הייייי

alonsh1

New member
הייייי

מי שהיה בהופעה שלו , ב"צוותא" נהנה מהופעה ראשונה שבו פוליקר מופיע , הופעה אקוסטית נדירה........היה מהנה. חוץ יש הופעה ביום שלישי הקרוב, בגני התארוכה ת"א,הופעה שלו לעובדי בנק דיסקונט....

פוליקר

New member
אתם סתם גורמים לי לקנא....

אני רוצה די וי די של יודה!!!! יש לי של מלא זמרים, אבל עוד לא שלו.. ולא סתם די וי די מעפן, אלא שיהיה ראיונות איתו ואת סיפור חייו מתחילתו ועד סופו (סופו לבינתיים כן?)

willo1

New member
איפה איתמר? הוא

פעם בירר בקשר לזה ואמרו לו שצריך לצאת די וי די של איזו הופעה.. ממש לא נראה לי שיהיו שם ראיונות או משהו כזה.. אבל אני זוכרת שאמרו שייצא איזה די וי די. איתמר, מה זה היה?

פוליקר

New member
צריך מהר לכתוב לאלה שמוציאים לו

את הדי וי די הזה שאנחנו מדברים עליו שיחשבו פעמיים... קניתי בשבוע שעבר 3 דיסקים של די וי די (קט סטיבנס, דיוויד גריי ועוד סרט ישן- הנסיכה הקסומה :) ובכולם יש גם הופעה וגם כל מיני קטעים נדירים... זה כל היופי בדי וי די, ברור שפוליקר תותח בהופעות אבל די וי די צריך להיות משהו שנשאר למזכרת בתוספות מיוחדות של קטעים נדירים וכל מיני קטעים וראיונות... לא?...

willo1

New member
אלה שמוצייאים לו

את הדי וי די/הדיסקים שמים עלינו פס אחד גדול. אני לא מבינה איך יהודה יכול להסתדר עם אנשים כל כך אנטיפטים...

היי אלון! ברוך הבא לפורום!

מסתבר שחברים צריך לא רק בחבר ובהסתדרות המורים אלא גם ואולי בעיקר בבנק דיסקונט. איך אתה מארגן לנו כניסה? מישהו?? למישהו יש קשרים שם? מה קרה? מה, אף אחד לא שמר על קשר עם מתיו ברונפמן לאחרונה?? הופעה של יודה- מיתרונות ההפרטה... ותודה על העדכון.

willo1

New member
בושה וחרפה ליזי באמת

יש חלך כרטיס ואת לא הוכלת?? חוצמזה- מאין-בסדר בסדר, אני אדבר כמו בן אדם נורמלי- אז מאיפה לך כרטיס?

חברה של אמא שלי

אז הבת שלה היא סמנ"כלית כספים לא יודעת מה היא עושה שם בקיצר היא הביאה לאמא שלי כרטיס כי היא יודעת שיש פה כלומר בבית שלי אנשים שחולים על יודההההההההההההההההההה

מה זה??????

השילוב הזה בלתי מתקבל על הדעת יש לי כרטיס אבל אני לא הולכת את נורמלית??????????????

willo1

New member
שלום שלום אלון.../images/Emo140.gif

לעובדי בנק דיסקונט אתה אומר? אני שמעתי על הפועה לעובדי בנק מזרחי לא מזמן.. יופי, העיקר שהבנקים נהנים.

מי אמר בנק מזרחי????????????

מישהו הזכיר את בנק מזרחי??????... אף אחד לא עידכן אותי בעניין, כלקוחה מועדפת עם 200 ש"ח חיסכון, איך לא הוזמנתי??.

יהורמי

New member
מספר דברים

ערב טוב, ראשית כל - הדיוידי שאמור ה"י דבריו של ארז לאופר, המפיק של "פנים אל מול פנים" הסרט התיעודי על המופע בקיסריה, אמור היה הדיוידי לצאת לקראת סוף תקופת החגים בתחילת השנה. הדיוידי אמור לכלול את ההופעה בקיסריה + חזרות למופע, בלי ראיונות, זה לפחות מה שידוע לי. שנית - המופע לעובדי הבנק לא כלל את יהודה. בתור בן לעובדת בנק דיסקונט התבשרתי ש"יש סיכוי קלוש שיהודה פוליקר יופיע אצלנו מחר", אבל כלום לא היה סגור והוא לא הופיע שם לבסוף, אבל היו שם יצפאן, בועז שרעבי, מאיה בוסקילה, מיומנה ועוד אמא חזרה ב - 2 לפנות בוקר מהמופע, אמרה שהיה שווה כל רגע! אז זהו ממני להיום. ההוא משם.

יהורמי

New member
התחלת ההודעה הקודמת קצת נחתכה

אז הנה מה שחסר, את השאר תקראו בהודעה הקודמת
ערב טוב, ראשית כל - הדיוידי שאמור היה לצאת, עפ"י דבריו של ארז לאופר, המפיק של "פנים אל מול פנים" הסרט התיעודי על המופע בקיסריה.... וזהו

willo1

New member
חחחח

וואו, אני לא חושבת שהיינו יכולים להתסדר בלי שתי השורות שנוספו..

כן איתמר איזה מזל שהסברת באמת

אחרת היינו נשארים רק עם חלק א' של ההודעה שלך וכל הפורמט של הודעה בהמשכים היה מתפוגג בסייבר.... "בן לעובדת בבנק דיסקונט" זה נשמע מרשים כמו "בן למשפחת אריסון" או "למשפחת רוטשילד" או מה שלא יהיה...גם דיסקונט וגם לא יהודה?? החיים קשים, אה?
וד"ש לאמא איתה! נ.ב אני חושבת שאנחנו יכולים לשכוח מהדי וי די הזה אלא אם כן מישהו ישאל את יודה באופן ישיר.

למעלה