היייי.. "אני ראשון" חחח..... אני גר בצור יגאל.... טוב מה יש לי להגיד... חח.... תהנו!!!!!
T ThE MystErious888 New member 3/10/07 #1 היייי.. "אני ראשון" חחח..... אני גר בצור יגאל.... טוב מה יש לי להגיד... חח.... תהנו!!!!!
מ מור תייר New member 3/10/07 #2 היי אני שניה! בקיצר... פתחו פורום ל"צור יגאל-כוכב יאיר"?! איזה הזוי... הייתי בטוחה אף אחד לא מכיר את המקום הזה... אבל עכשיו יכירו!!! אז תהנו בפורום.. בטוח יהיה כיף... (ואני גרה בצור יגאל)
היי אני שניה! בקיצר... פתחו פורום ל"צור יגאל-כוכב יאיר"?! איזה הזוי... הייתי בטוחה אף אחד לא מכיר את המקום הזה... אבל עכשיו יכירו!!! אז תהנו בפורום.. בטוח יהיה כיף... (ואני גרה בצור יגאל)
נ נירה63 New member 3/10/07 #3 בטח שמכירים, אני מכירה רק לטובה את הישוב. התארחנו בימי המלחמה בישוב , קבלו אותנו בצורה נפלאה, וכמו שאמרתי יש לי משפחה בישוב...אוכלוסיה נעימה וטובה בישוב ובכלל כייף של מקום.
בטח שמכירים, אני מכירה רק לטובה את הישוב. התארחנו בימי המלחמה בישוב , קבלו אותנו בצורה נפלאה, וכמו שאמרתי יש לי משפחה בישוב...אוכלוסיה נעימה וטובה בישוב ובכלל כייף של מקום.
ה הגדול מכניס גול New member 3/10/07 #5 אני הראשון שלא שמע עליו, או ששמע עליו בקושי ואפילו לא יודע איפה זה... איפה זה באמת?