הייי כמה זמן חיכיתי שיפתחו פורום

טרבלסי

New member
הייי כמה זמן חיכיתי שיפתחו פורום

כזה בתפוז אבל לי יש באגי אם מישו בכלל יודע מזה.. עם עפיפון של פלקסיפוייל 4.9 מ' כיף לא נורמלי

hagitoz

New member
גם אני חיכיתי ../images/Emo24.gif

והחלטתי שצריך לעשות משהו בנידון וכך נוצר הפורום וכולנו שמחים. לגבי ה- power kite יצא לנו כבר להתכתב בפורום על סוג ספורט זה, כנראה שעוד לא היית איתנו, אבל כמובן אני מעוניינת להמשיך ולקדם את הנושא שבהחלט אותי באופן אישי מעניין. נשמח לקבל ממך קליפים וחומר נוסף בו תוכל לעזור לכולם ללמוד ולהכיר את התחביב שלך. תודה רבה חגית עוז

coefly

New member
ראיתי שהתעניינת בסירטונים של באגי

קיצורים לא נראה לי שאת מכירה אותי....אבל אני שמעתי על השם שלך לא מעט...אני מדריך קייט אצל עומרי פורת כבר המון שנים ובלי שופ קשר מתעסק עם עפיפוני כוח מכל הסוגים ועפיפונים בכלל...אני עושה באגי ומאונטיין כבר 7 שנים בערך ועפיפונים בכלל 12...וגם הייתי בטלויזיה בתוכנית של עמית ענבר שהיתה על באגים... אם בא לך את מוזמנת ליצור איתי קשר או להשאיר לי פרטים שלך כי יש לי המון חומר והמון ניסיון בתחום...אני מאמין שאני יוכל לתת לך אפילו כמה שיעורים ואולי אפילו איזה באגי ישן שיש לי בגג שאני כבר לא משתמש בו. נהיה בקשר, ליאור, 0544295000 [email protected]

aristo1973

New member
טוב לשמוע

flexifoil זו אחלה חברה ופרסטון שעיצב את הבלייד הוא "גדול" בלייד 4.9 נחשב לאחד מהעפיפונים היותר טובים שיש ברגע שיהיה לי קצת זמן אני אקים אתר שיתעסק בתחום הלנדבורדינג ווהבאגי איפה אתה פעיל? יש לי מאונטיינבורד אתה מוזמן לנסות, אופיר nasa 5 4.8m eolo radsail pro 6m peter lynn venom 16m

טרבלסי

New member
יש לך גם את הרדסיילס?

רציתי ליקנות את ה- רדסיילס ה- 3 מ' מהדגם החדש לבאגי, למה הבלייד כשהרוח עולה הוא מתחיל להיות חזק משו רצחני, למונטייןבורד הוא הרבה יותר מתאים. חוץ מזה פורום לבאגי - אין כימעט אנשים שמיתעסקים בזה...ובניגוד לגלישה עם עפיפונים, כאן בארץ אין הרבה מקומות לבאגי.

aristo1973

New member
אתה צודק

יש בעיה של מקום לבאגי אבל אתה יכול לנסות את המאונטיינבורד ,ריגוש שווה בהחלט יש לי את הנאסא ווינג שהוא קלאסי לבאגי ללא ליפט radails pro קצת יותר מתונים מהבלייד יש קבוצה של מספר אנשים שנמצאת בצפון (תרים טלפון --אני אתן לך פרטים) איפה אתה מעיף ואיזה באגי יש לך ?

טרבלסי

New member
הבאגי הסטנדרטי של פיטר לין

רציתי בהתחלה -לפני 3 שנים ליקנות את החדש של פלקסיפוייל אבל עלה מלא כסף.. אתה מכיר אולי את הרוולושין?.. אתה אולי גם בעניינים של אקרובטיקה? לפני אותם 3 שנים עשיתי טעות וקניתי את ה- 4.9 בימקום משו בסביבות ה- 3 מ'

aristo1973

New member
באגי

בערך לפני שנתיים וחצי, קניתי את הרדסיילס אצל גנור התחלתי עם סקאדינג וקפיצות ואם הזמן עברתי למאונטיינבורד איך הליפט של הבלייד

טרבלסי

New member
חזק מאוד...

נכון יש את מה שניקרא aspect ratio יחס של משו.... לא יודע בדיוק מזה אומר בדיוק אבל זה קשור לכח עילוי/ליפט.. אצל ה- 4.9 היחס הזה הוא- 5.5 ..... אין פוייל שמיתקרב אליו בכלל... היחס הכי גבוהה

טרבלסי

New member
בפארק הירקון-מאחורי הממדיון

חוף פלמחים או בבית ינאי לעיתים נדירות... בקיץ אני ילך יותר לבית ינאי

aristo1973

New member
אהלן

אני רוב הזמן בבית ינאי--- מאחורי המימדיון אין חוטי חשמל ? נשמע מסוכן

aristo1973

New member
תתאם איתי יום אחד שאתה הולך

אני אביא איתי את הרדסייל+הנאסא ואת המאונטיינבורד אולי יאפשרו לנו לעשות שם פעילות מסודרת

natyh

New member
מישהו שיודע מה זה

גם לי יש באגי כזה וגם דירטסרפר . ספר איך הקייט נשמע מאד מענין . נתי

טרבלסי

New member
איזה באגי יש לך?

ומזה? "דירטסרפר"?? אולי נקיים אליפות ישראל בבאגי..... ככה הסיכויים ליזכות יהיו גבוהים..

natyh

New member
אין לך סיכוי מול

דני פרנק שמתחרה בחו"ל , או סלבדור ועופר שכבר מעל לשבע שנים בענף , תראה אותם בחוף נוה ים בעתלית בימים טובים מטפסים על הדיונות . יש לי כמובן באגי של פיטר לין ושני עפיפונים מתאימים נאסא 4 ו סי קווד כנ"ל למיטב זכרוני. דירט סרפר זה זה , המקום הטוב לבאגי אשלים בנגב או המנחת בערד או המנחת בשיטים בדרך לאילת .

coefly

New member
לכל מי שמתעניין בבאגי ועפיפוני כוח

לכל מי שמתעניין בבאגי ועפיפוני כוח אז אני מעיף עפיפוני כוח כבר 12 שנה ונוסע על באגי ומאונטיינבורד כבר 7 שנים בערך. קיצורים מי שרוצה חומר (ראיתי שחגית רצתה ) מוזמן ליצור איתי קשר אפילו לבוא ולנסות..ויש מלא מקומות בארץ שאפשר לעשות בהם באגי...זה הספורט הכי כיפי שיש. ואל תדאגו נתן לכם אפילו שיעור או שתיים חינם...!!!! ובכיף ליאור 0544295000

למעלה