הייייי

הייייי

יש משו שאני לא מבינה.. חזה גדול נחשב ליפה לא..? אז למה גרמו לבתאני להרגיש לא נוח עם החזה הגדול שלה וגרמו לה לחשוב שזה לא יפה ולא מתאים לדוגמנות?!!!!!

../images/Emo44.gifשאלה טובה..

אין לי ממש תשובה על זה..

2 סיבות-

1. זה לא רק עניין של גודל, אלא גם של פרופורציה לגוף, והחזה שלה היה גדול באופן לא פרופורציונלי. נניח שגם לג'נאשה וגם לסיומארה יש חזה שפרופורציונלי לגוף, סביר להניח שהחזה של ג'נאשה יהיה קטן יותר, נכון? זה לא אומר בהכרח שהוא "קטן מדי". אני מקווה שיצא לי ברור
2. לפעמים כשהחזה גדול מדי, זה גורם לבחורה לעמוד לא נכון, וזה גם מה שהעירו לה לגבי הצילומים של אדם וחווה. גם בגלל המשקל, וגם בגלל שאם עומדים רגיל, החזה אולי קצת נפול, וכדי שלא ייראה נפול צריך לקמר כל כך את הגב, שזה כבר יוצא עמידה מוזרה, וזה לא מתאים. חוץ מזה, לא העיפו אותה "כי החזה שלה גדול", אלא כי בשלב הזה היא הייתה הכי פחות מתאימה, והחזה זה רק אחת הסיבות.

oren456

New member
קודם כל אני בן ולא בת אז אל תכתבי

לי תגידי. ואת צודקת בעיניין של לואיסנה גם אני חושב ככה. אבל במקרה של בתאני השדיים הפריעו לה כל הזמן להתכופף.

החזה שלה לא נראה לי לא פרופורציונלי

אפילו פגשתי אותה לפני כמה חודשים ואני ממש לא זוכרת שבלט לי שיש לה חזה ממש גדול או משהו. כנראה שפשוט מלבישים אותה נכון כדי להבליט את זה. אל תשכחי שלואיסנה ילדה בת 15-16, שהיא רזה הרבה יותר, והחזה שלה גם גדל עדיין, ומשתנה. הבחורה שעפה בגלל החזה (ברח לי כרגע השם שלה), אפילו טיירה אמרה שהיא על גבול ה- "פלאס סייז מודל", יעני על גבול ה"דוגמנית למידות גדולות", וזה קשור גם בחזה (שבגיל שלה הוא כבר לא גדל ולא משתנה, רק כלפי מטה...
).

למעלה