הייי כולם ! מה, אתם עד כדי כך חורשים? איפה כולם ???? יוהוווווו.... השמיעו קול ומיד !!
א אריאלה פיקסלר אלון New member 17/9/08 #1 הייי כולם ! מה, אתם עד כדי כך חורשים? איפה כולם ???? יוהוווווו.... השמיעו קול ומיד !!
ל לילו BD New member 17/9/08 #2 הלוואי .. הלוואי והייתי חורשת כל כך הרבה >< אני חורשת קצת ולפעמים : D יום טוב
ל לאהדורה New member 17/9/08 #4 ../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאאאאאאאארי כן , לצערי צריך לחרוש , בקרוב יש מבחן במתמטיקה והמורה הפרטית אמרה לעשות את כל העבודה מההתחלה וביום ראשון היא תתן לי משהו דומה למבחן לעשות.
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאאאאאאאארי כן , לצערי צריך לחרוש , בקרוב יש מבחן במתמטיקה והמורה הפרטית אמרה לעשות את כל העבודה מההתחלה וביום ראשון היא תתן לי משהו דומה למבחן לעשות.
א אריאלה פיקסלר אלון New member 18/9/08 #5 כפרה, את תצליחי כמו גדולה!! אני בטוחה!! מחזיקה לך אצבעות גם ברגליים נשמתי
א אדוולה דואני New member 20/9/08 #8 בטח חורשים. אין אוויר אין. ../images/Emo178.gif אני קמה ב7 כל יום כדי להספיק לסדר את הפורומיקוס שלי
ל לאהדורה New member 3/10/08 #9 ../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאני קמה ב6:30 כל פעם ואני בקושי מספיקה להתארגן לבית ספר XDD