעתך. באותו יום שצ'ריטי ראתה חיזיון של מיגל מדמם מהפנים המכוערות שלו. כן זה היה אתמול!!! ולא לפני חודש בקרנבל... לתשומת לבך...

למעלה