היייי!! אני חדשה פה! אני יוני - בת... אתם יכולים לקרוא לי ג'ואי... :)
D DidjiT New member 8/10/04 #2 ../images/Emo105.gif../images/Emo60.gif ברוכה הבאה אישההה מקווה שתהני פה אחותי... אני שיר בת 16 מזכרון יש פה אנשים אחלה! את תראי בקרוב...
../images/Emo105.gif../images/Emo60.gif ברוכה הבאה אישההה מקווה שתהני פה אחותי... אני שיר בת 16 מזכרון יש פה אנשים אחלה! את תראי בקרוב...
J jowi New member 8/10/04 #3 היי שיר! מי זה גלעד שאת כ"כ רוצה שילך?!? חח..עכשיו חשבתי על זה...נכון לגלעד (השוטה) יש מכנס טוחולצה קבועים להופעות?
היי שיר! מי זה גלעד שאת כ"כ רוצה שילך?!? חח..עכשיו חשבתי על זה...נכון לגלעד (השוטה) יש מכנס טוחולצה קבועים להופעות?
ה ההילה האדומה New member 8/10/04 #4 אהלן מותק ../images/Emo20.gif אני הילה (אבל כולם קוראים לי חוסע/חוסה) בת 16 מזכרון יעקב וגלעד=סורקיטה1
אהלן מותק ../images/Emo20.gif אני הילה (אבל כולם קוראים לי חוסע/חוסה) בת 16 מזכרון יעקב וגלעד=סורקיטה1
ה ההילה האדומה New member 8/10/04 #11 כן זה אחד מהפורום חוסה= אחת שאין לה בית היא צריכה מחסה. בית מחסה= המקום של החוסים. לפעמים אני מתנהגת כמו ילדה חוסה יש לך תמונה?
כן זה אחד מהפורום חוסה= אחת שאין לה בית היא צריכה מחסה. בית מחסה= המקום של החוסים. לפעמים אני מתנהגת כמו ילדה חוסה יש לך תמונה?
ה השנייה מנצר האחמיות New member 8/10/04 #8 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif|ג'ירפה| ממ ג'ואי{אויי תמיד אהבתי תשם ג'ואי..יאא} ברוכה הבאה מותק שיהיה בפנאן.. אני רוני,13,טבעון
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif|ג'ירפה| ממ ג'ואי{אויי תמיד אהבתי תשם ג'ואי..יאא} ברוכה הבאה מותק שיהיה בפנאן.. אני רוני,13,טבעון
S sHotZy M New member 8/10/04 #10 ../images/Emo72.gif ברוכה הבאה כפרע../images/Emo70.gif שאאאאלום קוראים לי מור אבל את יכולה לקרוא לי שiצי אני בת 19 (ושבוע... ) מראשל"צ לץ.... אנחנו מאוד שמחים שהצטרפת למעוננו הקט ... שבי תתרווחי ותהני מותק אחלע בחלע כייף חיים שiצי
../images/Emo72.gif ברוכה הבאה כפרע../images/Emo70.gif שאאאאלום קוראים לי מור אבל את יכולה לקרוא לי שiצי אני בת 19 (ושבוע... ) מראשל"צ לץ.... אנחנו מאוד שמחים שהצטרפת למעוננו הקט ... שבי תתרווחי ותהני מותק אחלע בחלע כייף חיים שiצי
ה החתולה במגפים New member 8/10/04 #12 אהלן ג'ואי../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif אני מאיה בת 19 וחצי מת"א....... נכון שתאהבי אותי למרות שאני צפונית כזה כאילו?!? כי אני כבר אוהבת אותך
אהלן ג'ואי../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif אני מאיה בת 19 וחצי מת"א....... נכון שתאהבי אותי למרות שאני צפונית כזה כאילו?!? כי אני כבר אוהבת אותך
ת תתתמר New member 8/10/04 #16 ברוכה הבאה אישה ../images/Emo6.gif אני תמר בת 14 מהוד השרון ספרי קצת על עצמך.....
N N0musicN0life New member 8/10/04 #17 ברוכה הבאה../images/Emo45.gif אז ככה, קודם כל יש לך שם מדהים! אז ככה קוראים לי יונתן (יוני) וו אממ אני בן 19 וחצי! ומקריית ביאליק ורציתי להגיד לך ברוווכה הבאה לפורומינו הנחמד תעשי חיים
ברוכה הבאה../images/Emo45.gif אז ככה, קודם כל יש לך שם מדהים! אז ככה קוראים לי יונתן (יוני) וו אממ אני בן 19 וחצי! ומקריית ביאליק ורציתי להגיד לך ברוווכה הבאה לפורומינו הנחמד תעשי חיים
ש שוטת נבואה בנשמה New member 9/10/04 #18 הייייייייי ברוכה הבאה!! אממ...לא דיברתי איתך בצ'אט (לא בדיוק צ'אט!)? טוב לא משנה....בקיצור ברוכה הבאה והתמכרות נעימה!
הייייייייי ברוכה הבאה!! אממ...לא דיברתי איתך בצ'אט (לא בדיוק צ'אט!)? טוב לא משנה....בקיצור ברוכה הבאה והתמכרות נעימה!