הייי אינויאשים מושבעים
תקראו פליז

YuviChan

New member
הייי אינויאשים מושבעים../images/Emo70.gifתקראו פליז

היי אנשושים... אתם יכולים לעזור לי בבקשה
אני רוצה להכין לי מגנטים לחדר לדלת שלי (היא ממגנטת) עם דף ועליו כתוב שמות הדמויות של אינויאשה, אבל באנגלית אז בבקשה תכתבו לי את שמות הדמויות שאנגלית אבל...רק אם אתם בטוחים בזה... אני גם רוצה להודות לאידה-Hikaru no Yani שכתבה לי כמה שמות-תודה אידה
תודה מראש-אני יודעת שלא תאכזבו אותי
יובל...

מית צאן

New member
אני יודעת רק לרשום אינויאשה...

הנה יובי:
InuYasha זה מה שהתכוונת
*מקווה*

YuviChan

New member
כן עמיתו'ש אבל אינויאשה אני יודעת

לכתוב אבל למרות זאת-תודה

Bakura

New member
אוקה... >_>

אינויאשה-Inuyasha קאגומה-Kagome קיקיו-Kikyou סשומרו-Sesshoumaru רין-Rin ג'אקן-Jaken נאראקו-Naraku קוהאקו-Kohaku סאנגו-Sango מירוקו-Miroku קוגה-Kouga .... איזה עוד את צריכה?

YuviChan

New member
את שמות העוזרים של קוגה ו..

את בנקוסטו (אוא יך שלא כותבים) ואת ג'נקוסטו (או איך שלא כותבים) וגם דמויות שנראה בעתיד.. תודה!

Bakura

New member
אה. קיו.

גינטה- Ginta האקקאקו (לא סגורה שזה השם שלו)- Hakkaku ג'קוטסו (ההומו החביב ושלייייייייייייייייי!)- Jakotsu בנקוטסו (שהוא גם שלייייייייייי! טוב, חצי ממנו, וגם מג'קוטסו. השני של זוהר >_>;)- Bankotsu

Kiku

New member
לא רוצה להטעות אותך

וגם כדי שלא תהרגי אותי אח"כ
אז אני מניחה שכל מה שאני יכולה להוסיף זה קגומה: Kagome אם זה ככה בכלל...
גם אני רוצה דלת ממגנטת!

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifבסדר

קאגורה-Kagora קאנה-Kanna ג'אקן-Jaken רין-Rin מירוקו-Miroku קוהאקו-Kohaku שיפו-Shippo מה עוד?

PakoLina

New member
אוקיי...../images/Emo187.gif

sango miroku inuyasha shippo kagome naraku kana kagura goshinki ---> XD sesshumaro rin jaken a - un (נראה לי) kikyo maioga sota hujo (נראה לי) buyo וזה מה שאני זוכרת..

אממממממממממ

inuyasha kagome sango shippo naraku rin kikyou sesshoumaru miroku וזה מה שאני יודעת שבטח כבר יש לך אבל בכל זאת מקווה שעזרתי.........

GalaxyAngel

New member
למרות שיש לך :p

Rin - רין Jaken- ג'אקן Inuyasha- אינויאשה Sesshoumaru- סשומארו Kagome- קאגומה Kikyou -קיקיו Kaede- קאדה Miroku- מירוקו Sango- סאנגו Shippou- שיפו Kouga- קוגה Ginta- גינטה Hakakku- האקקאקו Ayame- אייאמה Jakotsu- ג'אקוטסו Bankotsu- באנקוטסו Yura- יורה (שדת השיער מפרק 4) Naraku- נאראקו Hiten- היטן (האח הבוגר מהאחים רעם, פרק 9) Manten- מאנטן (האח הצעיר מהאחים רעם, פרק 9) Myoga- מיוגה Kagura- קאגורה Kanna- קאנה Hakudoshi- האקודושי Souta- סותה, אח של קאגומה Buyo- בויו (החתול של קאגומה) Izayoi- איזיוי, אמא של אינויאשה Kohaku-קוהאקו Kirara- קירארה

למעלה