הייי חדשה פה ..

אליאן31

New member
הייי חדשה פה ..

היי לכם .. אני לא בטוחה שכאן זהוא הפורום המתאים ליי החיים שלי מעייפים ..עצובים ..כועסים...ומתוסכלים .. כל יום ויום אני בחרדות ..דיכאון ...ורק אומרת לעצמי כמה אני אשמה .. מנסה לחיות מחדש.. מנסה לקום לתחייה.. מנסה לפחות להרגיש .. מהשכולם מרגישים .. אבל לא מצליחה ! אז ככה : אני אליאן בת 18 וחצי רווקה עם הילד הכי מושלם בעולם שכרגע בישבילו אני קיימת ומתקיימת בן 9 חודשים ...ממש צוציק .. יפיוף של אמא ! אביו פגע ביי והוא התוצאה לכך .. החיים שלי מאז הפגיעה לא אותו דבר כל מה שנעשה, נעשה בתיסכול .. בכעס.. בעצבנות.. בחולשה.. במצבי רוח שונים ..כל פעם מחדש.. מאז הפגיעה אני רק חושבת על העבר ולא מצליחה לחשוב על העתיד .. אחרי הלידה הדיכאונות והחרדות והטראומות החריפו ...וניהיו יותר מעיקים .. לא יודעת איך לצאת מזה .. זקוקה לעזרה בבקשה .. אשמח לתשובות בהקדם תודה אליאן כרמל

הי אליאן- את לא לבד../images/Emo24.gif

אנחנו כאן לפחות לחיבוק וירטואלי, מאיזה אזור גיאוגרפי את. צפון? דרום? מרכז? אולי אפשר לעזור לך גם פיזית ספרי קצת- האם ישלך משפחה? האם תומכים בך חברים? את גרה לבד? איך את מטפלת בתינוק? בעצמך?

אליאן31

New member
תוודה על החיבק. ...

אני מאזור המרכז .. המשפחה בחו"ל..אז אין לי תמיכה מהם .. אין לי חברות מאז פרשתי מבית ספר....וגם לא התגייסתי ביגלל ההריון ... אני שקטה לא מדברת הרבה..... אני לבד אין לי מישיתמוך בייי אני גרהלבד ...אני והבן שליי אני מטפלת בתינוק לבד בעזרתי כמובן ...והוא מקבל את היחס וחום והאהבה שהו יכול לקבל !! כרגעע..אני מתקיימת בישבילו רק בישבילו =אם וא לא היה לא ניראה לי הייתי פה !

יקירה, את נשמעת כל כך אמיצה

עברת טראומה כל כך כל כך מטלטלת מכל הבחינות האפשריות שאישה יכולה לעבור. ויחד עם זאת אני קוראת בין השורות את הכוחות האדירים שיש בך להיות אמא, איזה תואר מכובד ומיוחד!!! נראה לי שכרגע הקושי הגדול ביותר שלך הוא הבדידות. אני צודקת? איך את מתפרנסת? את עובדת? ההורים תומכים? את רואה אנשים נוספים במשך היום? ממליצה לך למצא קבוצת אמהות לתינוקות באיזור מגוריך, שנפגשת אחת לשבוע, זה מעניק תמיכה, שותפות ותחושת ביחד שעוזרת להתמודד בימים האחרים. נוצרות חברויות עמוקות יותר, והאמון בעולם ובעצמך יוכל להתרומם. לצערי אני לא יודעת איפה מוצאים קבוצה כזו, אני רק יודעת שהן קיימות בהרבה מקומות, ובעיקר במרכז הארץ. אולי בפורום הזה יש מי שתדע להפנות... אולי בפורום אחר... נשיקות. תמשיכי לספר על עצמך ואשמח להיות כאן בשבילך! קרן

../images/Emo24.gif קבלי חיבוק ענק

היי אליאן, ילד זאת מתנה גדולה מהחיים ואני שמחה לקרוא שגם את חושבת כך החיים שלך לא פשוטים - ניתן לקרוא בין השורות מהמעט שסיפרת וניכר שאת אמיצה ולוחמת אמיתית פרטי קצת יותר איזה סוג של עזרה היית רוצה לקבל שולחת לך חיבוק ענק ואם אפשר לעזור - יותר מאשמח

היי אליאן אפשר גם כאן לתת לך../images/Emo24.gif

אמרתי לך לעולם את לא לבד ככל שתשתפי תראי איזה פלא כמה הרבה במצבך גם שולחת לך מלאן חיבוקים

אין לי הרבה מה לעזור לך פרט ל../images/Emo24.gif וירטואלי

אבל גם זה חשוב... מאחלת לך המון הצלחה ומאמינה שבסופו של דבר תמצאי את הדרך שלך להתחזק ! באהבה שני

אליאן31

New member
../images/Emo7.gif

רעע ליי - ועצוב ליי עם הלבד... ליפעמים כבר נימאב ולא יכולה לעצור את הדמעות .. ולא תמיד צליחה להתאפק לא לבכות ליד קסם שליי

איך בדיוק אפשר לעזור לך?

מעבר לזה שאני מאוד מבינה את המצב הקשה שלך, אני לא מבינה איך אפשר לעזור לך? איך את מתמודדת עם הקושי הבסיסי בגידול הילד? האם את עובדת? האם הילד במסגרת? האם יש לך עזרה ממשפחה? שלוחת לך חיבוק חם!!!! ואם יש משהו מעבר לזה שאני אוכל לעזור בו אז צרי קשר. מקווה שיהיה לך סופ"ש נעים!

אליאן31

New member
אני ממש לא יודעת איך תעזרוו ליי ?

אני מתמודדת עם גידול הילד טוב מאוד .. מסתדרת איתו וממש לא קשה ליי מה שקשה ליי הוא מצב - המצב שהייתי בו בעבר ... הפגיעה שקרתה .. זה מה שקשה ליי ולא התגברתי על זה ! רעע לי עם החיים האלה .. עם העבר מנסה לשכוח אבל לא מצליחה מדחיקה ומדחיקה אבל ניהיה יותר ויותר גרוע ! המצב לא משתפר ..נורא קשה לי עם הלבד הזזה המשפחה שלי בחו"ל אז אין לי תמיכה מהם ... הם לא קיבלו אותי .. אזל אני מבינה אותם ,הם עדין ההורים שלי אז שיהיו בריאים .. שוב ! אני לא עובדת כרגע..הילד עוד קטן עוד חודש הילד יהיה בן שנה ואז אני אכניס אותו למסגרת וגם אני יתחיללעבוד ..ואני מקווה שזה ישפר את ההגרשה של הבדידות...מקווה מאוד בכל מיקרה עדין רע ליי עם העבר - והוא לא עוזב אותי לא נותן לי נחת .. אני רק חושבת וחושבת וחושבת ונזכרת על מה שהיה - נימאס ליי זה כןאב , כוב נורא ! אליאן כרמל

אליאן יקרה - שלחתי לך מסר

נשמע שחברת אנשים והסחת דעת מן המחשבות שעולות בך יכולה לעזור. אני מקווה שכאשר תתחילי לעבוד ולהיות בחברת אנשים - התחושה הזו תשתפר. ובנתיים - את מוזמנת להנות מחברתי ומחברת שאר הנשים המקסימות פה שהציעו את עזרתן. גם אני שולחת חיבוק

hagit e

New member
אליאן, לקבוצות מפגשים עם ילדים את יכולה

להכנס לאתר של באופן טבעי ולבדוק אם קיימת קבוצה באזור מגורייך שנפגשת כבר. לתמיכה נוספת בפגיעה שעברת אני בטוחה שיש קבוצות נשים, אך אין לי פרטים על כך. אולי לארגוני התמיכה הטלפוניים יהיו מידע כזה. בכלל חשוב שתתדברי איתם יש להם מידע רב שתוכלי להעזר בו ובמיוחד אוזן קשבת. בהצלחה עם הקטנטן.

הי אליאן מאיפה את?

אשמח לעזור. מכירה הרבה קבוצות לאימהות עם תינוקות. לא קראתי תגובות קודמות אבל רוצה לומר לך שאת מתמודדת מדהים! לא קל ללדת ולהיות אמא ובטח לא בגילך. שולחת לך חיבוק וירטואלי והרבה חום. אני חושבת שאת מדהימה כי את רואה את היופי שבילד וזה לא טריוואלי בכלל! האם פנית לטיפול? לעזרה?

אמאדור

New member
הי אליאן

יקרה, קודם כל חיבוק על כל הקושי שאת חווה ועל האומץ והכוחות לשרוד במציאות הלא פשוטה שאת מתארת. פגיעה מינית יוצרת טראומה בגוף ובנפש וכתוצאה מכך מאותת לך הגוף-נפש דרך אותן חרדות ודכאונות ומצבי רוח משתנים- שאת זקוקה לריפוי ותמיכה. כל מה שאת מתארית הן תגובות נורמליות ובריאות למצבי דחק. אין לי ספק שגם חברת נשים תוכל לעזור דרך הפגת הבדידות אך בראש ובראשונה - וללא דיחוי - אני ממליצה לך לפנות לעזרה בנושא אותה פגיעה שחווית. ככל שיעבור הזמן, הטראומה מחמירה. הפצע , ללא ריפוי מתאים, נהיה עמוק יותר וכואב יותר. בבקשה אל תחכי -הריפוי המיידי ביותר שתוכלי לקבל הוא קריטי. ובבקשה, אל תתביישי יקרה, זו לא אשמתך שכך קרה ועצם כך שאת מבקשת עזרה זו לא חולשה אלא אומץ ובשלות להכיר בכך שאת זקוקה לתמיכה. תני לאנשים המתאימים לעזור לך. אני מצרפת קישור לאתר רלוונטי. יש שם טלפון שזמין 24 שעות ביממה. אל תחששי לקבל עזרה עוד היום ולהבטיח לעצמך ריפוי ושיקום ועתיד נפלא לך ולבנך.. חיבוק ממני דור

למעלה