היייי כולם אני חדשה וסתם קפצתי לביקור... לא ידעתי שיש בכלל פורום לבית שמש. בכל מקרה חג שמח לכולם
ש שירן 16 New member 24/4/03 #1 היייי כולם../images/Emo13.gif אני חדשה וסתם קפצתי לביקור... לא ידעתי שיש בכלל פורום לבית שמש. בכל מקרה חג שמח לכולם
היייי כולם../images/Emo13.gif אני חדשה וסתם קפצתי לביקור... לא ידעתי שיש בכלל פורום לבית שמש. בכל מקרה חג שמח לכולם
ש שירן 16 New member 24/4/03 #3 פירסט... דרך אגב אני בת דודה של ענווה, היא אמרה לי שיש פורום לבית שמש אז נכנסתי
F faith2 New member 25/4/03 #4 ../images/Emo24.gifבורכה הבאה../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לפורום את מוזמנת להתנחל כאן
ש שירן 16 New member 25/4/03 #6 תודה לכולכם../images/Emo24.gif אני ייכנס פה ושם, אבל עכשיו אני הולכת לנב'וש כי הברזתי באמצע "על האש" חחח..ביי
תודה לכולכם../images/Emo24.gif אני ייכנס פה ושם, אבל עכשיו אני הולכת לנב'וש כי הברזתי באמצע "על האש" חחח..ביי
F faith2 New member 25/4/03 #10 תגידי ענווה.... למה סתם לרשום כאן הודעה? היא נמצאת מרחק של 1 הליכה...נו באמת! את רוצה שאני יתחיל למחוק?...כי אני יתחיל!....אני טובה באיומים אבל יותר טובה במעשים! תזהרי ממני! חחחחח........נבו'ש מתה עליייייייייך קבלי
תגידי ענווה.... למה סתם לרשום כאן הודעה? היא נמצאת מרחק של 1 הליכה...נו באמת! את רוצה שאני יתחיל למחוק?...כי אני יתחיל!....אני טובה באיומים אבל יותר טובה במעשים! תזהרי ממני! חחחחח........נבו'ש מתה עליייייייייך קבלי
A anava1 New member 25/4/03 #12 *הפרצוף של המסטול מהאייסיקיו* (זה סתם היה בשביל הפרוטוקול...) שלא תגיד לי שאני סנובית