הייי חובה עליכם לקרוא !!

missתובבת

New member
הייי חובה עליכם לקרוא !!../images/Emo53.gif

היייי חברים וחברות אין לי קשר לפורומים בדר"כ אבל אני מקווה שאולי פה אני אקבל טיפת עזרה HEEEEEEEEEELP ME :)) טוב ב 29.5 בעוד כשבועיים יש לי מתכונת בהיסטוריה.. אני זקוקה נואשות למרות שיש ביידי כבר סיכומים משנים קודמות.. אבל ברשותכם שלחו לי תמציתים וסיכומים של 3 התקופות השונות .. מי שמבין על מה אני מדברת.. קדימה 1 2 אני מחכה :)) כולי תקווה שתעזרו לי
יש לי פוטנציאל וחבל שאני לא אצליח בגלל עצלנים כמוכם תנו יד לילדה המפגרת
אני החוליה החלשה שלום !

missתובבת

New member
אבל את לא מבינה ש...../images/Emo88.gif

היייי נעמי צהריים מעולים לך :)) תקופה ראשונה-מתייחסת לתקופת בית שני וכך הלאה תקופה שניה-1870-1905 תקופה שלישית-1905 1920 את לא היית אמורה לעבור את זה גם?! היי תקשרו אותי אחרת דודה סטלה ממש תכעס
HELLLLLLLLLLLP US 2 SAVE THE WORLD

ezer

New member
לא הבנתי.

במקום שאת תלמדי משהו. שנלעס לך את החומר? שיהיה כאן איזה פרייאר ואת לא תגידי אפילו תודה. לא תודה פראיירים לא מתים...הם רק מתחלפים!!

missתובבת

New member
אף אחד לא מושלם..../images/Emo121.gif

היי עזר תגיד יש לך אחות?
על מה ההתקפה? סה"כ ביקשתי טיפת עזרה אלה רק סיכומים ההתחלה שבטופ מי יישב אחורי זה ימים ולילות ויחרוש על הדפים? גררר אני אלעס ואני אלעס אז אנא ממך תעשה את המוטל עלייך ואם אתה לא יכול לעזור אז.. פשוט.. תלעס!*למה אין אייקון של מסטיק?* סתם כי בא לי לדבר !

missתובבת

New member
אני...אני...אני...../images/Emo68.gif

סטלה! נעמייייל´ה לא מטילה ביקשתי הוא הפך את הבקשה לי למן דבר בלתי אפשר ומה סה"כ ביקשתי מהההה??
אז אני אסתדר איתך או בלעדייך אבל תודה על המאמץ אני חייבת לך חה.
הלכתי@לחפש@משהו@טעים@במקרר!

ויקי16

New member
לי יש ב31.5 ואני...

הולכת בשבוע הקרוב להכין לעצמי סיכומים. אם את רוצה אני אשלח לך...תרשמי לי את הכתובת דוא"ל שלך (את יכולה לשלוח דרך מסר, אם את לא רוצה לפרסם פה). ואת יכולה לסמוך עלי (על הסיכומים שלי)..יש לי ציונים מעולים בהיסטוריה... ויקי

99

New member
סיכומים בתעי תולדות עם ישראל

את גם עושה

ויקי16

New member
יש דבר כזה שנקרא סימן שאלה........

לא, אני לא...וגם אם הייתי עושה, יש דרכים נחמדות יותר לבקש!

99

New member
אוקי אני מצטערת אני באמת לא היתי

מנומסת אבל תביני אותי אני לחוצה את מכירה מישהו שיכול לעזור לי אני צריכה סיכומים לבחינה בתעי [תולדות עם ישראל ] לפי המיקוד בבקשה תעזרי לי אני אעזור לך במה שאת צריכה תודה ושיהיה לך יום טוב

ויקי16

New member
אם את מאחלת, בטוח יהיה לי יום טוב..

הייתי מאד רוצה לעזור.... אבל אין לי איך... sorry

למעלה