הייי אני חדש פה!!!

AnotherStranger

New member
הייי אני חדש פה!!!

היי , אני מרק בן 17.5 מב"ש שמעתי לראושנה לד זפלין לא מזמן ונדלקתי אז תעזרו לי להכנס לעניינים מקווה להשתלב!!!!

Speed King

New member
ברוך הבא מרק :]

לד זפלין היא להקה מצויינת ואני מכיר את כל האלבומים שלהם ואני התחלתי לשמוע אותם עם האלבום הראשון שלהם שקוראים לו פשוט Led Zeppelin, אתה בטח שמעתי את השיר הידוע "מדרגות לגן עדן", האלבום שאני מציע לך לשמוע הוא האלבום קצת קשה לעיכול ויהיה קצת קשה להתחבר אליו בפעמים הראשונות אבל זה אלבום פשוט מדהים, כמו כל האלבומים של הלהקה ואם לא תבחר להתחיל לשמוע את הלהקה עם האלבום הזה אז כדאי לך בכלל עם כל חמשת האלבומים הראשונים: Led Zeppelin I Led Zeppelin II Led Zeppelin III Led Zeppelin 4 Houses of the Holy גם שלושת האלבומים הנותרים של לד זפלין הם מצויינים, האלבום הופעות המשולש והדיוידי שיצאו לפני קרוב לארבע שנים, הם פנינה אמיתית, ללד זפלין יש בוטלגים מפתיעים באיכותם בקיצור..... יש לך מסע חדש מהנה להתחיל בו
בהצלחה!

SaintJohn

New member
איזה שירים שמעת ואהבת?

אני רואה ש-Since I've Been Loving You הוא אחד מהם.

AnotherStranger

New member
אמממ אנ אוהב את אלו שמשלבים יותר בלוז

או לא יודע איך לקרוא לזה אחרת אבל אני אוהב גם את Black Dog ושירים בסגנון דומה בקיצור נראה לי שהבנתם מה הכוונה. חוץ מזה אני אוהב מאוד גם את איירון מיידן ולהקות פאוור מטאל למיניהן .

SaintJohn

New member
באתי להמליץ לך על Presence

זה אלבום נהדר עם צד רוקיסטי וגם צד בלוזי, אבל אז התווספו לי עוד ועוד אלבומים נוספים כאלה לרשימת ההמלצות שלי אליך. אם זה מה שאתה מחפש, אז אני ממליץ בחום ללכת גם על 2 האלבומים הראשונים, וגם מהאלבום הרביעי אתה לא תתאכזב. אני די בטוח שבעצם לא תתאכזב מאף אלבום של זפלין, אבל נראה לי שאלה שציינתי קרובים יותר למה שאתה מחפש.

M e n s R e a

New member
שלום מרק, ברוך הבא

כפי שכבר המליצו לך פה-ללכת על שירים בודדים יהיה פספוס. כל אלבום שלהם הוא אגדה, באופן עקרוני. יש משהו מגניב בלגלות להקות כאלה לראשונה. אתה הולך לשמוע כ"כ הרבה שירים מדהימים, ועוד לא חרשת עליהם מספיק בשביל שהם יהפכו לנורמה. קיצר, חפרתי, ברוך הבא

למעלה