היייי אני חדשה פה...

sivanika

New member
היייי אני חדשה פה...

כתבתי פה לפני יומיים מלא ואז התנתק לי האינטרנט פתאום ונמחק הכל... אני מנסה שוב :) בקיצור אני כרגע גרה בלוס אנג'לס... אני מנהלת פורום פה של מיקה.... (בתפוז). ראיתי את KEANE בהופעות החודש ב 3,4,5 ו 7 לדצמבר. בטח שמעתם על ההופעות האלה? ב 3 - ג'ימי קימל (חיכינו מהבוקר) היינו שורה ראשונה... וראו בטלויזיה חצי ממני לשנייה! חחח - זו היתה הפעם הראשונה שאני רואה אותם אז זה הייה מרגש ;) ב4 לחודש היתה ההופעה ב ECHO - 350 אנשים....במה פיצית!!! יש לי וידיואים שצילמתי...אני אשים אותם פה אם בא לכם לראות :) טום לא הייה יכל להיות יותר קרוב אליי מזה... פעם אחת כמעט החטיף לי עם המקרופון... אבל אין לי תלונות :) אה הוא גם זרק את המפרט שלו אחרי שניגן ותפסתי :) גם נתנו לי מקל תיפוף של ריצ'רד אחרי ההופעה והוא חתםם עליו אח"כ שהם יצאו החוצה. הוא כתה על זה: THE PROPERTY OF RICHARD - KEANE, LA 2008 יום אחרי הייה ההופעה ב ROXY.... 550 אנשים... מעולה!!! שוב שורה ראשונה :) שוב טום שר לנו בפרצוף... החזקתי את עצמי מלנשנש אותו כל ההופעה... חח אחרי ההופעה הצלחתי לומר היי לטום ולהצטלם איתו... (התמונה נוראית חחח). ג'סי וריצ'רד באו החוצה ודיברנו איתנו דיי הרבה.... ג'סי ממש ממש חמוד! האמת הרגשתי דיי מוזר אחרי שפגשתי את טום כי הוא ביישן כזה שהוא עם מעריצים .... הוא הייה קצת מוזר לא יודעת למה היתה לי הרגשה שהוא לא ממש רוצה להיות שם ושאנחנו מכריחים אותו.... אז התבעסתי קצת... אחכ הייה יום חופש.... ויום אחרי היתה ההופעה ב LARGO... הופעה אקוסטית שהיתה אחד הדברים הכי יפים שראיתי ושמעתי בחיים שלי.... אפילו הזלתי דמעה כמה פעמים ואני לא כזו רגישה בד"כ... בטח ראיתם את YOU DONT SEE ME שהם שמו באתר שלהם מההופעה הזו? מקסים!!! אחרי ההופעה חיכיתי עם מישהי שהכרתי בהופעות... מלא זמן!!! הם לא יצאו.... כמעט הלכתי הביתה וחשבתי לעצמי שאם גם ככה טום יהייה מוזר שוב זה רק יעשה לי הרגשה רעה שוב.... אמרתי אני אחכה עוד 10 דקות ואם לא אני אלך.... בסוף הם יצאו והלכו דיי מהר לאוטו... אז בזמן שכולם קפצו עליהם לחתימה... אני רק ניגשתי לטום ואמרתי לו תודה על ההופעה ושהייה מדהים... הוא חייך (חיוך אמיתי הפעם) ונראה לי שהוא שמח שאני לא באה לבקש חתימה ושרק אמרתי לו את זה... הוא אמר תודה רבה ושהם ממש נהנו. אפילו שזה הייה ל 2 שניות...הרגשתי יותר טוב הפעם :) זהו!!!
 
סיון!!!!! אני כל הזמן רואה אותך בפורום הרשמי!

וראיתי גם מלא תמונות
מה נשמע? תמיד תהיתי מי את!
טום תמיד קצת כאפות
אז ספרי לנו, מה את עושה בלוס אנג'לס? ! והאם את דיברתם איתם משהו על ישראל וכו'?
ובכלל ספרי עוד דברים! כפי שאמרתי, כבר הרבה זמן רציתי לדבר איתך!! איזה מגניב
 
חחחח אני קוראת את זה שוב , וזה נורא מצחיק אות

י שכתבת "אח"כ היה יום חופש"
כאילו זה עבודה כזאת
היה אתמול קין, היום יש קין, אבל מחר יש לי חופש מהנטל של לראות אותם
 

sivanika

New member
חחח

כן גם אותי זה דיי הצחיק שכתבתי את זה.... זה הייה פשוט מטורף... כל יום חיכינו איזה 9 שעות בחוץ.... אז 4 פעמים בשבוע זה הייה מטורף אבל כייף עם כל המעריצים האחרים :) ב"יום חופש" הייה לי כאב רא נוראי....כי לא ממש אכלתי בכל הימים האלה שראיתי אותם... טרפתי איזה המבורגר אבל רוב היום הייה לי כאב ראש.... יום אחרי כמובן שכחתי ממנו ;)
 

sivanika

New member
הממ...

אני פה כי כל המשפוחה שלי עברו לפה... אז אני גם מנסה ... לומדת... עכשיו יש לי חודש חופש :) מה שאני אוהבת פה זה שייש לי את כל ההופעות! אני לא מאמינה איזה מזל ש KEANE עשו את ההופעות פה ב LA ולא ב NY! כל כך רציתי לראות אותם!!! חשבתי שיבואו רק במרץ או אפריל ופתאום הם הוציאו את ה 4-5 תאריכים האלה! הייתי בהלם! בדיוק באותו היום שהם הודיעו שהם באים.... כמה שעות לפני זה אמרתי למישהי בקולג' ככה: "המטרה שלי עכשיו זה לראות את KEANE" חח אחכ חזרתי הביתה וראיתי שהם באים. אוי איך קיפצתי מאושר! קטע שראית אותי בפורום הרשמי :) אני לא שם הרבה זמן.... אני ממש שמחה שנכנסתי לשם כי פגשתי אנשים אחלה בהופעות.... ובזכות מישהי שם הייה לי כרטיס להופעה ב ECHO... כי באותו היום שהייתה מכירת הכרטיסים באתר שלהם, הם הזיזו את השעה של המכירה וז לא יכולתי לקנות כי הייה לי טסט לאוטו! אז ביקשתי ממנה והיא הצליחה לקנות לי :) הכרטיסים נגמרו ממש ב 2 דקות.
 
כן זאת הסיבה היחידה שאני נכנסת לשם- כרטיסים

האנשים מארה"ב נראים נחמדים מאוד, אבל אלה מאנגליה, הם פשוט דוחות ומגעילות, את בטח גם יכולה לתאר לעצמך מהתמונות. טוב אני לא ארחיב
בכל מקרה, מגניב לך!!! איזה כיף שאת פה
 

sivanika

New member
שמחה שאת שמחה שאני פה ;)

אני לא נכנסת לכל ההודעות בפורום הרשמי בנתיים...אין לי זמן כל כך :( אבל אני אאמין לך... ;)
 
אני גם לא נכנסת להכל!

אני נכנסת בערך רק לדברים שמתחילים ב"כרטיסים חינם ל..." ו"הופעה מיוחדת בלונדון" ומאז יוניון צ'פל אני נכנסת לראות תמונות מהופעות בתקווה שריצ'רד ילבש את החולצה שלנו
 

sivanika

New member
אז עשיתם חולצה לריצ'רד?

ושנייה...שאני אבין... את גרה בלונדון?
 
יש חנות אחת בת"א שקוראים לה קרייזי ריצ'רד

ויש להם לוגו כזה מצחיק לחולצה של איזה איש הזוי שעל הכובע כתוב לו crazy richard אז עשינו לו כזאת חולצה והוא נקרע מצחוק, מישהו צעק לו שהוא חייב ללבוש אותה לO2.. אבל מאז הוא לא לבש אותה
וזה מוזר כי הייתי בטוחה שהם בקטעים של חולצות מצחיקות ואם הם מסועלים ללבוש את הזוועות האחרות שיש להם למה הוא לא לובש את שלנו.... אבל מצד שני כשפגשתי אותו יום אחד הוא אמר לי שזה שהוא לא לובש אותה להופעות לא אומר שהוא לא ילבש אותה לדברים אחרים. (וקארין הציעה שזה בטח ספונג'ה
) אה וכן, אני גרה בלונדון! אנחנו מתחילים להיות פה פורום בינלאומי שכזה, אה?
 

sivanika

New member
רעיון חמוד :)

וכן קצת בינלאומי חח... אבל של ישראלים עדיין ;)
 

sivanika

New member
נכון!

כי לא דיברתי איתו :( ראיתי אותו אחרי JIMMY KIMMEL... אבל כולם נדחפו אז לא דיברתי עם אף אחד מהם.... ביום השני גם הייתה דיי היסטריה אז לפני ההופעה רק הצטלמתי עם JESSE ואחרי ריצ'רד חתם לי.... בשלישי רק JESSE, TOM ו RICHARD יצאו... :( וברביעי גם כולם ברחו לאוטו דיי מהר אז שוב לא יצא לי לדבר עם טים:( חבל....
 
בהחלט מתחרה ראויה!

יפה, שמחה בשבילך!
ואיזה חמוד טום.. וריצ'רד! ממש נחמד מצידו.. ובאמת מה עם טים?
ואשמח לראות את הוידיואים שצלימת ותמונות!
הא, ואני קארין, 17. ברוכה הבאה ותישארי פה!
 

Lyla Bellamy

New member
היווש

אני שגית , 16 , חור ליד ירושלים . נשמע שממש מגניב לך =] גם אני אשמח לראות תמונות ווידיואים
 

sivanika

New member
היי :) אוקי הוידיואים שלי נמצאים ב YOU TUBE..

פה... http://www.youtube.com/labyrinth14 הוידיואים האחרונים ששמתי הם מההופעות.... יש לי עוד הרבה ממש טובים אבל לא הספקתי להעלות עדיין... תירשמו לדף שלי ואז תדעו ברגע שאני מעלה ;)
 

galoosh33

New member
../images/Emo45.gif נחמד!

וואי, נראה לי דבר נוראי להיות בהופעה של קין בשורה הראשונה, טום כ"כ מזיע
לא החליקו עליך אגלי זיעה?
 

sivanika

New member
כן זה הייה דיי נחמד....

חחחחח.... לא התלוננתי על הזיעה... מצידי שהייה עולה עליי שם עם כל הזיעה שלו.... ;) האמת הוא כמעט עלה... חח ראיתם ב THIS IS THE LAST TIME? הוא הייה סנטימטר מהפנים שלי... הייתי בהלם.... אבל המשכתי לצלם ;)
 
ראיתי!

הוא ממש היה מולך!
וד"א, ראיתי את הוידיאו עם מיקה, איזה יפה מה שהכנתם לו!
חח הוא מעביר עמוד ועוד עמוד והתייאש בסוף.. איזו השקעה!
 
למעלה