אני כל כך שמחה שהגעת לפה ../images/Emo13.gif
אני גם מאוד מרוצה מזה שאתה אוהב מוסיקה ישראלית (אין כל כך הרבה נוער שאוהב מוסיקה ישראלית) בימינו,לפחות לא באיזור שלי.. אני מברכת אותך על קניית "מציאות הפוכה" ומודה בלב שלם שגם אני מאוד מאוד אהבתי אותו,את כל כולו. המחיר שבטח שילמת עליו היה 10 שקלים,בעוד המחיר המקורי היה,אם אני זוכרת נכון,65.90 ש"ח.הדיסק הראשון לטעמי הוא גם כן מצוין! לפי השיר האהוב עליך אני מניחה שאתה אוהב יותר את הסגנון היותר "רועש" של נימרוד.. אם כך, אני מניחה שתאהב את צ'יינה..כי זהו שילוב בין השירה המדהימה של נימרוד ושל השותפים ללהקתו,לבין המוסיקה האלקטרונית המעניינת של די ג'יי יהל.. ובכן, אני.. אני אליאן, עוד מעט בת 18 (באוגוסט-מספיק קרוב?) מאיזור המרכז. אני מכירה את נימרוד כמעט מההתחלה, הייתי בהופעה אחת רק שלו, אני אוהבת את כל השירים, קוראת הרבה על נימרוד ויודעת הרבה פרטים עליו שבעזרתם אני מנסה להבין את משמעות המילים של השירים שלו.. המ..זהו, לא? מה עוד היית מעוניין לדעת? אם יש פה עוד אנשים? ובכן,כן. יש את קובנר, ואת m a r l o, ועוד כמה, שלעיתים רק קוראים ולעיתים מגיבים,וזה סבחלה
אני מרוצה. אין פה הרבה בלגן כמו בפורומים שיש בהם הרבה מאוד משתמשים. עכשיו זהו
לילה טוב ואחלה של סופשבוע!!!! (נ.ב.- אם תקשיב לגלגל"צ 24 שעות, בטוח תשמע את השיר צ'יינה. הם אוהבים אותו. בייחוד ב"סופשבוע רגוע",וחוצמזה שאתה יכול בינתיים לקרוא את המילים כפי ש"חתול ירוק המקורית" פירסמה לנו)
אליאן