הייי אני חדשה

lee grint

New member
הייי אני חדשה

אממ אני נורא אוהבת את באסטד אני חולה על מאט הוא הכי חמוד לפי דעתי וזהו... מקווה להישתלב

שאאאאאאאאאאאלום

ברוכה הבאה!! אל דאגי את תשתלבי פה צ'יק צ'ק כל הבנות פה נשמות אחת אחת ד''א אני ציפי... והפייבוריט שלי זה ג'יימי... :)

fight star

New member
ב בר ברו ברוכה הבאה!!! חחח

מוכשרת שאני....חחחחח טוב, טוב, אני מודה... אני נשמה... חחחח סתם אני דניאל! וגם הפייבוריט שלי זה ג'יימי!!! יאא.. איזה מותק הוא... טוב, אני גולשת, anyway תהני!!!

DesertRose7

New member
היי...

מה המצב? אני שחר.. אני בת 16 מגבעת שמואל.. קצת פרטים? כמו... שם!! הפייבוריט שלי הוא..הם! צארלי ומאט..עדיו לא החלטתי!!

sparx

New member
וולקום -^_____^-

תהני פה :) אני יערה.. בת 17 (עוד פחות מחודש!) ^-^

Hypnotise

New member
ברוכה הבאה!!

אני מעיין מאילת ואני בת 17 היום!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאייי לי.. :) תהני פה.. ואל תדאגי כמו שכבר אמרו פה כולם פה אחלה וסבבה... ד"א הדיסק של מקפליי יצא היום... מזל טוב להם ונקווה שהוא יהיה מוצלח... למרות שלפי מה שאני שמעתי (חלק מהשירים) הוא הולך להיות פצצה!!!!!

../images/Emo39.gif היי היי...../images/Emo8.gif

איך קוראים לך?.. אני גלו'ש [גלי],בת 15 נעים מאוד...אוהבת את מאטו'שששש
וכמובן שגם את צ'ארלי ואת ג'יימס... *רציתי לשים תמונה אבל אני בעבודה אז אין לי
*

lee grint

New member
שכחתי

קוראים לי לי אני מאשדוד ואני עוד כמה חודשיים בת 14

וולקאםם

אני ליז בת 15 מראשון לציון =] את תשתלבי דונט וורי הפייבוריט שלי זה צ'ארלי, ומאט כי יש לי פיצול אישיות אבל יותר צ'ארלי חחח

lee3008

New member
היייייי בייב

אני סתו ( סטו!!!!!! ) בת 15 וחצי מאילת..... וכמו ששחר אמרה "הפייבוריט שלי זה הם!! " כולם....!! ובאמת אולי הכי פחות ג'יימס..וגם זה לא בטוח//= אמממ אחלה פורום..אחלה אנשים.... יאללה בי

למעלה