הייי כמה שאלות לגבי טיול בפברואר!

sapirh19

New member
הייי כמה שאלות לגבי טיול בפברואר!

אז ככה, אני טסה לחצי שנה במזרח ומתחילה בהודו, משהו כמו שבועיים שלושה באזור גואה והסביבה ואז מתחילה להצפין לכיוון דלהי.. אני חייבת להיות בדלהי בתחילת אפריל כיוון שאני עוברת לנפאל.. אשמח לכמה עצות בנוגע למסלול בדרום הודו (קצר אך ממצה) ועוד מסלול לכיוון דלהי- איפה כדאי לבקר ואיך כדאי לנוע פחות או יותר.. האופי של הטיול הוא- הכל! נופים, טרקים, בטן-גב, תרבויות וכו'..
שאלה נוספת, מבחינת ביגוד וציוד לטיול.. אני צריכה משהו מיוחד? ביגוד טרמי לצפון הודו? או שזה מוגזם?

תודה רבה למי שעונה :)

היכן כדאי לבקר? על השאלה הזו

את צריכה לענות בעצמך...
יכול לבוא מישהו שיבנה לך מסלול פצצה מבחינתו אבל אותך זה פחות ילהיב וזה לא קשור לזה שאת לא פתוחה אלא לזה שיש מקומות שאיך שתגיעי אליהם תגידי לעצמך מה אני עושה כאן?
ומיד תבררי על רכבת/ אוטובוס ליעד הבא (קרה לי מספר פעמים בהודו).
השיטה הכי טובה לדעתי היא פשוט לקחת מדריך על הודו ולקרוא על המקומות השונים, לפתוח מפה ולראות מהו המסלול הקצר ומה מעניין אותך.
קצר וממצה זה מאוד סובייקטיבי ולכל אחד יש מסלול קצר וממצה שונה.
לגבי הביגוד אל תקחי איתך הרבה, שם ניתן לקנות די בזול ביגוד שיתאים לך וחבל להסחב עם זה מהארץ.
ברור שיש רמות שונות של איכות אבל לדעתי חבל לבוא עם ביגוד מלא מהארץ. שם הניתן למצוא הכל ואת עוד תגלי שלכבס מכנס זה כמעט כמו לקנות חדש מבחינת עלות.(בתקופה שלי לפחות זה היה כך , לא יודע איך זה היום)
בהצלחה

sapirh19

New member
חשבתי אולי לקצת המלצות..

המלצות איפה כדאי לבקר ומה לא כדאי לפספס.. אחר כך אני אבנה לי איזה מסלול..
מבחינת ביגוד, אני לא יודעת מה לקחת איתי מבחינת מזג האויר.. קר צפון בחודשים אלו? לנפאל כדאי לי להצטייד במשהו מהבית? אשמח לכל עצה וטיפים :)

למעלה