היייי פיפול....

היייי פיפול....

ממצפ??? אממ... היה לנו קורס חמישיות מסכם.... ואני (ילדה מפגרת....- עזבו) לא יצאתי....
וכשהם נסעו חזרה הבייתה אז אמרו להם לרשום עם מי הם לא רוצים להיות ואת מי להדריך ובלה בלה.... אז עשו שיבוצים והכל ומישהי אמרה לי ששיבצו אותי לכתות ד´ עם צוות חביב... עכשיו יש לי בעיה אם אני נשארת בצופים או לאאאאא..... כי התקבלתי למגמת קולנוע שזה עוד שעות לימודים כי זו מגמה מיוחדת שמתחילים ב-י ולא ב-יא... ויש את הבגרויות והכל..... אז מה עושים????

מצב דומה.....

אני גם במגמת קולנוע ... ואותי שיבצו לגדוד ח´ - ואני גם שנה ראשונה הדרכה ... ואני נשאר בצופים ... אני חושב שאת יכולה להשאר בצופים ... להדריך ד´ זה ממש קל ..... מקווה שתחליטי להישאר ...

anat113

New member
כנ´ל

יש המון צופיפניקים שמיסתדרים גם עם מגמה וגם עם הדרכה, עם את באמת אוהבת את הצופים ואת באמת נהנת אז אין סיבה שלא תצליחי (; -ענת-

כנ"ל

אני לומדת בויצ"ו שנה הבאה זה בית ספר לאומנויות ויש ימים שמסיימים בשעה 5 ואני מדריכה ה שנה ראשונה ואני נשארת בצופים...

כנ"ל...

אני במגמת מחול, זה 12 שעות בשבוע... כמעט כל יום עד חמש וזה קריעת תחת... ואני מדריכה שנה ראשונה ונשארת בצופים!

כנ"ל

אני אומנם לא במגמת קולנוע אבל אני מכירה המון שישיסטים שלמדו במגמת קולנוע או כל מגמה אחרת סיימו ללמוד בשש ועדיין הדריכו (אם את מכירה את בתיכון בויר ולידה שזה הבתי ספר הכי טובים בירושלים יש לנו שישסטים שלומדים שם והם הדריכו ז´ שנה ראשונה ובהצלחה רבה) יש לנו שישיסט שלומד 15 יחידות במחשבים והוא הדריך ה´ בקיצור כל השטיות שאני רושמת עכשיו רק מסבירים לך שאת תצליחי לעשות את זה...

את מערבה?

וואי אחרי המפקד ההנהגתי עשינו נגדכם מורל.... המון חניכים שלכם... מול.... 10 חניכים או פחות מהגדוד שלי....חחחחח היה נורא מצחיק... פטל...חח איזה פרס! סתם.... אבל יש אצלכם אנשים ממש נחמדים.! דרך אגב- אני נעם משבט מצדה... עולה לט´.... נעים מאוד להכיר......

ברוכה הבאה לפורום!

אעלק פרס מצחיק! מקום ראשון בפני פטל בובה זה ה-פרס!! הייתם מתים לזכות בפטל... (ועוד מקום ראשון) אני לא הייתי במורל אחרי המפקד אני הלכתי לסיבוב חולצות (והמבין יבין) ברור שיש לנו אנשים נחמדים בשבט כי זה שבט ערבה (הערצה עצמית..) את מי את מכירה מהשבט שלי סלחו לי אבל החמשושים שלכם (אלה שעולים לשישית) יש לכם שם כמה ממש לשים להם כפה!! הם היו איתי בחלוץ הנהגה ולא עשו כ-ל-ו-ם-! אחת שקוראים לה מיכל עשתה את עצמה מיובשת כדי לא לעבוד איך אני שונאת אנשים כאלה! והיו עוד כמה אבל אין לי כח לרשום כי זה ארוך...

חח

מיכל.... מיכל נאור? מי עוד עצבן אותך?............ חחחח תקשיבי אם מסתכלים ובוחנים איזה פרס יותר שווה: פטל או כללי ברור שפטל לוקח! סתם................ קחי הכל באיזי..חחחחחח מי עוד היה איתך בחלוץ הנהגה? ואיך שכבת ט´ שלכם? אני לא מכירה אף1........ טוב יאללה... ביייי יש לך איסיקיו?

לשבט קטן קשה לקחת כללי

אבל אנחנו קיבלנו יותר פרסים משבט מצדה צופיות מטבח בטיחות וכמובן פטל! בחלוץ הנהגה היו מלא ממצדה אבל אני לא זוכרת תשמות שלהם היו גם את דורותי (איתי ליפץ) ואת יואב ואחת נראה לי קוראים לה ענבר שאמרה שאני מחסנאית עצלה...(חחחח) החמשושים שלנו (שאגב רובם בנים) הם בסדר לא משהו הם צריכים לשנות קצת את הגישה שלהם (הם תופסים מעצמם יותר מידי) אבל בסך הכל הכללי הם נחמדים ועוד מעט הם ישנו תגישה שלהם (הבטחה שלי) ואין לי איסיקיו אני לא אוהבת את זה...

למעלה