היייי ../images/Emo113.gif
אז ככה.. אני ניצן קטנטן בתחום אבל יש לי בעייה.. ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי קצת.. אומנם בארצנו הקטנה יצא לי פה ושם להתעסק עם בצק סוכר.. (בעיקר בעזרה לחברות בקישוטים) מעולם לא קניתי לבד או ביקרתי בחנות שכזו.. אבל עכשיו אני בניו יורק הקרה
והרחוקה.. וממש ליד העבודה שלי יש חנות עם אלפי מוצרי אפייה וקישוט למיניהם.. מה שללא ספק עשה לי חשק להתחיל לעסוק בזה.. הזדמנות מצויינת היא היומולדת של חבר שלי.. שאומנם יחול רק בפברואר אבל צריך להקדים ולהתאמן.. אז ככה.. איך אני אומרת למוכרת "בצק סוכר" באנגלית? מישהו יודע?! וכמה זה עולה פחות או יותר בארץ.. כדי שאדע להשוות בין מחיר סביר למופקע פחות או יותר.. ודבר נוסף.. יש איזו שהיא פירמה ספציפית טובה שכדאי לי לשאול עליה? משהו איכותי ושקל לעבוד איתו... אני חושבת שאבלה פה דיי הרבה בתקופה הקרובה.. אני עושה את צעדיי הראשונים
במטבח
בכללי ובקישוט עוגות בפרט.. וקצת קשה בלי הדרכה.. תודה רבה רבה רבה מראש על כל העזרה..
אז ככה.. אני ניצן קטנטן בתחום אבל יש לי בעייה.. ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי קצת.. אומנם בארצנו הקטנה יצא לי פה ושם להתעסק עם בצק סוכר.. (בעיקר בעזרה לחברות בקישוטים) מעולם לא קניתי לבד או ביקרתי בחנות שכזו.. אבל עכשיו אני בניו יורק הקרה