היייי חדש בפורוםם :) :)

morito

New member
היייי חדש בפורוםם :) :) ../images/Emo24.gif

שלום כולם.. טוב אני מור בן 17 מבאר שבע.. אני מכיר את שאקירה עוד מפיאס דסקלסוס, מההתחלה שלה.. ותמיד הערצתי אותה הכשרון שלה משתבח מיום ליום.. קניתי את הDVD של ההופעה שלה בהולנד והוא ממש טוב :) שאקירה היא זמרת מוכשרת ובהחלט ראוייה להערכה! לא יודע איך עד עכשיו לא שמתי לב לפורום הזה אבל אני שמח שמצאתי אותו :) מקווה שלא משעמם פהה :) ולפני שאני מסיים, מה בנוגע לאלבום חדש? סינגל? למישהו יש מידע? מה בתכנון? אני ממש רוצה לשמוע את החומר החדש שלה... אוהב את כולםםם מור

swewa

New member
w../images/Emo41.gife../images/Emo41.gifl../images/Emo41.gifc../images/Emo41.gifo../images/Emo41.gifm../images/Emo41.gife

ברוך הבא לפורום הכי מהמם שישששששש חחח

12ShakirA12

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אני שמחה שנהנת מהדיוידי... ואני מסכימה עם כל מילה שלך:) אין מצב שתשתעמם פה.. אני מקווה
...
ובנוגע לאלבום החדש.. הדיסק שלה צריך לצאת במרץ. יהיו שני דיסקים.. האחד בספרדית והשני באנגלית. תהנה:) ושוב ברוך הבא

morito

New member
תודה רבה :) איזה חמודים

ויש לי שאלה, אתם מחשיבים את שאקירה בתור עוד זמרת פופ קיטש? כי אני לא.. והרבה חושבים שהיא כן... השירים שלה הם שירים שנשארים ואני מאוד מתחבר למילים שלה ולמה שהיא, היא מיוחדת מאוד אני לא חושב שהיא סתם עוד זמרת.. ובקשר לדיסק החדש.. אני מעדיף שירי inevitable - si te vas סטייל.. אני מאוד אהבתי.. פחות פופיסטי..

perrinat

New member
היא לא זמרת פופ

לפחות לא בסוג החומר שהיא מייצרת... ואני גם אוהבת את השירים סטייל inevitable - si te vas
ואת השירים בפסרדית.

smgfan

New member
ברוך הבא לפורום! ../images/Emo13.gif

אני אור ואני מהותיקים פה, גם אני מחכה לאלבומים החדשים ואני מקווה מאוד שהם יהיו כמו DELL.

perrinat

New member
יא אור, מה המצב../images/Emo35.gif../images/Emo24.gif

שנים שלא דיברנו
מה חדש אצלך

smgfan

New member
היי רינת! מה המצב? ../images/Emo9.gif

אתמול היה לי יומולדת

למעלה