הייי זה בכלל לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!

Roy1232

New member
הייי זה בכלל לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!

בצאט הם אומרים שאני מדבר שטויות - ויש לי הוכחה שזאת בדיחה של נענע ואני הולך להרוג אותם.

Roy1232

New member
בדקתי את הלינק ומה אני רואה?

http://planet.nana.co.il/ArticleNew/news/coldplay/20876/ הבני ז***ת.. זה פלאנט נענע! וכשנכנסתי ל NME הרגיל הם לא הזכירו שום דבר! אני אהרוג את המנהלים של נענע!!!!!!!!!!!!!!!

Roy1232

New member
מוגי לב טיפשים ורמאים

כלבים בני כלבים אינעל סבתם... גררררררררררררררר דרור אתה יכול למחוק את זה אבל הייתי חייב! איזו מן בדיחה גרועה ונוראית ולא מתחשבת וארורה זאת! :mad:

aviGODFATHER

New member
אולי תהרוג אותי.........

היה לי קצת משעמם אז השתוללתי... זה לא כ"כ קשה לשנות את האתרים שלהם ולאחסן אותם על מקום משלך... ו
לא ציפיתי שתיפלו בפח הזה...

Roy1232

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif:-

זה בדיוק מה שאני הולך לעשות! WTF חשבת לעצמך???????????????????????????????????????????? טוב שעליתי על זה שזו בדיחה כלשהי... אבל אתה?? גרררר :mad:

MarishA M

New member
וואי אתה לא בסדר אה??

אומנם קשה להאמין ישר לתקשורת אבל זה היה נראה אמיתי סתם להבא אל תעשה דברים כאלה

ברררר

New member
איך הצלחת? ורק אנחנו רואים את זה?

או שכל מי שנכנס לנענע? כי זה לא ממש מצחיק, זה אפילו דיי עצוב.

aviGODFATHER

New member
תסתכלי על שורת הקישור...

זה מתחיל ב-Planet.nana.co.il וזה שרת האחסון של נענע שכל אחד יכול להירשם ולהעלות קבצים. וגם הדף של NME הוא בשרת של נענע... ולא, לא כל מי שנכנס לנענע רואה את זה... הגזמתם אני לא האקר...

למעלה