הייי! בוקר טוב , האם אני ההזויה היח

milagro1983

New member
הייי! בוקר טוב , האם אני ההזויה היח

הי אני לא כותבת פה הרבה... אבל אין יום שלא עובר ואני לא נכנסת לפורום להסתכל על ההודעות שלכן/ם ... אז קודם כל כל הכבוד על הפורום המצליח!!! אמממ, וזהו היום החלטתי שאני מצטרפת לכל מכורות ה"ג'קו" למינהן כמוך כמוני, ולכתוב פה את החוייה המעניינת שעברתי היום בארבע לפנות בוקר הכיצד זההה שאני קמה בארבע בבוקר וחושבת על ההופעה של שבוע הבא בתל אביב ואיך אני מגיעה ומה יהיה ואיך אניכ בר רוצה להיות שם!! ופשוט לא מצליחה להירדם!!!!!??.?.! אז קמתי בבוקר אחרי שכבר כן הצלחתי לישון וישר ראיתי את הקליפ של "האם להיות בך מאוהב".. ו-ואוווו!!! אני מקווה שזה לא נשמע יותר מדי מוזר, ואם יש עוד כאלה.. עם חוויות מוזרות , שכאלה... אנא בבקשה שתפו..... טוב אז אני קמווה שזה לא נשמע ממש הזוי , ואל תיבהלו לי.. שיהיה לכם המשך יום מדהים !!! מיכל

כמוך כמוני...

הקליפ הזה גרם לי להיות ערה עד מאוחר מאד... ועל זה נוספו גם התמונות שקארינה וריפקין העבירו.... זה היה כבר יותר מדי... בוקר טוב
קחו קליפ מאד יפה.... זה יעשה בוקר נפלא לכל מי שהיו לו נדודי שינה... http://sivanshavit.com/zope/home/clips/0030_clip_my_heart

שונית 7

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifבוקר טוב ו../images/Emo51.gifלזואי

וגם לחדשה.זואי קליפ יפה שלחת לנו הבוקר

בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif ו../images/Emo92.gif

ותודה לך... סיון שביט מוכשרת ברמות... והשיר הזה מאד יפה (מילים ולחן)... שיהיה לך בוקר נפלא...

eilati27

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif בוקר טוב!!!!

מה שלומכן בננות יקרות? מקווה שיהיה לכן יום מקסים!!! אני פה איתכן...

eilati27

New member
הייי זואי,מה שלומך מתוקה?

רק תיקון טעות קטנטן,כותבים את שמי עם י' 1 ממש כמו העיר אילת, זהו שמי..

שלומי סבבה...

ו... אופס קטן... התכוונתי לכתוב עם י' אחת... התפלקה לי עוד אחת...
חזרתי קצת לעבוד נתקשקש בהמשך... ביי ביי...

hela19

New member
הכותרת של העלוקה, די הרגיזה אותי..

בוקר טוב לכולם...האם ניתן לפרסם את כל התמונות? לען האמת, נראה לי שמלמחת הראש בראש של ידיעות אחרונות ומעריב נמשכת.. צריך להמשיך ולחזק את ג'קו...לא להיבהל מכל מיני טרולים והזויים.. עברנו כבר דרך ארוכה..והיום, המאבק של העיתונים, מוכיח שג'קו חזר ובגדול.. אנחנו, נמשיך לעודד לתמוך, במלוא העוצמה.. יום טוב, וחג שמח..

למעלה