היייי!!!!

yair7772

New member
היייי!!!!

מה קורה אנשים?? אני מאוד אוהב את הלהקה, קורא פה מדי פעם והגיע הזמן שאני אראה קצת נוכחות בפורום הזה אז אני יאיר, מירושלים ,21 ובצבא (עוד שנה לשחרור, אבל מי סופר....) אמרתי שאני ארשום את השירים האהובים עלי אבל זה אומר לרשום כמעט את כל השירים של קין אז נוותר.. פשוט תסתכלו על גב העטיפה של הדיסקים... אגב, כשאני לא שומע את קין (לא לסקול אותי בבקשה
), אני שומע foo fighters, incubus, cardigans וכאלה... אה כן, וממש התבאסתי כשקראתי (כאן, כמה הודעות למטה) שביטלו את ורוניקה מארס!! אידיוטים!! אני לא מאמין שעשו כזאת טעות!! חבל, אחת הסדרות הטובות ביותר בזמן האחרון יאללה ביייי

ווהא! שלום שלום../images/Emo13.gif

עוד בן בפורום
סתם, מה המצב
אנחנו נורא נמדים פה לכן אומר לך בלב מלא ברוך הבא למשפחת קין

yair7772

New member
תודה../images/Emo9.gif

יו אר פאר טו קיינד... אה וסתם מתוך התעניינות - יש משמעות לכינוי שלך? אני פשוט רואה אותו יותר מדי וחייב כבר לדעת מה הכוונה

יותר מדי?../images/Emo3.gif איפה?

ואמבר ובריי זה זוג מהסדרה "השבט". עכשיו אתה חושב שאני פאקצה, אך לא, "השבט" זוהי תכנית רצינית וחינוכית
וגם אני אוהבת את קין כך שאיני לעולם פאקצה... ואם נכנסה שבת בארץ, דעו לכם אנשים שאני בחו"ל לכן אני כותבת בשבת כי פה עוד לא...

../images/Emo24.gif ברוך הבא יאיר!!!

אני שרי, ירושלמית בעצמי
והרגע גיליתי שתפוז החליפו את הסדר של האייקונים
בכל מקרה, ברוך הבא לפורומינו!!! - איך הכרת את קין???

yair7772

New member
מהסדרה הכי טובה אחרי ורוניקה מארס

סקראבס. היה שם באחד הפרקים את Everybody's Changing המעולה ואז חיפשתי מי שר את זה והשאר היסטוריה...

justin9

New member
כמה מגניב

אתה אוהב את קין אתה בחור אתה בן 21 וגם אתה אוהב את ורוניקה מארס?!!? to good to be true ברוך הבא!

למעלה