היייי

ZVI Z

New member
היייי

למה לא כתוב את הפורום הזה בשאר הפורומים?! הייתי צריך לקרוא תגובה בווי נט בשביל לדעת.. טוב אז שלום לכולם..חדש פה..

E l i a n

New member
ברוך הבא, צבי ! ../images/Emo140.gif

מה שלומך? הפורום לא נמצא ברשימת הפורומים משום שלפני חודש,חודשיים בערך, הפורום היה ריק מהודעות חדשות,והודעות נכתבו אחת למספר ימים,ולכן מערכת הפורומים של
החליטה להסיר אותו מהרשימה. ביום שבת אשלח מסר אישי לאפרת,מנהלת הקהילות של
ואבקש ממנה להחזיר אותו לרשימה של הפורומים. שמחה שהגעת! ברוך הבא! אליאן.

E l i a n

New member
רציתי ולא הספקתי..

לשאול אותך על עצמך,על התחביבים שלך, על האהבה שלך למוסיקה של נימרוד.. האם יש לך את שני האלבומים? שירים אהובים? .. זה טוב שהגעת דרך וואי נט, ככה אני יכולה לשאול בביטחון מה דעתך על השיר החדש של נימרוד,צ'יינה
הממ.. זהו
מקווה מאוד שתהנה בפורום שלנו,ברוך הבא! אליאן.

ZVI Z

New member
או קיי אז..

נתחיל בנימרוד... בעצם נתחיל במוזיקה בכלל..אני חווולה על מוזיקה ישראלית.ולנמרוד הגעתי כי קראתי כמה ראיונות איתו.ממש לא מזמן קניתי את הדיסק הענק מציאות הפוכה במחיר מצחיק ביותר..(הייתי משלם עליו גם הרבה יותר..)ואני מחכה כבר שהחנות ליד הבי"ס שלי תזמין שוב ת'דיסק הראשון..אז משירים אהובים אני יכול רק מהדיסק הזה..וזה ללא ספק-סיבות טובות להיות לבד.אחר כך-1 ממליון,אבל כמובן שזה משתנה כזה.גם אי שם וימים טובים במקום גבוה. את צ'יינה לא הצלחתי לשמוע!!! אז אממ זהו אני חושב,לא?ובטח כבר אמרת את זה אבל מי את? ויש פה עוד אנשים?...

E l i a n

New member
אני כל כך שמחה שהגעת לפה ../images/Emo13.gif

אני גם מאוד מרוצה מזה שאתה אוהב מוסיקה ישראלית (אין כל כך הרבה נוער שאוהב מוסיקה ישראלית) בימינו,לפחות לא באיזור שלי.. אני מברכת אותך על קניית "מציאות הפוכה" ומודה בלב שלם שגם אני מאוד מאוד אהבתי אותו,את כל כולו. המחיר שבטח שילמת עליו היה 10 שקלים,בעוד המחיר המקורי היה,אם אני זוכרת נכון,65.90 ש"ח.הדיסק הראשון לטעמי הוא גם כן מצוין! לפי השיר האהוב עליך אני מניחה שאתה אוהב יותר את הסגנון היותר "רועש" של נימרוד.. אם כך, אני מניחה שתאהב את צ'יינה..כי זהו שילוב בין השירה המדהימה של נימרוד ושל השותפים ללהקתו,לבין המוסיקה האלקטרונית המעניינת של די ג'יי יהל.. ובכן, אני.. אני אליאן, עוד מעט בת 18 (באוגוסט-מספיק קרוב?) מאיזור המרכז. אני מכירה את נימרוד כמעט מההתחלה, הייתי בהופעה אחת רק שלו, אני אוהבת את כל השירים, קוראת הרבה על נימרוד ויודעת הרבה פרטים עליו שבעזרתם אני מנסה להבין את משמעות המילים של השירים שלו.. המ..זהו, לא? מה עוד היית מעוניין לדעת? אם יש פה עוד אנשים? ובכן,כן. יש את קובנר, ואת m a r l o, ועוד כמה, שלעיתים רק קוראים ולעיתים מגיבים,וזה סבחלה :) אני מרוצה. אין פה הרבה בלגן כמו בפורומים שיש בהם הרבה מאוד משתמשים. עכשיו זהו
לילה טוב ואחלה של סופשבוע!!!! (נ.ב.- אם תקשיב לגלגל"צ 24 שעות, בטוח תשמע את השיר צ'יינה. הם אוהבים אותו. בייחוד ב"סופשבוע רגוע",וחוצמזה שאתה יכול בינתיים לקרוא את המילים כפי ש"חתול ירוק המקורית" פירסמה לנו) אליאן

ZVI Z

New member
אני גם שמח...

זה באמת יותר טוב ש'כולם' מכירים את כולם.. אכן שילמתי 10 שקל(החנות שאני קונה בה היא מאוד זולה באופן כללי אז כשיבוא הדיסק הראשון אני לא חושב שהוא יעלה הרבה גם ככה) ואנלא בטוח שאני מעדיף את הסגנון הרועש..כי באופן כללי אני אוהב מוזיקה יותר שקטה.וטראנסים בעיקרון אנלא סובל אז מקווה באמת לאהוב את צ'יינה עם הדי ג'יי הזה.. לגלגל"צ הייתי מכור אבל עכשיו אני כבר לא יכול לשמוע.. ו...זהו בערך.גם אני 18 עוד מעט(אוקטובר) אני אשמח עם תקשרי אותי לעוד חומר על נימרוד..סופשבוע מצוין לכולם!!!

E l i a n

New member
הלו צבי ../images/Emo13.gif

בוקר טוב
מה שלומך היום? אנחנו באמת לא הרבה,אבל מי שיש פה- איכותיים אחד אחד. אם תראה את ארכיון הפורום,תוכל לראות שמעולם הוא לא היה הרבה יותר שוקק ממה שהוא עכשיו,ובגלל זה די סגרו לי (לנו) אותו. אבל האנשים המעניינים באו עכשיו. יהיה מעניין לדעת מאיפה m a r l o וקובנר מצאו אותנו.. חח.. מתי באוקטובר תהיה בן 18? יש לי מלא חברים שיש להם יומולדת באוקטובר. וחוצמזה, בוא תכתוב מתי,ואני מזמינה את שאר החברים גם לכתוב. ככה נוכל לשרשר לכם איחולים וברכות ביום הולדתכם. ומה,זה כבוד,לא?
אליאן. נ.ב. לגבי עוד חומר..מה היית רוצה..? יש לי כל מיני דברים,יש לי גם מודפסים שאני יכולה להעתיק משם. רק תבקש
אחלה סופשבוע

ZVI Z

New member
היי צהריים טובים..

ב-4 באוקטובר ותכתבי גם את שגם אנחנו נזכור את שלך ואני רוצה לקרוא כמה שיותר דברים עליו ובעיקר ראיונות איתו

E l i a n

New member
חח..הצטרפות מקרים ../images/Emo13.gif

לשניים מהחברים שלי (חברה טובה וידיד טוב) יש יומולדת בארבעה באוקטובר. שלי ב-16 באוגוסט. אני מצרפת להודעה מספר לינקים לכתבות על נימרוד וראיונות עם נימרוד, שנמצאים ברשת. בנוסף אני מציעה לך להסתכל בתפריט של הפורום תחת המילה "קישורים", שם יש 2 לינקים מעניינים וטובים (האמצעי כבר לא עובד..), וכן בדפי הפורום שכבר עברו..שם גם יש לינקים שנדב (אחד מחברי הפורום שלעיתים כותב כאן עדיין) מצא לנו. ואם יוותרו לך שאלות אחרי כל זה, אתה מוזמן לשאול. אולי אנחנו נדע את התשובות לשאלות. תהנה הרבה הרבה! אליאן.

E l i a n

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

את הלינקים הבאתי,ואת ההודעה כתבתי תוך התכוננות למבחן מתכונת בהיסטוריה,לכן אלו הראשונים שמצאתי,לא כולל הביקורות הנוראיות על "מציאות הפוכה" שאני אפילו לא אקדיש לקריאתם שתי דקות. תודה על הלינקים המצורפים! שיהיה זה שבוע מצוין ושבת מהממת! אליאן.

m a r l o

New member
ברוך הבא צבי

אם הגעת לכאן סימן שאתה מיוחד, הפורום הזה הוא הדבר הכי הזוי שיש ברשת זה כמו מועדון מיוחד שרק אלה שיש להם את הצופן הנכון מגיעים אליו. זהו פורום לא שגרתי כמו האומן שהפורום הזה הוקם לכבודו. אני לא אדבר יותר מדי stick around לא נאמר בו הרבה אבל הדברים שנאמרים בו יש בהם הכל. כמו המוסיקה של נמרוד לב

ZVI Z

New member
ווא נשמע מגניב ביותר....

אז מהמעט(מדי)שאני יודע על נימרוד לב אז אני מת על הבנאדם ואני מת על המוזיקה(קרה לי עד עכשיו רק עם עברי לידר).ואני מקווה מאוד מאוד שבכל זאת הפורום קצת קצת יתעורר לחיים(צעד ראשון זה כמובן חזרה לרשימה..) ותמיד טענתי שאנשים נורמלים רגילים הם משעממים אז מצאתי את מקומי..

E l i a n

New member
אתם יודעים מה..

מזמינה אתכם לפתוח נושא חדש ובו תכתבו "מהו נורמלי?" בשבילכם. אמנם אין לנושא קשר ישיר לנימרוד,אבל יש לכך קשר עקיף. הפורום יחזור לרשימה, אל דאגה. ואז גם ישונה הסקר,והטאגליין,וה-כ-ל. רק להישאר אופטימיים
בפעם השלישית,ולאו דווקא אחרונה- סופשבוע מהנה לכולם! אליאן.

E l i a n

New member
גם נימרוד אוהב להשתמש ב"הזוי" :)

חחח..הצחיק אותי שאתה משתמש במילה. אני כל כך נדהמת בכל פעם מחדש איך אתה,m a r l o, מצליח לתאר בכל כך מעט מילים, משהו שאני צריכה בשבילו יריעה שלמה! אינך חייב לדבר הרבה,אבל אני כבר יודעת שכל מה שתגיד,יישמע נכון,חכם ותואם את הרגשתי. כיף לקרוא את מה שאתה כותב!
שיהיה לך אחלה סופשבוע! אליאן.

למעלה