היייי!

mashush

New member
היייי!

שלום לכולם! שבוע שעבר הגשתי טפסי התנדבות ועכשיו אני אחת משלכם :) היום התקשרו אלי מהמדור פרט וזימנו לועדה רפואית למתנדבים! מה זה אומר? בוועדה הזאת גם יציעו לי תפקידים וישאלו לגבי תאריך הגיוס? או שיש עוד ועדה ? אני נורא מבולבלת מכל התהליך הזה שנראה ארוך ומייגע! אני רוצה להתגייס כברררר נ.ב. אני בת 19 בקרוב! הייתי אמורה להתגייס לפני כ4 חודשים ואז הורידו לי פרופיל :(

עוזאבי

New member
אז ככה

אני מאוד מקווה שאני לא מתבלבל..לדעתי זימנו אותך לוועדה רפואית שזה אומר שתעברי בדיקות רפואיות ותצטרכי להביא מסמכים עדכנים לגבי מצבך הבריאותי.. הוועדה שקובעים בה תפקיד ותאריך גיוס זו וועדת מתנדבים והיא נערכת בתל השומר ובסוף כללללל ההליך ההתנדבותי..

mashush

New member
ווי...

אני מקווה שאתה טועה כי זה לא נראה לי שזה הגיוני כי הייתה לי ועדה רפואית שבוע שעבר, ושם קבעו לי גם את הפרופיל... נראה להם שהמצב שלי ישתנה תוך שבוע?

עוזאבי

New member
תשמעי

אם הגשת את טפסי ההתנדבות שבוע שעבר אין שום מצב בעולם(בלי לבאס כמובן) שיש לך עכשיו זימון לוועדת מתנדבים.. חלק מחברי הפורום וביניהם גם אני מחכים וחלקם חיכו בין חצי שנה ושנה עד לוועשה הזו,כך שנראה לי שתוך שבוע זה טיפה מהר..

mashush

New member
אוף ../images/Emo4.gif

זה אומר שתהייה לי עוד ועדה...נשבר לי להיות בלשכת גיוס כל שני וחמישי! הדבר היחיד שמעודד אותי זה שלפחות התהליך החל ויש איזושהי התקדמות... כמה זמן לקח עד ששלחו לך זימון לועדה רפואית (מאז שהגשת טפסים) ?

mashush

New member
נ.ב.

הם לא אמרו לי להביא שום מסמכים רפואיים והוועדה היא בתל השומר...

מעיין©

New member
הועדה היא במקרפ"ר?

(מפקדת קצין רפואה ראשי) כי אם כן- זו ועדת מתנדבים.

mashush

New member
אין לי שמץ...

נעמה (האחראית מתנדבים שהתקשרה אליי) אמרה לי להגיע למדור פרט ומשם הם יקחו אותי לוועדה... מה זה אומר?

mashush

New member
אבל הייתה לי וועדה רפואית מיוחדת

שבוע שעבר... וכן, תל השומר זה לשכת הגיוס שלי...

עוזאבי

New member
אם תל השומר זה לשכת הגיוס שלך

אז אני בטוח שיש לך פשוט וועדה רפואית רגילה.. וועדת מתנדבים לא יכולה להיות שבוע אחרי שהגשת טפסים אלא אם כן אבא שלך הוא קצין מקרפר ראשי ואז אולי יש מצב..

המרחפת

New member
ועדה רפואית

מתנדבים עושים כל ועדה רפואית פעמיים... בסבב הראשון, שאותו סיימת שבוע שעבר, עושים ועדות כדי לקבוע שאת לא יכולה לשרת. עכשיו יעשו לך סבב נוסף של ועדות רפואיות לקבוע האם את באמת מסוגלת לשרת בתנאי צבא, וכן כדי לקבוע אילו פטורים ינתנו לך. את פשוט מתחילה סבב שני של ועדות רפואיות.

bsb1

New member
תלוי על מה קיבלת פטור

זאותי מחלה קשה שצריכה איבחון עמוק הכול יחסי יש כאלה שיאשרו להם יותר מהר!

Dizen

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

כמו שענו לך פה קודם, אני בספק אם זו ועדת מתנדבים... לועדה הזו צריך לחכות
יש לצבא הזה נטיה לזמן סתם להמון ועדות, כשלמעשה הן חסרות כל מטרה. ככה עובדת הבירוקרטיה שלהם, אין מה לעשות נגד זה. בכל מקרה- מזל"ט על הגשת הבקשה
מחר יש לי יום חופשי

סיונתו

New member
תשמעי

זה ממש תלוי איזה פרופיל יש לך? 21 או 24? אני בהתחלה הייתי אצל רופא שאמר לי שיש לי 21 ואז קראו לי לוועדה רפואית מיוחדת אחרי שבוע בערך ושם קבעו לי 21 ונתנו לי את הטופס בלה בלה בלה עכשיו יש 2 אופציות: א. אם הפרופיל שלך 24- אז בודקים אולי אם להשאיר אותו, להוריד אותו או להעלות אותו. ב. אם הפרופיל 21- אז כנראה שזאת וועדת מתנדבים...
או שסתם משעמם להם והרופאים לא בטוחים או משהו כזה... (או שהגשת ערעור או משהו כזה...) בכל מקרה- בהצלחה!!!

עוזאבי

New member
לדעתי את טועה

לא נראה לי שאחרי שבוע יש כבר וועדת מתנדבים,וכדי לבדוק בטוח את מה שאני אומר ולא סתם לזרוק דברים לאויר התקשרתי היום למדור פרט והם בכלל אמרו לי שאין להם עדיין תאריך לוועדת מתנדבים וכככל הנראה החודש בכלל לא תהיה כזו..

mashush

New member
תודה :)

תודה לכולכם שהגבתם! הייתה לי את הוועדה המיוחדת שבוע שעבר וקבעו לי 24 לשנה... אני מבינה שאני צריכה להוריד ציפיות.... :\

tbaruch

New member
תשובה

זה פשוט מאוד בועדה הזו ידברו איתך ישאלו אותך שאלות יבדקו תתיק הרפואי ובסוף התהליך יגידו לך לבחור תאריך גיוס

למעלה