היייי לכולם כנסו לפה רגע!!

LiL FiZz

New member
היייי לכולם כנסו לפה רגע!!

היי אני חדשה פהה וקוראים לי לילך אני בת 13 מת"א אני מקווה שתקבלו אותי לפורום בשמחה חחחח (אני מצווה לא מקווה חח סתם) אני חושבת שאני ילדה חמודה מקסימה פשוט מושלמת חחחחחח עזבו אני במצב כפית קצת השתגעתי באותה הזדמנות נפתח שירשור חדש!!! והירשור הזוכה הווווווואאא (תופיים תופפים) (אני פותחת את המעטפה מוציא את הפתק והמנצח הוא ) שירשור איי סי קיו ומסנגר!! (כפיים כפיים הקהל משתגגע מרוב שמחה חח) חח הנה האיי סי קיו של הילדה המשוגעת (אני חחח): 154491358 והמסנגר הואא: [email protected] תודה שלקחתם חלק בטקס "השירשור המשורשר" נתראה בטקס הבא חחחח בייי סליחה שהשתגעתי לילך

היי מותק!!../images/Emo24.gif ברוכה הבאה!!!!!!!

אני מקבלת אותך בשמחה ובששון, באמא שלי, עשית לי את היום!!!! רוצה לשמוח, טוף, מתה עליך!!!!!!!!!!!!!!! (חחח...לא מכירה אותך) אבל בכל זאת מתה עליך!!!!!!!!!!! ביי מותק!!! זה האייסיקיו שלי 335116318

Saucy Girl

New member
ילדה מחורפנת! זה הסטייל שלי!

welcome girl! ואני לא מפרסמת מסנג'ר וא ני שונאת את איציק, ככה שאני לא משתמשת בו

O Boy

New member
חח... ברוכה הבאה!

רשימת איי סי מצויה במאמרי הפורום. במידה ותרצי להצטרף לרשימה שלחי לי מסר עם מס' האיי סי שלך.

LiL FiZz

New member
חח תודה לכולם

תודה תודה תודה תודה חחח חחח חח חח ח חח אז מה ככה על מה מדברים בדרך כלל בפורום הזה ??

תקראי,קבלי קצת רקע...

חחחחח......בגדים, וכל דבר מעניין:) חחחח...שמתם לב שמאין וואוט זה גם גלש לשיחות אישיות? מאאאאאגניבבב

LiL FiZz

New member
שאלת חיים ומוות

שאלת אין ואאוט כאילו מה יותר שווה כזה כאילו לכתוב עם עט או לכתוב עם עפרון בבקשה תערו לי זאת שאלת חיים וממות כאילו הלו הכלל הראשון בלהיות אין זה לדעת עם מה לכתוב אם זה עיפרון כדאי עיפרון חודים או רגיל?? כאילו כזה ועם זה כזה עט כזה אז באיזה צבע כזה כדאי כזה?? כזה תעזרו לי כזה בתודה כאילו כזה לילךל כאילו כזה

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

זה בסדר.. אנחנו מקבלים גם מכוערים לפורום שלנו.. את לא צריכה לתאר לנו אותך

i l0ve u

New member
צנועים לא מכוערים חחחח

ברוכים הבאיםםםם ילדעעע!!!
כן..מצב כפית..מכירה..חחחח

למעלה