הייי, אני חדשהההה!

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ולא כולם פה דתיים
אני לירון :]

ny22

New member
מנהל
ברוכה הבאה!

כפי שאני רואה את דתייה, נכון? (החתימה שלך מסבירה את זה) והייתי שמח לדון איתך על המון דברים...

חח- זה בכוונה.. אין לי צורך להסתיר.

במה אתה רוצה לדון איתי? אני אוהבת לדבר עם אנשים לא באותה דעה כמו שלי...

ny22

New member
מנהל
החתימה שלך....

אריאל שרון- אני שונאת אותך!!! לא נשכח ולא נסלח! יהודי גירש יהודי! גוש קטיף וצפון השומרון. מנחם- אב תשס"ה. בקשר למשפט - את רוצה שהוא ימות? בקשר לפסקה, אני הייתי בעד...

לא, אין צורך שימות.

אני לא מסכימה בדעותיו, אבל זה לא אומר שאני רוצה שנפש יהודית תמות... מספיק לי רק שהוא לא יחזור לממשלה.. ואני מכוונה בכך.

ny22

New member
מנהל
ואני מניח שאת נגד פינוי חברון

ואמונה.

ny22

New member
מנהל
כן אני בעיקרון בעד...

גם הייתי בעד ההתנתקות. טענות: אני אפתח על זה פה אשכול מיוחד...

Tinkerblack

New member
הודה לכם אם תעבירו דיון זה

לאוף טופיק תודה... (זה בעיה לדבר על נושאים כאלו בפורומים שלא מוקדשים אליהם למה אני ממש פוחדת שיווצר כאן סוג של מריבה או מאבק)

Tinkerblack

New member
היי נטלי מה קורה?

ברוכה הבאה לפורמינו הצנוע, אני מקווה שתהני לדבר כאן לצחוק איתנו ובעצתם שתהפכי לחלק בלתי נפרד מן הפורום. את מוזמנת ללכת למאמרים לקרוא את תקנון הפורום- מומלץ לכל מי שעדיין לא קרא. בכל אופן לגבי שאלתך, קודם כל נקדים לומר ש... אני שיר או מייגן איך שבא לך, בת 17 בקרוב מתל אביב(עיר נידחת שבטח איש אינו מכיר). ואני לא דתייה, הפורום מגוון, יש כאן דתיים ויש פה גם לא דתיים, אך עדיין איש מכבד את רעהו, ואיש באמונותיו יחיה לא? הרי הסדרה מיועדת לשני הפלגים של העם. אז אני מקווה שתהני

j e n n y lopez

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif

גמני נטליייייייייייי ולא כולם דתיים...

שלום נטלי

אני דתיה (חוזרת בתשובה) אבל בחלט לא כולם כאן דתיים (כמו שבטח כבר הבנת עד עכשיו).

למעלה