היייי חבר'ההה - חזרתי! יאיאיאיי

../images/Emo41.gif פורום פול אאוט בוי מודיע! ../images/Emo41.gif

אנחנו קוראים לכל אלה שעזבו את הפורום לחזור!!
גם מי שרוצה להיצטרף מוזמן
אנחנו מתחילים לעבוד על כל מה שנשאר לפסח, ושולחים את האלבום! אם אתם אוהבים אותם, ורוצים לדעת עוד.. היכנסו עכשיו ->> לזהה! תעזרו לנו להביא אותם לארץ ->> וזה!! אנשיםם תעשו מצווה הגענו כבר ל1,900!!!
אנחנו מחכים לכםם!!

i am777

New member
היייי חבר'ההה - חזרתי! יאיאיאיי

היה כיף! כל הבנות בכו (חחחחח) - היה מלא ג'וקים ואפילו באוכל השירותים היו מסריחים כולל המקלחות האוכל היה מסריח !....היה לאכול כל יום ביצה , גבינה , עגבניות עם ג'וקים ולחם עם עובש. אה וקשה. קיצר - הכל היה מסריח !@ אבל היה כיףףףףףףף! נהנתי רצחחחח והנה תמונה ראשונה שלי עם חברותי לחדר(שגם החדר היה מסריח עם ג'וקים שעולים עלינו בלילה..ולשמיכה היה מלא אבק) ואני איי שם באמצע...- חלי16 שטנית עיניים חומות!.....התמונה הראשונה שלי שהכי מכוערת בעולם! חחXD מפקדות - מפחידות ביותר - כל מפקדת בחורילה.....חחח היה טיפונת ממש ממש ממש....חיילים חתיכים....ממש טיפטיפונת. ציטוטים (מצחיקים) נבחרים מבין מלא שיש: המפקד: " תפסיקי לזוז לי בשורה!!! , תפסיקו בכלל לזוז ותעזבו ת'שיער שלכם זה לא מקום ל "ברביליס"XDDDDDDDDDD ועוד אחד... , מפקדת עם קול מעצבן שקוראים לה מ"מ : " אל תהיו כמעט! - תהיו הכי!".....היא הכי עיצבנה כל פעם שהיא הלכה היא אמרה את זה... זהו! (קיצרתי את התמונה כי לא יכולתי לעלות את זה לפורום בגודל המקורי)................. פורים שמח!

i am777

New member
וזה שניסיתי עם עדשות להתחפש לג'ארד..

אבל לא הלך....חח.. כי היה גדנ"ע.....זה היה לפני שבוע.. ידיד הציע לי להתחפש אליו....אז חשבתי...

ShAhArnavonXD

New member
עאעאעאעאעא!!!

וואו סחתיין!!!!!! אני לא יודעת מה אני הייתי עושה במקומך עם כל הג'וקים!!!!עאעאעאעא!!! שמחה שנהינת!!!!

קריסטה

New member
ואי גדנ"ע ../images/Emo99.gif+|עיניים חולמניות|

עד השבוע הזה לא חשבתי שאני מסוגלת להנות מכאב. הנה אני, עם חתכים ושריטות אחרי זחילה על האדמה, ופשוט מאושרת לחלוטין

i am777

New member
חח אין ספק שזה היה קשה...

אבל הייתי פייטרית בטרוף!... כל הבנות שם בכו....רצו לחזור הביתה , כמובן שגם אני אבל לא כל כך ...וגם כמובן שהתגעגתי להמשפחה ולאוכל. ובקשר לזחילות לקחו אותנו , בשלוש בלילה לזחול ....ונהנתי מזה... וחבל על הזמן...את שומעת את השועלים לידך...זה מגניבב.. כמעט כל הבנות נשברו.. והמיטות...חח אם את מזיזה את היד - את מזיזה את חברה שלך שישנה מתחתיך...או מעלייך(אני הייתי למעלה בקומותיים). אז כל הלילה לא עצמתי עין.. , והכי קשה זה שהיא שומרת עליכן שתרדמו ושלא תדברו וזה קשה...כי את רואה אותה עם הרובה....הM16...זה מלחיץ. אה ואני חיילת מצטיינת!...חח

קריסטה

New member
חח כל הכבוד

אצלנו כמעט ולא נשברו, רק כמה פאקצות מפונקות בטירוף. האמת שכל החברים שלי בלי יוצא מן הכלל נהנו שם נורא! לא בכי, לא כלום. הפתענו את עצמנו אני חושבת, כי סך הכל התנאים לא היו משהו. אבל החוויה החדשה, תחושת ה"בגרות" כל כך הלהיבה אותנו שפשוט לא עניינו אותנו הקשיים. אויש, הלוואי שהצבא האמיתי היה ככה

למעלה