הייי אני חדשה

Woman In White

New member
הייי אני חדשה ../images/Emo13.gif

רק היום ראיתי על קיומו של הפורום הזה
ורק ליפני שבוע הצטרפתי לסינגלס קלאב..
ואם כל הכאב ממשיכים הלאה... אז נעים מאוד

הכי כיף זה לבד

לא תיארתי לעצמי שזה יהיה כל כך כיף - כשנפרדנו ישר רצתי לחפש לעצמי "חבר חדש" ופתאום זה היכה בי כמו רעם ביום בהיר "מה לעזאזל אני עושה" קלטתי שבזכות ה "סינגליות" אני מסוגלת לצאת בכל ערב עם גבר אחר (במידה והוא לא פסיכופט) , ללכת לשבת במקום אחר, לשתות משהו , לדבר , לצחוק , בכל ערב "דם חדש" משהו מעניין - זה יותר ממכר ממערכת יחסים , זה יותר מרגש מלקבל ורד פעם בשנה - כשאת מקבלת 10 וורדים כל ערב! את לא צריכה להקשיב לצרות שלו , את לא צריכה לנסות להבין את המצב הרגיש בו הוא נמצא עכשיו ובגלל זה הוא צריך ממך שקט , את לא צריכה לאהוב את אמא שלו , ואת לא צריכה להסתדר עם אחותו , את אדון מאוד נחשק- אבל אדון לעצמך - אני לא יודעת מה עשיתי במערכות היחסים האלו , אבל לבד זה בהחלט יותר נחמד- מה לעשות שלא לכולם זה מתאים

W i l d C a r d

New member
המפתח: מינון מתאים...

אצלי הכל בא בתקופות. האמת, אני חושב שגם אצל אחרים. חוץ מזה שיש בחורות שמדלגות על השלב הזה שלך. המעגל הולך בערך כך: אכן ממכר ומרגש יותר (אגב, ורד פעם בשנה??? טוב שנפרדתם. מה הוא חושב לעצמו. ביזיון אמיתי). אח"כ רוצים פעם ב ערב שקט שלא צריך להרשים אף אחד. זו תחילת הסוף של חלק זה של המעגל. אז מתחילות הרציונליזציות שמין מזדמן משאיר חלל ואתה יוצא ממנו ריק כלעומת שבאת. ואז אתה נכנס למערכת יחסים. ואז את צריכה לנסות להבין את אמא שלו, לאהוב את אחותו וכו'. ואז את מתגעגעת לדם חדש בכל ערב. וחוזר חלילה.

באמת יש מעגל

אבל זה כל כך קשה לוותר על העובדה שעושים ממך מלכה בכל ערב , ופתאום ממלכה את יורדת למעמד של שיפכה בכל פעם שאתם עוד ועוד מתקדמים בקשר.

W i l d C a r d

New member
אומרים, כך שמעתי

שגבר יגיד הכל כדי להכניס אותך למיטה.. כך שההמלכה הזו היא על תנאי, וחולפת מהר. את יודעת. ברור שבאותו ערב זה לא משנה. אותי מטרידה יותר העובדה שאת מרגישה שהופכים אותך לשיפחה עם התקדמות הקשר.חמור מאד. אמנם קשה להתמודד עם ההרגל, ומה שהוא עושה לקשר, אבל מכאן ועד שפחה.... כנראה שאיתרע מזלך עד כה..

כמובן שהקצנתי את זה

אבל באמת המעמד של הבחורה יורד בקשר ככל שהקשר מתקדם יותר כי הגבר לוקח אותה יותר כמובן מאליו לא עשו ממני שפחה - (אלא אם זה היה סתם משחק מין) אבל כן, הרגשתי איך ממעמד של מישהי שמתייחסים אליה מאוד יפה - זה הולך ומתדרדר - ואני חושבת שכל אחת הרגישה כך פעם או פעמיים בקשרים שהיו לה. אם יש פה מישהי שנמצאת עם גבר המון זמן ועדין מרגישה מלכה- אני אוריד את הכובע מולה - כמעט תמיד הקשר דועך

W i l d C a r d

New member
לא דועך

משתנה. כמו שאמרתי, אין ספק שההרגל עושה את שלו. אבל השינוי צריך ליצור נינוחות וכאלה. לא להוריד את מעמד המחורה בקשר. אגב, אני מכיר אנשים שדווקא הבחורה היא זו שנזכרת בכל הבעיות שמטרידות אותה אצל הבחור ככל שהקשר מתקדם. והוא נבך מסכן מאוהב. מה יעשה.... לכן בדיוק הדגשתי שזה שכך קרה לך כנראה בקשר האחרון שלך, לא אומר שכך זה תמיד או שכך זה צריך לקרות. למה כך זה היה? זה את והוא יודעים (אם אתם נוטים לחשוב על דברים). העובדה שאת מתייחסת לזה כאל עובדת טבע נתונה שאין מה לעשות נגדה, רק מוודאת שגם הקשר הבא שלך ייראה ככה. וחבל. אישית אני מאד מקווה שהיחס שלי כלפי הבחורה שלי לא יתדרדר. כלומר לא בתוך הקשר. אם הערכה ירדה, אפשר להיפרד. אבל להישאר עם מישהי שאתה לא מעריך? וואט ד'ה פאק.

1Shir

New member
צודק לגמרי

אני ממש לא חושבת שזה אמור להיות ככה וגם מהניסיון הצנוע שלי זה לא ככה. לדעתי לטווח ארוך בקשר יש הרבה יותר יתרונות מחסרונות... בכלל לא בטוחה שבכלל יש חסרונות. אלא אם כן כפי שאמרת ההתלהבות יורדת, ואז באמת כנראה שהקשר צועד לקראת סיומו, פשוט מאוד.

1Shir

New member
אם יש בעיות לפני הטווח הארוך, לא מגיעים אליו.

ראיתי שמצאת בסוף.. רק לא ענית

purplegiraff

New member
../images/Emo45.gifומקווה לעבור הפעם את

"מחזור הזוגיות בטבע" בצורה קצת אחרת... אולי הפתרון זה לשנות את השיטה... מה אתה אומר?

W i l d C a r d

New member
ברור. השיטה אשמה...

ואני? אופטימי עד כדי טמטום. בתקופה זו של חיי הרמתי ידיים מלמצוא בחורות נורמליות. אני היום לא מנסה אפילו. ואני עדיין מה זה בטוח שזה יפול עליי מהשמיים. דפוק. אני יודע. מה לעשות. יכולתי כבר לקנות בית אם הייתי מצמצם קצת את מספר הדייטים הראשונים שתוך דקה כבר ידעתי שזה לא זה...

purplegiraff

New member
למה נורמליות? משעמם!

ואם אתה כותב כאן זה כבר מוציא אותך מתחום הנורמליות (מה זה אומר עלי?) אופטימיות עד כדי טמטום זה המוטו של חיי, ויודע מה?! כשמשלימים עם זה, אז זה באמת עובד.... סוד קטן... דייטים?? לא מאמינה בהם... חלק מהשיטה.. הסכמנו כבר שהיא אשמה?( או לפחות דפוקה?)

W i l d C a r d

New member
חחחחחח

את נכנסת איתם למיטה בלי לפגוש אותם ???? לא הבנתי איך מדלגים על פגישה. אבל נראה לי שהתשובה שלך עומדת לשנות את חיי..... אגב, השיטה היא קצת כמו הדמוקרטיה, את יודעת, דפוקה אבל...

למעלה