הייי, חושך בחוץ- לילה

חן (*_*)

New member
הייי, חושך בחוץ- לילה ../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif

מסתובבת במיטה לא מוצאת תנוחה גם לא מנוחה סתם כך, בלי סיבה? מיני מחשבות בראש מתרוצצות על הא ועל דא על אהבה ודאבה מביטה בו- כה יפה... חוטפת סיגריה וכוס קפה שבה למיטה- אל החום עוד מעט יתחיל עוד יום. בוקר טוב לכולם

טאKילה

New member
../images/Emo20.gifהיי אור בחוץ-בוקר טוב../images/Emo42.gif

אני מסתובבת סביב המיטות, מעירה את הילדים ללימודים. כמו כל בוקר אמא תכף עוד טיפה,, ואני מתאמצץ לא להיכנס לקריזה חחח בוקר טוב יום נעים חן וכולםםםםם...

חן (*_*)

New member
בוקר אור טאקילה ../images/Emo9.gif

במקום לחטוף עליהם קריזה, חבקי אותם, השקיעי אפך בצווארם, אחחחחחחחח......... מתה על הריח שלהם כשהם מקיצים משנתם וקחי נא בחשבון שכהרף עין יגדלו ולא ירשו לך בעתיד, כך לנשק אותם שיהיה לנו יום נהדר

טאKילה

New member
לא ירשו לי..

אין דבר כזה,,מנשקת להם בכוח. בגללי הם פו,בגללם אני פו אז הנישוקים לא יגמרו לעולם. לא נכנסתי לקריזה אני רגועה שנים כבר יצאו מהבית,הבת מתיפיפת ובדרך החוצה. יאמי איזה בוקר שקט צפוי לי,,חחחחחחחחחחחחח בוקר נפלא..

חן (*_*)

New member
חחחח..... בטח שלא ירשו ../images/Emo6.gif

אצלי הילד כבר שנים, סרבן גילויי חיבה פיזיים כל חיבוק או נשיקה, הוא כמו אונס או סחיטה צועק לי: אמממאאאאא דיייייי!!! אל תעשי לי פאדיחות
ואני , סכה"כ מה רציתי מה??? רק
ו-
.

גם אצלי סרבני מגע. אבל אני לא

מוותרת להם. מ´פתום שאני אוותר?! אז מתגנבת למיטות שלהם כשהם מאוד עייפים בלילה או בקימה של הבוקר, ומחבקת, מנשקת ועושה צמרמורות כייפיים כאלה, והם כל כך עייפים, שאין אין אין התנגדות. וחוץ מזה, גם במשך היום גונבת........ והילדים שלי גדולים, אבל לא מסכימה לעשות להם הנחות במגע.......

Mוניk

New member
בוקר טוב עולם-מה שלום כולם../images/Emo42.gif

כל לילה ניכנסת בשקט לחדר מקווה לא שלא יתעורר ככה בטוח יהיו יותר שעות שינה אך תמיד תמיד כשגופי בו נוגע ב"טעות" מתעורר לא הבחור והלילה שוב מתחיל ואני מתעוררת כאילו זה בוקר מתערטלת, מתמוגגת בתשוקה במגע בחם וכך עוברת לה עוד שעה, שעתיים של השתגלות של תשוקה של תאוות בשרים ובבוקר אני פותחת את עיני מוצאת עצמי לבד לא רוצה לצאת מתוך המיטה החמה אבל בני צועק אמא הגיע הבוקר ואת עוד ישנה ושוב נשיקה רכה נשיקה של בן אוהב וכך מתחיל לי עוד בוקר של יום חדש
יום טוב לכולכם
מוניק

למעלה