היייי כולם

sivi GrEeN hEaD

New member
היייי כולם../images/Emo171.gif

אמממממ אני חדשה פה...
אז קבלו אותי פה בברכה
אממ אינלי חתימה בינתיים..יום אחד אני אשב פה ואנסח לי חתימה יפה=) בייביי בינתיים=)

WoRd LiFe WWE

New member
ברוכה הבאה

אם את אוהבת את אבר** לאב** אז אל תדברי עלייה פה כי זה מכעיס ופותח ריבים זה הכל רק שתדעי יום טוב!! =)

נועלה 123

New member
../images/Emo80.gif היי! ברוכה הבאה...../images/Emo65.gif

ואם את רוצה את יכולה לכתוב בחתימה: בילי ג'ו השווה! או משהו כזה... כי הוא באמת ממש כוסי ודומה ל.... (רואה יוליה??? לא אמרתי!
)

whatascene

New member
ממ כן, רק אם היא ממש רוצה..

אבל רצוי שלא..... =\ ברוכה הבאה!

נועלה 123

New member
../images/Emo80.gif כבר אפשר לומר שאני בת

14!!! אני בחודש הבא... אז אל תחשבי שאני איזה צוציקית בת 14 מתלהבת!!! טוב?? ויוליה כן בת 13 והיא פקצוש... נכון יוליה???

sivi GrEeN hEaD

New member
חח לי קוראים סיון למקרה שלא שמתם לב

ואני בת 14 וחצי בערך
אני גרה בחיפה כתובת *חסוייה* ואמממממ השיר האהוב עלי של גרין דיי זה הולידיי..שזה גם השיר האהוב עלי בכללי=) ועוד שבועיים אני טסה ללונדון..אם זה מעניין אותכם:) ואני מקווה למצוא שם דברים של גרין דיי..אם אתם יודעים פרטים, אשמח לדעת חח אההההההה חבל שהם לא באים לארץ/לא מופיעים בלונדון בזמן שאני שם!!!!!
אמממ אם בא לכם ספרו לי קצת על עצמכם גם:) סופשבוע נעים:)

sivi GrEeN hEaD

New member
*סורי שאני מציפה בהודעה אחת*..

פשוט אני קוראת פה ושם תהודעות הישנות בפורום ונועה, אני התמכרתי לגרין דיי בדיוק כמוך! שמעתי את בולוורד אופ ברוקן דרימז (אין לי כוח לאנגלית) בגלגלצ ואז בדודה שלי שלי צרבה לי תדיסק ואז התמכרתי!!!!

לונדון-

קודם כל- ברוכה הבאה, ואני בת 13. בקשר ללונדון, אני הייתי שם לפני חודש, וקניתי חולצה + 3 דיסקים שהיו בהנחה, אני בטוחה שתימצאי דברים של גרין דיי. נ.ב תהני =] נ.ב 2 אני רוצה לשים תמונה עם החולצה שקניתי אבל זה עושה לי קצת בעיות...אז תכחו קצת..חח..

crazy monkey

New member
לונדון!!!!!!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif

אני ענבל מגבעתיים... אפשר לבוא איתך??? כשאני הייתי שם היה הופעה של REM בלעכככ

למעלה