יהיה משהו מעניין.....ברגע שיצטרפו עוד חברה. נראה שהיאמנים בפגרת חורף......את חושבת שקר להם מידי?? בינתיים אם בא לך, תעלי איזה נושא מעניין ונקוה שיטרפו אלינו עוד חברה.
אתה לפי השם שלך?? מגיע לקראת האביב?? לאן נעלמת כל הזמן? לאן נעלמו כולם? לא הייתי רוצה שייסגרו לנו את המקום הזה, תעשה משו אביב, תעזור לי קצת להחזיר לכאן את החברים. שתוכל לחזור ולהביא אלינו את הסיפורים שלך....כמה חבל....
אז ככה במהלך שוטטות ללא מטרה ברחבי הרשת וכמעט שעזבתי את המחשב מיאוש אחרי שכמעט קראתי את כל החדשות גם בקמרון ולא עלינו קראתי את פרשנויות מעולם הכדורגל (שעמום מטורף) נזכרתי שיש כזה פורום ובעליצות שיא הבאתי עצמי הנה כדי איך לומר "להעיף מבט"...ואולי למצוא משהו מענין. בכל אופן אני לשמחתי גם חבאני ואם נשמע שאני גאה בזה אז....זה נכון ולא אשקר שהתמלאתי סקרנות לדעת מיהי החבאנית הגאה אז לבחירתך אם רצונך לספר למישהו לא לא בלחץ את יודעת בכל אופן אני מציע שאלי אם יש עוד חבאנים גאים (בערך כולם) שלחי אותם לכאן נשמח להביא את היהדות הזו לקידמת הבמה ואולי דרך זה לגלות על הקהילה הזו כמה דברים מעניינים שטרם גילינו. בכל מקרה אני לאחרונה נתקפתי בגל סקרנות שגורם לי רעב לא רצוני בכל מה שקשור לאבותי וריבותיהם-יהודי חאבן. אם למישהו יש איזשהו סיפור או משהו מעניין ואפי' אנקדוטות על יהודי חבאן ותימן בכלל שימלאו לי את הרעב אשמח לשמוע. תודה וחיים נפלאים