הייי זוכרים אותי? רק רציתי להגיד שלדעתי אלה צריכה להיות המנהלת של הפורום זו דעתי
נ נא182 New member 20/8/03 #1 הייי זוכרים אותי? רק רציתי להגיד שלדעתי אלה צריכה להיות המנהלת של הפורום זו דעתי
• •° R£anima†ioN •° New member 20/8/03 #2 ../images/Emo12.gif../images/Emo24.gif תודה ../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif
L lgmtk New member 20/8/03 #3 אלה לשלטון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif
• •° R£anima†ioN •° New member 20/8/03 #5 ../images/Emo9.gif ../images/Emo70.gif ליאור ../images/Emo26.gif../images/Emo105.gif קנית כבר ת'פוסטרים |
../images/Emo9.gif ../images/Emo70.gif ליאור ../images/Emo26.gif../images/Emo105.gif קנית כבר ת'פוסטרים |
° °•Eowyn•° New member 21/8/03 #8 אני ואלה חיפשנו אותה../images/Emo94.gif ושלחנו לה מסרים אבל היא רק באה לקצת מה שאני לא מבינה איך זה שעמוד הקהילה מתעדכן{היא מעדכנת אותו} והיא לא נכנסת לפורום לכתוב...
אני ואלה חיפשנו אותה../images/Emo94.gif ושלחנו לה מסרים אבל היא רק באה לקצת מה שאני לא מבינה איך זה שעמוד הקהילה מתעדכן{היא מעדכנת אותו} והיא לא נכנסת לפורום לכתוב...
° °•°•roteMami•°•° New member 21/8/03 #9 אה כנראה שהיא מאוד עסוקה... אז למה היא לא פורשת ומעבירה את התפקיד למישהו אחר? ומצטערת אם אני סתומה קצת אבל מזה עמוד הקהילה?
אה כנראה שהיא מאוד עסוקה... אז למה היא לא פורשת ומעבירה את התפקיד למישהו אחר? ומצטערת אם אני סתומה קצת אבל מזה עמוד הקהילה?
• •° R£anima†ioN •° New member 21/8/03 #10 ../images/Emo12.gif זה העמוד הראשי ../images/Emo105.gif העמוד הזה
° °•Eowyn•° New member 21/8/03 #13 אז איך זה ש...../images/Emo94.gif יום אחר נכנסתי וראיתי את עצמי בריבוע הזה של "מחברי הקהילה" ויום אח"כ ראיתי את הניק הקודם של אלה שם? אם זה אוטומטי אז סבבה. זאת פעם ראשונה שאני רואה את זה ואני יותר משנה בפורומים...
אז איך זה ש...../images/Emo94.gif יום אחר נכנסתי וראיתי את עצמי בריבוע הזה של "מחברי הקהילה" ויום אח"כ ראיתי את הניק הקודם של אלה שם? אם זה אוטומטי אז סבבה. זאת פעם ראשונה שאני רואה את זה ואני יותר משנה בפורומים...
L lgmtk New member 21/8/03 #14 לא שמת לב../images/Emo35.gif לא משנה הוכחה לכך שהיא לא משנה זה שתסתכלי על ההודעה שנכנסים לדף הקהילה שרצה בכתום-כתוב שם שמטאורה עדיין לא הגיע לארץ........חחחחחחח....... חוצמזה זה אוטומטי......
לא שמת לב../images/Emo35.gif לא משנה הוכחה לכך שהיא לא משנה זה שתסתכלי על ההודעה שנכנסים לדף הקהילה שרצה בכתום-כתוב שם שמטאורה עדיין לא הגיע לארץ........חחחחחחח....... חוצמזה זה אוטומטי......
• •° R£anima†ioN •° New member 21/8/03 #15 ../images/Emo12.gif טוב לא חשוב..../images/Emo105.gif אבל מה שחשוב זה שהפורום לא מתעדכן וזה רע הכוונה לא לפורום עצמו [ שאני חושבת שהוא סופררר פעיל ] אלה לגלריות, סקרים, מאמרים, קישורים, חדשות, מידע וכ'ו
../images/Emo12.gif טוב לא חשוב..../images/Emo105.gif אבל מה שחשוב זה שהפורום לא מתעדכן וזה רע הכוונה לא לפורום עצמו [ שאני חושבת שהוא סופררר פעיל ] אלה לגלריות, סקרים, מאמרים, קישורים, חדשות, מידע וכ'ו
° °•°•roteMami•°•° New member 21/8/03 #17 נכון יש עוד מלא דברים שאפשר להוסיף לפה מלא מאמרים קישרוית ותמונות... צריכים לעשות משהו בנדון!
O olly v New member 21/8/03 #20 סבבה , איך עושים את זה?... צריך מישו שבאמת מבקר פה הרבה , מכיר את כולם , ומלא מוטיבציה ורעיונות... מי מתנדב?
סבבה , איך עושים את זה?... צריך מישו שבאמת מבקר פה הרבה , מכיר את כולם , ומלא מוטיבציה ורעיונות... מי מתנדב?