היייי תגידו לא היה היום לימודים נכון? ומה עם מחר?
S SurfinGirl New member 3/3/03 #2 who are u? ברוכה הבאה לפורום! (אם את חדשה כמובן.. ונראה לי שכן..) וא שאת עדי (פראמדיק).. בכל מקרה לא היו היום לימודים ומחר גם אין.
who are u? ברוכה הבאה לפורום! (אם את חדשה כמובן.. ונראה לי שכן..) וא שאת עדי (פראמדיק).. בכל מקרה לא היו היום לימודים ומחר גם אין.
T tao and me New member 3/3/03 #6 כן זה בגלל שאני ואחותי שקוראים לה עדי נמצאות יחד בפורומים האלו באותו השם. בגלל זה. אבל שיניתי את זה עכשיו לאורית
כן זה בגלל שאני ואחותי שקוראים לה עדי נמצאות יחד בפורומים האלו באותו השם. בגלל זה. אבל שיניתי את זה עכשיו לאורית
T tao and me New member 3/3/03 #7 בגלל שהיא דיי קרציה היא בת 10 והיא מתה על הסידרה אדון החיות. אז היא ביקשה להשתמש ביחד איתי בשם הזה שהיא אהבה אותו. אז הסכמתי לה כי אחרי זה היא תציק לי.
בגלל שהיא דיי קרציה היא בת 10 והיא מתה על הסידרה אדון החיות. אז היא ביקשה להשתמש ביחד איתי בשם הזה שהיא אהבה אותו. אז הסכמתי לה כי אחרי זה היא תציק לי.
S SurfinGirl New member 3/3/03 #12 לא מוכר לי.. אבל בכל זאת- ברוכה הבאה לפורום את בכיתה של יוסי שושן?
F faith2 New member 3/3/03 #15 הייי../images/Emo13.gif ברוכה הבאה../images/Emo13.gif את לא במקרה אורית ידידה טובה טובה של יוסי שושן?
הייי../images/Emo13.gif ברוכה הבאה../images/Emo13.gif את לא במקרה אורית ידידה טובה טובה של יוסי שושן?