היייי התגעגעתי אז באתי

bettyבתי

New member
היייי התגעגעתי אז באתי

אני כאן ממשיכה לבעוט . לא נעלמתי,עדיין כאן במלוא המרץ יש קצת אקשנים ,ואני ממשיכה כמובן עם האלבום ,למרות הפוגה קלה החודש. מתרגשת נורא מכל תו שמנוגן באלבום . החזרה לעבודה עם שמוליק דניאל (המפיק של "פרפרים")מרגשת מאד ויצירתית ,ותאמינו לי שאני כבר רוצה לחזור להופיע עם השירים החדשים....יתכן שיהיה משהו אינטימי בקרוב..קשה להתאפק.. יש דיבור על מופע קטנטן עד שהאלבום יהיה מוכן.. מה אתם אומרים? בנתיים נשיקות חמות סופשבוע מקסים ,ואהבה גדולה שלכם בטי בנתיים

ADVAM4

New member
אנחנו אומרים-כמה שיותר מהר יותר טוב

:) בטי אנחנו מחכים בקוצר רוח להופעה.. אפילו רק של שיר אחד:) בהצלחה עם שמוליק דניאל!!! ותעדכני אותנו בכל מה שקורה חיבוקים ואהבה אדוה

הכי טוב מופע קטנטן

אז איך נשמע לך אפריל?

RTur

New member
בטייייי ../images/Emo13.gif

שיהיה כמובן המון בהצלחה בהמשך העבודה עם שמוליק! וכן!!! מופע קטנטן לפני האלבום זה יהיה מצויין! רצוי לפני ה-28 למרץ (גיוס את יודעת..
)

זה בדיוק מסוג הרגעים בו הייתי מוכנה

להיות זבוב קטנטן שיעופף באולפן הביתי שלך. או איפה שאתם לא עובדים. אני מקנאת בעכבר של מחשב העריכה שלכם, בפוטנציומטר של הגיין של הצ'אנל של התופים או הגיטרה או אפילו הצ'אנל הריק הזה. מתה לשמוע מה קורה שם!!!. והופעה, כן כן כן כן, כמה שיותר מהר. גדולה, קטנה בבינונית, אקוסטית, חשמלית, ווקאלית, מתורגמת לשפת סימנים. לא חשוב, רק תופיעי ומהר!!!.

למעלה