הייי די חדשה כאן!!

sapsapsa

New member
הייי די חדשה כאן!!

מה קורה?? תקשיבו חח התחלתי להתעניין בבאסטד ובסאן אוף דורק בגלל שאני ממש אוהבת את מקפליי.. אז סתם שמעתי עכשיו פול שירים של באסטד הם ממש טובים רציתי לשאות נכון SOD (ניתן לזה קיצור חח) הם עדיין להקה או שגם הם התפרקו? ולמה הצארלי הזה (אני צודקת?) רצה לעשות להקה חדשה?

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifהיי:)

האמ..טוב קודם כל ברוכה הבאה!! סוד הם עדיין להקה, ברוך השם, למרות שהם לא הכי פעילים בוא נגיד...וחבל...=\ צ'ארלי הצטרף (או הקים, תקנו אותי...) את fightstar עוד כשהוא היה בבאסטד כדי לנסות סוג קצת שונה של מוזיקה (אני הייתי אומרת לא קצת שונה, אלא הרבה שונה....) ואז הוא החליט שהוא פורש מבאסטד....ובלעדיו באסטד לא היו מתקיימים אז החליטו על פירוק... ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

sapsapsa

New member
אה אוקיי

אזז רגע איך קוראים לזה שהקים את סאן אוף דורק? ג'יימס לא?? איזה סוג של מוזיקה צארלי ניסה.?

ג'יימס בורן מבאסטד אכן הקים את סוד

וצ'ראלי ניסה רוק לפי מה שהבנתי. ולפי מה שאמרו לי הוא העדיף רוק מאשר את הסגנון של באסטד ובגלל זה הוא עזב. ד"א - אני דפנה, 13.9 גיל? שם? משהו? חח

מאיושSP

New member
היי D:

ענו לך כבר על השאלות.. אז.. מאי, בת 14=] השתלבות נעימה! ../images/Emo24.gif

ברוכה../images/Emo9.gif

שני../images/Emo9.gifכמעט 15../images/Emo9.gifהשתלבות נעימה אני ממש ממליצה על פייטסטאר (הלהקה של צ'ארלי../images/Emo99.gif) הם ממש טובים! *אל תהרגו אותי חחח פייבור נשאר לנצח../images/Emo99.gif../images/Emo8.gif*

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifלא הורגים אפחד...

פייטסטאר באמת טובים, רק סגנון ממש שונה מבאסטד וסוד...

יש את אלה ששונאות את צ'ארלי

כי הוא "גרם" לפירוק של באסטד../images/Emo4.gif גם אני הייתי כזאת עד ששמעתי שיר של פייטסטאר ועכשיו בנות כאילו מעצבנות אותי../images/Emo3.gif

McSon of Busted

New member
לא אני מתכוונת כאילו..סבבה לשנוא את צ'ארלי

זה דבר אחד אבל לא לשמוע פייטסטאר?! מה כל השאר עשו לכם?! XD אין לי בעיה עם המוזיקה שלהם אני חושבת שזו הייתה טעות לפרק את באסטד, אבל כמו שאומרים- מטעויות לומדים XD ו../images/Emo150.gif לכותרת המ

a little fairy

New member
ברוכה...

אלמוג בת 15 מחיפה ופייטסטאר יותר בקטע כזה של מטאל... אבל הם ממש טובים!!!

sapsapsa

New member
חחח מגניב אני אשמע ביוטוב! אה ופרטים עליי

אממ אני ספיר כמו שאתם רואים (אבל אני ממש רוצה לשנות כינוי זה אולי מאיזה כיתה ה'..) ואני בת 15 וחצי (אני לא הכי זקנה כאן נכון??) ואני מכפר סבא =]

למעלה