הייי זקוקים לקצת מידע בבקשה

באגיי

New member
הייי זקוקים לקצת מידע בבקשה

הייתי רוצה לדעת בבקשה איזה סוגי שיריים קיימים למשחק... ניסיתי לראות באתר וראיתי שזה אזור מוגבל . אני מתלבט לפי רכישה גם בעיניין איזה משטח עם ספוג ובלי ספוג וגם בעיניין השירים רשום שמקבלים משחק עם 100 שירים ואפשרות בלתי מוגבלת להורדה . אבל על סוג וסיגנון המוזיקה לא נאמר דבר... אגב אנחנו זוג בני 24 ורוצים לדעת אם נהנה מזה ?

Tamar from IDDR

New member
השירים שמגיעים עם המשחק

הם בסגנונות שונים. אלו שירים שלא מפרים זכויות יוצרים ולכן פחות מוכרים. בכלתמר מקרה ישנם אלפי שירים שמיועדים להורדה, שירים מוכרים. חלקם הם בסגנון של האוס, פופ, חלקם יפניים, רגאיי וכמובן אפשר לכתוב גם צעדים לשירים שאוהבים וקיימים על המחשב. לגיל 24 מומלץ משטח ריקוד עם ספוג בולם זעזועים, במיוחד אם המשטח נקנה למטרת כושר.

באגיי

New member
תודה על התגובה אך 2 שאלות נוספות

הייתי רוצה לדעת בבקשה.... האם תהליך יצירת שיר עם צעדים כלומר כתיבת הצעדים עצמה , האם תהליך זה הוא מסובך כלומר איך אני יכול לדעת מה היא הרמה שאני יוצר וכו.... והשאלה השניה היא ... המשטח עם הבולם עולה קצת יקר לדעתי כלומר האם יש הבדל כל כך רציני . למשל עם נניח את משטח הריקוד על מזרן טיולים דק או משהו בסיגנון האפקט שונה <

Tamar from IDDR

New member
הכתיבה עצמה לא מסובכת ואפילו

נחמדה. בעצם מקליטים את הצעדים והתוכנה שומרת אותם. מה שיותר מסובך זה למצוא את המקצב של השיר (BPM) אבל יש תוכנות שעושות את זה אוטומטית. כתיבת צעדים לוקחת זמן, במיוחד אם משקיעים בכוראוגרפיה, אבל לדעתי זה ממש כיף לרקוד שירים שואהבים. למשטח עם הספוג יש יתרון נוסף. החיצים שלו מוגבהים כך שמרגישים אם עומדים באמצע או על חץ. אני לא מצליחה שום שיר ברמה גבוהה כשאני עומדת על משטח דק. אני מאבדת את האמצע ומוצאת את עצמי במיקום לא נכון. במשטחים המקצועיים מרגישים עם הרגל איפה האמצע ועככה אפשר להתקדם. דבר שני, הספוג הוא בעובי של 2.5 ס"מ ונכנס לתוך המשטח, כך שבלימת הזעזועים מקסימלית, ואין סיכוי שהמזרון יחליק מהמשטח. תמר

באגיי

New member
תודה רבה על המידע את אולי מכירה

מקום שבוא ניתן להתנסות בשני סוגי המשטחים כלומר גם את הדק וגם הדלוקס?

למעלה